Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
válasz Hasaggymeg #191806 üzenetére
Köszönöm és peterkeT neked is!
Szettben néztem őket. Ezek vannak:
Sigma Buster 300 + Nugget II.
Sigma Aura 80 USB + Blaze
Sigma Aura 60 USB+ Infinity
A három közül melyiket ajánlanátok előre illetve melyiket hátra? Külön-külön is meg tudom venni, ha úgy van. -
Teasüti
nagyúr
válasz Hasaggymeg #191806 üzenetére
Milyen ezer lumen?!? Jó lesz az 6000 lumennek is.
Amúgy vagy 10 éve Aliról rendeltem külső akkus lámpát, amiben már akkor 7 Cree led volt és akkora fénye van, mint egy autó fényszórónak.
Már nem emlékszem a felére sem az akkori infónak, de gyors keresésre a Cree XM-L T6 chip-ek a legelterjedtebbek és ezekre egyenként specifikálnak ilyen 910 lument alsó hangon. Az újabb generációk 1200 lumen felett járnak. Ebből mindjárt hét darab egy ehhez hasonló kiszerelésben és máris ott tartunk, hogy nem is akkora blődség az a 6000 lumen. Erre nyugatabbra ilyen Cree ledes utcai lámpákra cserélik a régi nátrium lámpákat és rohadt jó fényük van!
Akku pakkot bedobod a tatyóba, lámpát a sisakra és lehet csapatni éjjel. Én nyomtam régen nyáron, mikor nappal 40 fok volt, akkor éjjel kellemesen hűvös.
Bár hozzá kell tenni, hogy városi legényként azért az éjjeli erdő hangjaitól néha kicsit beszartunk.
De a lámpa fénye mellett terepen is lehetett lejtőzni simán. Olyan 40 kmph-ig éreztem biztonságosnak, a fölött már összefolytak a részletek a talajon. Ugye direkt megvilágításban árnyékok nélkül nem úgy látszanak a dolgok.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Logitech Z906
- Azonnali játékos kérdések órája
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest