Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- AuraSync kibeszélő topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolkoW
őstag
válasz flash- #131015 üzenetére
én nem vagyok mérvadó ebben, de 1kg szerintem rengeteg. Ha csak a tudat, akkor is De ha rakom odébb a biciklit, és az egyiknél azt mondom, hogy "húbazz, ez mindig ilyen nehéz volt?", mert a könnyebbre már ráállt a szervezetem, akkor az is valami. Volt valami GCN (?) videó, ahol olcsóbb és drágább országútit hasonlítottak össze hegyen, én azt hittem, kevesebb különbség lesz. Meg én -az eddigi tapasztalataimból kiindulva- akkor szoktam bánni, hogy mégsem a könnyebbet vettem, amikor már késő, és látom, hogy az adott alkatrészhalmazból csak irreálisan drágán lehet könnyebbet csinálni
De a súlyadatokat ne vedd szentírásnak, egyik gyártó hazudik, a másik az S-es méretét adja meg, a harmadik más hajtókarral mérte, a negyedik elfelejtete update-elni, stb.. szóval az is lehet, hogy az az egy kiló a valóságban fél..
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Amatőrként nem sokat érzel egy kilóból.Én elmegyek egy hosszabb (100+km) körre és 1,5- 2 kiló testsúllyal könnyebben jövök haza.Persze ennek jó része víz,de akkor is...van 7dl italom,egy kilós körüli nyeregtáskám meg még legalább harmadannyi pumpa,mérő,lámpák.Ha nagyon méred időidet,rövid,minimális felszereléssel megtett körökön,melyeken emelkedők is vannak talán érezheted,de amúgy egy jobb napodon olyan mintha 5 kilóval könnyebb lenne a géped egy rosszabb napodhoz képest...legalábbis nekem.
(#131022) inifini...ez főleg töredezett,sok kigyorsításos menetnél,vagy felfele jön ki igazán.Egyenesben ha felgyorsultál már nem sokat számít,ereszkedni meg éppen jól is jöhet.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
inifini
tag
Hát minden deka számít, mert nem mindegy mekkora súlyt kell mozgatni. De fontosabb a váz merevsége, hogy jobban át tudd adni a hajtásban az erőt, a rezgést elnyelő képesség a kényelem miatt, pláne a kerék, na az is nagyon fontos. A specit meg élőben kellene megnézni, hogy úgy mennyire zavaró az a díszítés.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest