Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz tatabike #32859 üzenetére
Egyetlen egy kivétel ez alól a balra kanyarodó autó ami balra sorolt a sáv szélére. Ilyenkor lehet jobbról kerülni, de nem veszélytelen. Sokszor nem belátható hogy kikanyarodik-e vki az alsóbb rendű útról a balra kanyarodó előtt és így keresztezheti a kikerülő jármű útját. A minap is belefutottam ebbe munkába menet, persze mivel mindenki kövér gázzal húz el a balra kanyarodó mellett, ezért szerencsére már a kikanyarodó is erre szocializálódott és megadta az elsőbbséget megállva a kereszteződés közepén.
Motoros oktatáson éppen e miatt alapvetés az, hogy kereszteződésben nem előzünk sehogy se. Se balról előzési manőverrel, se jobbról kerülve. Persze csak akkor csesztek le ezért, mikor lendületből mentem el az első ilyen szituban forgalmi órán.
Nem is értettem akkor mi a baja ezzel az oktatónak, hisz a Kresz lehetőséget ad a jobbról kerülésre.[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz tatabike #32859 üzenetére
Már hogyne kerülnél ki autót ugyanabban a sávban. Bringázol te a városban? :] Az autók is ugyanabban a sávban kerülnek ki, ha éppen leelőznek. Na, mindegy... AAz autósnak ugyanúgy kell számítani a jobb és bal oldalrólközlekedő bringásokra is - mindig. Mivel ezt nem teszik, de még indexelni is basznak, máris elkövették a hibát. Meg a bringás is, aki erre nem figyelt. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest