Hirdetés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter07
veterán
Akartam en is egyszer venni, de rajottem, hogy felesleges. A jo edzettsegem miatt emelkedokon mindig magas a pulzusom. Terepen meg nem lehet azt csinalni, hogy visszaveszek. Tegnap pl. Ott mentem fel, ahol ezelott gyalog alig birtam. Ledobott a viz, teljesen ra kellett fekudnom a kormanyra, hogy a kapcsolat megmaradjon az elso kerek es a talaj kozott. Ujabban km orat se hasznalok. Bevallom neha a tracking elcsabit, de a telo/gps csak par oraig birja. Nyilvab erdekes ezek az adatok, amiket meg lehet tudni, penz kerdese az egesz.
-
imyourfriend
őstag
Mert ha összevissza teker az ember akkor hamar elfárad, így meg beállsz egy tempóra meg belövöd a pulzusodat is egy tartományba és ha akarsz akkor zsírt égetsz ha akarsz edzel pl.. Nekem alacsonyan szokott lenni a pulzusom, nem is tekerek tátott szájjal ami azt illeti még 35-nél sem. Ezért is lettem kíváncsi a pulzusra meg a többi dologra, hőmérsékletmérés eddig is volt az órán, de most jön mellé egy másik amin sereg fontos információt kapok meg. Véleményem szerint többet ér ez az újítás, mint hogy veszek a fulcrum racing 5-ös helyett fulcrum racing 3-as kerékszettet. Persze embere válogatja, vehetnék belőle carbon kormányt is de megtetszett a funkciók kilistázása, esetleges kimentése fájlba.
(#30940) Runner_fxr: Nemrég még azt mondtad szó sem lehet országútiról, most meg már egy aluvázas gépet hajtasz carbon villával meg 105-ös szettel. Mindenesetre én balatonra le nem viszem az országútit, acélon kívül más nem való az olyan bringautakra..
Remélem betudom szerezni az órát és minden jól fog menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest