Hirdetés
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
Pttypang #59121 üzenetére
Alfine 8-11 et még nem bontottam meg, nem tudom mennyire komoly a tömítése, de az alatta levőknek egyáltalán nem az egyik márkában sem, még gumi tömítések, ajakos tömítések sincsenek, csak egyszerű porvédők, egyszerű labirint tömítések. Tehát egy nagy esőzéstől szerintem simán beázhatnak. Magas nyomásúval meg ha pont úgy kapja a vízsugár vagy úgy kap ziccert a víz hogy betalál a résbe, akkor bármit be lehet vele áztatni, a komolyabban tömített agyakat is. De akár ha slaggal agyon áztatod, akkor is simán beáznak.
A tolórudasok, vagy láncosak nem feltétlen fognak a tengelyen át beázni, a csapágyazásnál oldalt sokkal nagyobb az esélye a beázásnak, ahhoz hogy a tengelyen beázzon sokkal nehezebb utat kell végigjárnia a víznek.
Karbantartani meg nem csak ezért szükséges, hanem mert a száradó, szennyezett kenőanyag ragadóssá válhat ami akadályozza a mechanika mozgását. -
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest