Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
sziasztok!
adott egy lelkes laikus (én) és egy országúti bicikli campagnolo mirage xenon 2x9 sebességes váltással, miche primato sorral, decathlonos 9 sebességes lánccal. a lánc az utóbbi pár napban 2x is elpattant, láncnyúlásmérő teljesen beesik, pedig kb csak 800 km-t mentem vele így, és a 6-7. fogaskerékről 3 illetve 1 fog letörött.
tipp, hogy ezt mi okozza, illetve hogy tudom kiküszöbölni? egy ilyen lánc van a kosárba téve, illetve gondolkodom, hogy elég-e a 2 törött fogú fogaskereket kicserélni (kb 3000 ft), vagy kell az egész sort (kb 15000), a többi viszonylag jó állapotúnak tűnik, nem sorjás...
illetve ha már sorcserére kerülne a sor, jelenleg egy 13-26 sor van, de nem bánnék helyette egy 12-27, 12-28-at. ezt probléma nélkül berakhatom, vagy lehetnek kompatibilitási problémák a hátsó váltóval? (váltról egy kép, sajnos pontos típust nem tudok mondani)mindennemű segítséget előre is köszönök!
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Hasaggymeg #223974 üzenetére
sógorom szokta kezelésbe venni, én nem értek hozzá valami biciklis trutyilemosót, meg bicikliláncra való olajat használ hozzá. tárolóban/lépcsőházban áll a bicikli, esőben nem szoktam használni. azt még nem tudom, hogy évente mennyit tekerek, kb 3 hónapja vettem, azóta ment bele 800 km, mondjuk fele munkába járás, fele "intenzív kirándulás" a dunakanyarban. a bicikli használt vétel volt, a sor nem 800 km-es (ötletem sincs, milyen régi ), csak a lánc, azt első adandó alkalommal cseréltük. Itt egy kép, karikázva a törött fogak, ahogy nézem, már az ötösön is alakul valami.
zsocy: köszi, akkor asszem hagyom a miche sorokat a polcon, és kap egy új campát. 12-28-at hirtelen nem találok, de annyira nem is ragaszkodom hozzá... ezt akkor vehetem is? nagyjából egy árkategória is a michékkel, amiket itthon találtam (az árhatékonyság meg fontos szempont, inkább veszem 15 körül ezt, mint teszem azt 30 körül egy 12-28-ast)
ja, még egy kérdés, elvileg campához 1.1 mm bowden kéne, de az enyémben most 1.2 van. számít valamit, vagy maradhat így?wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Hasaggymeg #223982 üzenetére
lehet, bár a hatoson ugye van egy arrébb is, illetve még egy 5-6 foggal arrébb, csak az már nem látszik a képen. oks, akkor új sor és lánc, ez jó lesz? illetve még fennáll a kérdés, hogy számít-e, hogy elvileg 1.1-es bowden kéne neki, de jelenleg 1.2-es van benne. a váltót egyszerűen nem sikerül 100%-osra beállítani, vagy átugrik egy sebességet valahol, vagy mondjuk a kisebb fogaskerekeken egy sebesség késéssel vált vissza, és valahol középtájt ugrik 2-t, hogy behozza magát... már minden állítási lehetőséget végigpróbált a kolléga, ezért gyanakszik a bowdenre, aztán persze lehet, hogy a sorcsere ezt is megoldja.
[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
válasz erhas01 #224017 üzenetére
erre gondoltam én is, de aztán 2 okból elvetettem: én csak az irodaház belső udvarán szoktam beállítani parkolóhelyre (oda is leginkább első kerékkel, mert lakatolni nem kell), otthon a bal oldalára támasztva áll, valamint pont pár hete néztünk rá a sorra, és akkor csak a hatoson láttunk 2 törést, azóta volt 2 láncszakadás, és 1-1 új törés a hatoson/hetesen.
hogy az az "eredeti" 2 törés én voltam-e, vagy még az előző tulaj, az jó kérdés, szerintem a sort nem néztük meg tüzetesen vásárláskor.
na de ez már mindegy is. új sor lesz, meg új lánc, és remélhetőleg megszűnik minden gondom. nem gondoltam, hogy ez is ilyen pénznyelő hobbi, azt hittem, csak ráülök és tekerem...
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Hasaggymeg #224010 üzenetére
Régi (felül) vs új (alul), mi a teendő? Elvileg ez egy campa kompatibilis miche sor volt, campa kompatibilis aggyal, az új sor meg a korábban linkelt campagnolo veloce, a bicikli egy (apróságokat leszámítva) gyári felszereltségű csepel torpedo 4* (kb 2010).
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Hasaggymeg #224831 üzenetére
Nem hát, mert ez még saját magával sem akar kompatibilis lenni.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Hasaggymeg #224835 üzenetére
persze, forgattam, sehogy nem passzol, az újnak mélyebbre mennek a fogai. elvileg nekem ilyenem van, viszont valami ilyesmi passzolhat az újhoz. ha valakinek kell egy bontatlan campagnolo veloce 9 sebességes 13-26 sor, jelentkezzen nálam mert tippre ezt a kazettatestet cserélni nem olcsó mulatság. én meg érdeklődök a hazai boltoknál, hogy a miche primato sor rámegy-e...
de amúgy érdekes állatfaj ez a miche sor, mert a campagnolo kazettaleszedő nem ízlett neki, shimanóval tudtuk leszedni, ugyanakkor shimano sor nem ment rá az agyra...wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
ZavaBalazs
őstag
válasz andrisbandi #224839 üzenetére
gondolom akkor nekem az M kéne, de azt nem nagyon találok a neten semerre. egy jött szembe, 53 €, a másikat még vissza is kell küldeni, gondolom az is pénz, akkor már nem egyszerűbb (a jövőre való tekintettel is) venni egy campa szabványú kazettatestet? most egy ilyen fazonú van, amennyire a képről meg tudom állapítani, és ez passzolna az új sorhoz. mennyire lehet ezeket cserélgetni?
ja, és természetesen: bocs a hülye kérdésekért, mint mondtam, lelkes laikus vagyok, és most keresem a kiutat ebből a kompatibilitási gödörből.
[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
na, végre megvan az új sor, köszi a tippet, andrisbandi
illetve itt van a két sérültfogasfogatlankerék, hadd szörnyülködjetekwir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Hasaggymeg #225871 üzenetére
miche primato, gondolom még a gyári, amivel kb 10-12 évvel ezelőtt forgalomba került a bicikli.
#225809 ISThun: a hungaroring felé vezető útvonaladat meg tudod osztani? a héten lesz alkalmam nagyobbakat biciklizni, de valami mást is kipróbálnék, mint a dunakanyart.
-
ZavaBalazs
őstag
hétvégén megvolt az első 100 km fölötti utam, káposztásmegyer-szob oda-vissza:
egész jó volt, csak vác után ezt a csodahidat kicsit alábecsültem, és majdnem sikerült ugratni egyet rajta, az első kerék elemelkedett annyira, hogy a becsapódástól 10-15 fokot lekonyuljon a kormány ez lett, kb vízszintről indult. szerencsére egy percen belül pont jött két kolléga, jól megpakolt biciklikkel, akiknél volt szerszám is, úgyhogy zavartalanul tudtam folytatni az utat. ezen felül kevés kaját vittem magammal, úgyhogy a végén be kellett iktatni egy vészmegállót, így szőrös lábas helyett sajtburgeres kép lett:
[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Hasaggymeg #226570 üzenetére
tudom-tudom, csak pont előtte volt az a jó kis lejtő (a max speed is innen származik), és kicsit elbíztam magam országútival meg annyira nem jó buli ugratgatni
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Because #228261 üzenetére
én télire ilyet szoktam sisak alá húzni. nagyon vékony, de azért melegít, és nagyon az izzadás se bántja. mondjuk ezt csak fél órás munkába járáshoz használtam, nagyobb úton nem tudom, hogy viselkedik...
-
ZavaBalazs
őstag
sziasztok!
múlt héten borultam egyet (mamó a 2 unokájával kilépett elém a biciklisávba parkoló autók közül, csak jobbra nézve... így sikerült nem elütni őket), többek között a fékváltókar gumija bánta, kis rész kiszakadt, meg mellette még fel is hasadt kicsit:
szerencsére működni ugyanúgy működik, de hogy ne fajuljon el, valamivel lehet javítani? tudom, hogy nem csillagászati összeg kicserélni, de egy (egyelőre még csak) esztétikai hiba miatt még nem selejtezném.wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
ZavaBalazs
őstag
válasz vallas #229498 üzenetére
igen, én is a gumicseréről írtam, hogy ha lehet, kerülném az egész fékváltókart nagy hülyeség lenne. szerintem amúgy ez való rá, amit linkeltél, 9 sebességes mirage, műanyag karral.
ivana: még nem érzem csúszósnak, mindig kesztyűben megyek, jó rajta a fogás.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz zsamiatt #229509 üzenetére
ezen én is gondolkodtam utólag, de aztán arra jutottam, hogy nem vagyok szociopata. mondjuk azt eltaláltad, hogy neki állt feljebb.
Hasaggymeg: mondjuk itt most nem a kezelhetetlen unokákon múlt, a mama volt a hülye. a gyerekek csak követték készségesen.köszi mindenki, akkor a maszekolást hagyom, majd alkalomadtán cserélek.
[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Hasaggymeg #229516 üzenetére
sajnos ügyes volt, védőpajzsként maga előtt tartotta az egyik unokát. tök esélytelen volt amúgy, autó takarásából lépett ki elém féktávon belülre, kb 40 méterre egy zebrától. ha számítok rá, még akkor sem számítottam volna rá.
zsamiatt: akkor egy peches csattanó esetén te cipeld a súlyát annak, hogy megöltél egy gyereket (hiába a mama hibázott), mert úgy fejelte le a padkát, én nem szeretném. tippelhetek, nincs gyereked, ugye?
[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
válasz szimpláncsak #229536 üzenetére
így van, ha úgy mész, hogy azt feltételezed, hogy minden autós azért van az úton, hogy téged megöljön, kevesebb meglepi érhet. én is húzom a satut, amikor valami hülye bekanyarodik elém a biciklisávra - de ha már veszélytelen a helyzet, mert ő is satuzott, élek az elsőbbséggel, heves ordibálás közepette.
-
ZavaBalazs
őstag
én megpusztulok, ha nem érzem kicsit sem nehéznek a pedált. 50/19-21-gyel indulok (mondjuk ez nem olyan kényelmes, se nem gyors, de az első váltóhoz csak hegymászáskor nyúlok), ha van legalább 100 méter egyben, ahhoz már megy az 50/14, ha az is kezd kevés lenni, akkor 50/13. a 12-höz viszont puha vagyok, az csak a megnyomós 1-2 km-es szegmenseken, meg lejtőkön kerül elő
-
ZavaBalazs
őstag
válasz lsebestyen #229995 üzenetére
na, jó is, hogy linkelted, korábban volt szó fékváltókar gumicseréről. na nekem ilyen van, mint a cikkben (csak 9 sebességes mirage), ez való rá szerintetek is, ugye?
csengő egész jól eldugható koskormányon (röhögni nem ér, kevés a hely )
[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
sziasztok!
michelin dynamic sport külsőket használok jelenleg az országútin, viszont múltkor azt néztem, hogy a hátsó már kezd síkra kopni középen. kezdésnek megcseréltem őket, most a kopott van elöl, de nem tudom, mennyire csereérett ez így már. mindenesetre az utódot elkezdtem keresni, michelin lithion 2 jobb vétel lehet? 25mm gondolom kicsit jobban nyeli a göröngyöket (meg sűrűbb a szövete, múlt hónapban volt pár defektem, mondjuk többnyire felütésből ), összehasonlítás alapján meg a lithion 2 gördülési ellenállása azonos méret esetén kisebb, szóval abban lehet a szélesebb gumi ellenére is ugyanott lennék. egyéb tipp ilyesmi árkategóriában? piros oldalfal erősen ajánlott.
másik, gondolkodom egy egyik oldala taposó (munkába), másik oldala spd pedálon, illetve hozzá cipőn. nem szeretném ilyen üzemmódban nyomni, szóval valami olyan kéne, amiben lehet sétálni is szteptánc nélkül. ezeket a belépő szintűeket néztem decathlonban: RC 100, MTB expl 100, menni mindkettőben tudtam, az MTB-s kis túlzással sima utcai cipő érzet, az országúti kicsit nehézkesebb, viszont a merevebb talp gondolom jobb biciklire. a stopli egyikből se lóg ki lefelé, ugye? szabad ilyet venni, vagy felejtsem el?
pedálból egy shimano pd-m323-at néztem, gondolom ezek alapból úgy vannak súlyozva, hogy a becsatolós oldala legyen fent?wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
ZavaBalazs
őstag
hú, köszi mindenki!
cipő:
zsocy, igen, valami ilyesmi lenne a terv, ne nézzek ki ufónak, ha próbálok benne párszáz métert sétálni, meg ne idézzem meg Michael Flatley-t 5 lépés után. az RC 100-zal kb azt tapasztaltam, mint amit leírsz a shimano kapcsán.
szmipláncsak, köszi a tippet, körülnézek. gondolom nagyjából azonosak a méretezések, ha a dekásból a 44 volt jó, valszeg máshol is?alternatív ötlet: muddyfox apróhirdetés, bár ezen a talp elején a két bütyök elbizonytalanít (gondolom terepen mászkáláshoz való). ha az lecsavarozható úgy, hogy nem borítja meg a cipő egyensúlyát, akkor ez egész jónak tűnik.
a dekás mtb így akkor tuti kuka, viszont az RC 100 ahogy nézem állítható, nem? szóval az még játszhat.pedál:
Alg, annyira nem izgatnak a grammok, inkább legyen jól használható nem becsatolva is, mert sokat használom járműként, a túrák (2 kisgyerek mellett) sajnos sokkal ritkábbak. nézegettem ezeket a becsatolható betéteket, de nem láttam rendes méretűt eddig...gumi:
Jester01, szóval érdemes lenne előre venni egy újat, van annyira elkopva már ez a gumi? illetve ugye most 23mm , a lithion 2 25mm, nem tudom, mennyire érdemes a szélességeket keverni. ja meg: mennyire lehet ezeket tartogatni, most megveszem, elrakom, x hónap múlva felteszem - elöregedik a gumi, vagy mindegy, mert a raktárban is hónapokat áll?wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
ZavaBalazs
őstag
válasz jjeahh #230995 üzenetére
így-így, nekem is inkább azért lesz hibrid, mert nincs külön rohangászós biciklim (pontosabban a gyereküléses, 17 éves 26-os alap rockriderem lehetne ez, csak ha nem muszáj, nem ülök rá ), és nem akarok pótcipőt tartani az irodában/limitálni a lehetőségeimet a cipő miatt. végül egyébként marketplace-ről egy PD-M324-et sikerült kinéznem, mellé egy shimano MT3 cipőt már be is szereztem (C51 stoplival, de az itt leírtak alapján ez megy apróhirdetésbe/doboz mélyére), meg bikepróból egy 56-os stopli úton van. 26k lett a vége (mínusz amennyiért elmegy a C51), kóstolónak pont jó. egyébként a cipőben meglepően kényelmes volt sétálni, jobb mindennél, amit próbáltam, leszámítva a decás mtb cipőt, az gyakorlatilag utcai volt.
beállításhoz tipp? először állítsam amenyire lehet, talpközépre?Fall-N: a hülye gyalogosokat unokástul elütjük, tudod.
[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
válasz andrisbandi #231271 üzenetére
azt hiszem a lidlis pumpával ez annyira nem működik jól (a szélesedő perem miatt nem tud elég mélyen bemenni a szelep), viszont ennél nem áll fenn ez a probléma.
-
ZavaBalazs
őstag
-
ZavaBalazs
őstag
válasz lsebestyen #231910 üzenetére
ha már kövek, én tegnap 8 fokban merinói vékony hosszú ujjúban és béleletlen softshell túrakabátban tekertem 1 órát intenzívebben, teljesen jó volt a hőérzet, a pólón kis izzadságcsík a sörhas fölötti gyűrődésnél fő a rendeltetésszerű használat.
lenn párnás rövidgatya futós cicanacival, az nem ér követ, remélemwir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
ZavaBalazs
őstag
na, olyan vad ötletem támadt, hogy a rohangászós régi rockrideremet (ez a generáció) kicsit kiszuperálnám, hátra a 14-28 helyére tennék egy 11-28-as sort, mert kb csak a 3x4-3x7 közötti fokozatokat használom (hegyre nem járok vele, csak iroda + gyereküléses-asszonyos kirándulások), és a teteje nem érződik kifejezetten combosnak. mostani hátsó kerék nem kazettás, szóval ilyen kicsi fogaskerék nem megy rá, gondolom a legegyszerűbb, ha veszek bele egy kazettás hátsó kereket, plusz egy hetes sort (amivel a 8-as kazetta is kompatibilis?), ugye? a váltót csekkoltam, elviszi a 11-et, egyéb buktatója lehet a történetnek?
nem kell, hogy hiperszuper legyen (elvégre most sem az), csak működjön.wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Hasaggymeg #232021 üzenetére
ja, persze, így akartam, fityingekből kihozni, használtan valami olcsó találattal (pl, csak el kéne jusson budapestre)
az okozhat problémát, hogy a mostani tengely nem gyorszáras, olyan létezik, hogy a váz kialakításához a gyorszár nem passzol?wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
ZavaBalazs
őstag
válasz ZolkoW #232033 üzenetére
ilyen (csak nálunk más matrica került rá), közeli képek a hátsó tengely környékéről: 1, 2
ivana: a nagyon gagyiság sajnos nem kizárható, ez egy kb 15-17 éves, újonnan asszem 15-20 ezer körüli decathlonos valami.
[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
válasz vallas #232779 üzenetére
passz, nincs tolómérőm kb 2-3 mm lehet a rés. gondolom sokkal előrébb azzal se vagyok, ha egy ismerős schwalbés 25-ös első kerekét belepróbálnám, mert ki tudja, milyen szórás van a schwalbe meg a michelin között.
az 56-osra +1, még akkor sem sikerült elesnem vele, amikor próbáltam. de ha az USA elnökének belefér, akkor neked is, Chiftain. (jó, tudom, ez nem pont ugyanaz, de az elv stimmel)
[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
válasz dreed #234101 üzenetére
feleségem ekkora (az átlépőjét nem tudom), egyszer próbáltunk egy 46-os trekkinget, kanyarodás közben a térdét verdeste a kormány. egy 52-es trek nyert végül, ezt (sima nyeregcsőre cserélve) teljesen leeresztve használja, de csak azért ilyen alacsonyan, hogy a nyeregben ülve is leérjen a lába. ha nem lenne ez a berögződése, legalább 5 centivel feljebb lenne jó neki.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz IMIIKE1998 #234552 üzenetére
? de itt nem maradtak meg az arányok.
szerintem mindegynek kéne lennie, amíg az arány stimmel, de olvastam már itt valakitől, hogy érzett különbséget (placebo?)wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Khelben #234570 üzenetére
mondjuk a havi egyszer 20 km nem perdöntő, pl én is csak azokat a ride-okat rakom publikusra, amiben munkába menet KOM-ot döntök, a többi marad az ismerősöknek. mondjuk az nem 10%-os emelkedős szakasz, az is igaz.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz zsamiatt #235129 üzenetére
ugye onnan indultunk, hogy váltás közben nem fogod a féket, viszont megálláshoz leváltásnál hüvelykujjal tolod, szóval mehet nyugodtan a kettő együtt.
szimpláncsak: fékváltókarral miért érdekes? ok, nekem campagnolóval kicsit akrobatikus (fékkar behúz, gyűrűs- vagy kisujjal a fékkar mögötti pöcköt lassan betolom 3 kattanásnyit), de úgy emlékszem shimanón a teli fékkart betolva váltasz lefelé, kb mintha direkt arra lenne kitalálva, hogy fékezés közben kényelmes legyen a leváltás.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz ZavaBalazs #232777 üzenetére
na, sikerült belepróbálni egy ismerős kerekét 25-ös külsővel, megszorult. mik az opcióim, ha szeretnék nagyobbat bele? egy ilyen csepel torpedóról van szó, csepel karbon villa gondolom hasonló geometria (legalábbis ránézésre), és nem borítja fel a kormányzást, kérdés van-e értelme ezzel tuningolni. vagy b, nincs mese, új bicikli kell.
másik kérdés: ez a maszk 0 fokig elég lehet max 1 órás intenzív tekerésre? jelenleg csősál + merinói túrasapkát használok, de fülnél szelel, a gokartos balaklava meg nem meglepő módon lószart sem ér. ezt felpróbáltam, nem opció, nem az én fazonom, ez meg nem volt a helyi dekában épp, bár ez lehet, hogy túlzás is lenne nekem.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz zsocy #235536 üzenetére
azzal nem is bajlódtunk már, de úgy rémlik, hogy ott azért van legalább egy centi rés a hátsó fék rögzítésénél, a nyeregcsőnél szintén, szóval csak a villát sikerült kicentizniük (kimillizniük? ) csepeléknek. nem pont olyan gumival próbáltuk, neki valamilyen schwalbéja van, én meg egy szett michelin lithion 2-t vettem, de sok értelme nincs felrakni így, valszeg ugyanúgy nem jó, és bontva - gondolom - nem veszi vissza a decathlon.
egyébként megvagyok a bringával, persze csorgatom a nyálamat az apróhirdetésekre, meg ki tudnám köhögni az árának a többszörösét egy jobbra, csak minek, amikor ez is gurul.
fulton: nem is a grammbuzulás meg a komfort miatt érdekel (valamivel jobb lenne gondolom mindkettő), hanem attól tartok, hogy más a villa geometriája, más lesz az utánfutás, borul a bicikli irányítása. aztán persze lehet, hogy a karbon villát is szűkre hagyták, és tárgytalan is az egész.
ruházat: én is hasonló setupot használok most (sapka, csősál), csak pont az a bajom, hogy a sálat ha fel is húzom fülig, letolja a sisak, a sapka meg kicsit befúj alulról, ebben lehet a szemüveg is benne van. erre lenne jó a maszk, mert fixen takarja a fület, aztán ha variálni kell, elő tudom venni a megint sapkát meg a sálat.wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
ZavaBalazs
őstag
hali,
campagnolo patkófékhez mindegy milyen fékpofát veszek, vagy itt is különcködni kell? esetleg tudtok valami harapósabbat ajánlani a bikepro kínálatából, lehetőleg cserélhető betétest, nem horror áron?
bónusz kérdés: hátul elég féloldalasan kopott, a bowdennel átellenes oldalon 1-2 mm-rel kopottabb a fékpofa. ez normális jelenség, vagy valamit állítani kell a patkón?wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen notebookot vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- EA Sports WRC '23
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Braun HC5030 hajvágó
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest