- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gerner1
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
rígel #197260 üzenetére
Mutasd azt a vasparipát felszereltséggel együtt mert szerintem ez nem hozzáállás, hogy ezen a szinten ez ilyen.
...hacsak nem vagy egy Förstemann ,vagy 150+kg-os akkor nem igaz, hogy kattognia/recsegnie kell alattad a kerékpárnak. Ha a szerelő lelkiismeretes (és csődbe akar menni
) akkor azonosítja a kattogás, recsegés forrását és esetleg ajánlatot tesz egy minőségibb alkatrészcserére nem kifizet azzal hogy ezek ilyenek.🤨...de látom mire befejeztem már leírták páran ugyanezt.
-
Alg
veterán
válasz
rígel #197260 üzenetére
Ahol ilyet mondanak oda én többet nem mennék se vásárolni se szervizeltetni
Bármilyen alap, egyetlen Shimano hajtásrendszernek sem szabad újonnan recsegni, kattogni, ilyesmi. Jó lenne tudni pontosan mivel van gond (pedál, első váltó, hajtókar-tengely?). Lehet el kellene vinni egy megbízható szervizbe ahol meg is nézik, és nem csak addig foglalkoznak a vásárlóval amíg el lehet adni neki valamit
-
ZolkoW
őstag
válasz
rígel #197260 üzenetére
Nem tudom, pontosan mi a probléma, a kattogás-recsegés-nyöszörgés simán előfordul bármilyen kategóriában, de az igaz, hogy talán nem újonnan, hanem akkor, ha bejut a porszem a gépezetbe. Pontosabban a fémfelületek közé. Ha csak ennyi a baj, akkor sok esetben egy szétszedés-zsírzás-összerakás megoldja, ha valami komolyabb a gond, akkor tényleg esélyes, hogy X összegért ez van. Tudom, az is extra pénz, ha mondjuk cseréltetsz hajtókart, de sok esetben jobban jársz ilyen jellegű tuninggal, mint ha veszel egy másik bringát ugyanennyiért, amin meg más a gyenge pont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Filmgyűjtés
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged