-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz DjKoxi #15865 üzenetére
"Nemsokára 46 éves leszek, kis pocak is van az outi testhelyzetet már soha nem fogom tudni kényelmesen felvenni."
nehogy azt hidd meg kell szokni, már az alsófogást se találom kényelmetlennek, viszont nagyon jó szembeszélben pedig én se régóta outizom, talán 4 éve.....
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Runner_fxr
Ármester
válasz DjKoxi #15865 üzenetére
Az új bowdenezés sokat tud segíteni, szerintem az van berohadva nálad. Én bowdenházat és bowdeneket cseréltem féknél és váltónál is. A legolcsóbb noname alukormány, bontott alkatrészek között találtam, egy új markolat, tektro fékkarok, amik elvileg v-fékhez valók, de teljesen jól működtek a patkófékkel is. Váltókarból pedig szintén valami legolcsóbb, kormányra szerelhető, nem pozicionált kar, párban. Fék váltókarok pozicionáltak, ahhoz váltót is cserélned kéne, meg sort és láncot is. Ezen a gyári váltók voltak, teljesen jól működött. Illetve új külsők is kerültek rá, amúgy gyári volt a többi alkatrész, még a sárvédők is, csak új pálcákat raktam rá, mert a régiek eltörtek, hiányosak is voltak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- További aktív témák...
- Teljesen újszerű szett! Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5 akkumulátor, koffer
- Fémpalástos medence 7,3x3,6 méter 120 mély
- UV Lámpa köröm ép0téshez. új 6hó jótállással!
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest