Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolkoW
őstag
válasz rígel #197260 üzenetére
Nem tudom, pontosan mi a probléma, a kattogás-recsegés-nyöszörgés simán előfordul bármilyen kategóriában, de az igaz, hogy talán nem újonnan, hanem akkor, ha bejut a porszem a gépezetbe. Pontosabban a fémfelületek közé. Ha csak ennyi a baj, akkor sok esetben egy szétszedés-zsírzás-összerakás megoldja, ha valami komolyabb a gond, akkor tényleg esélyes, hogy X összegért ez van. Tudom, az is extra pénz, ha mondjuk cseréltetsz hajtókart, de sok esetben jobban jársz ilyen jellegű tuninggal, mint ha veszel egy másik bringát ugyanennyiért, amin meg más a gyenge pont.
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
Alg
veterán
Ahol ilyet mondanak oda én többet nem mennék se vásárolni se szervizeltetni
Bármilyen alap, egyetlen Shimano hajtásrendszernek sem szabad újonnan recsegni, kattogni, ilyesmi. Jó lenne tudni pontosan mivel van gond (pedál, első váltó, hajtókar-tengely?). Lehet el kellene vinni egy megbízható szervizbe ahol meg is nézik, és nem csak addig foglalkoznak a vásárlóval amíg el lehet adni neki valamit
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Mutasd azt a vasparipát felszereltséggel együtt mert szerintem ez nem hozzáállás, hogy ezen a szinten ez ilyen. ...hacsak nem vagy egy Förstemann ,vagy 150+kg-os akkor nem igaz, hogy kattognia/recsegnie kell alattad a kerékpárnak. Ha a szerelő lelkiismeretes (és csődbe akar menni ) akkor azonosítja a kattogás, recsegés forrását és esetleg ajánlatot tesz egy minőségibb alkatrészcserére nem kifizet azzal hogy ezek ilyenek.🤨...de látom mire befejeztem már leírták páran ugyanezt.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest