- Fórumok
- Egyéb
- Kerékpárosok, bringások ide! - Archívum V.
- (téma lezárva)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:49 Téma összefoglaló
Aktív témák
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
Szerintem nincs igazam, ez egy friss termés. Nincs a fáknak levele, valszeg ez mostani.
-
JColee
őstag
Te kérdésre mindig kérdéssel válaszolsz?
Kevláros külső esetén a drótperem helyett kevlárt raknak a gumiba, nem a defektvédelem miatt.
Bár a kevlárost deffekt esetén könnyebb cserélni, és össze lehet hajtogatni, ezért könnyen magával viheti az ember.
-
JColee
őstag
Kevlár miért is segít a defektvédelemben?
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
Látod, a Merida is törik, mint a többi.

-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
Egyszerűen hülyeség az, amit a csávó állít. Nevetséges.
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
Én is ezen a véleményen vagyok.
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
Bikemag fórumon van ilyen topik. Bár gondolom nem fedi az összes lopott bringát.
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
A ket kullosor kozott kicsi a tavolsag, mivel mindket oldalon elveszi a helyet a kotelzet dobja.
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
Tihanyi Tamásnak meg se kell néznie, szerintem fordulj hozzá.

-
JColee
őstag
Mi a hamis? Nem teljesen ertem. 40ert amugy akar en is bevallaltam volna.
-
JColee
őstag
Mi az, hogy szabad súllyal guggolás? Egyébként valakinél sajna kiesik, az én térdem pl nem szereti a guggolást.

-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
Armstrong is, csak ez nem nyert bizonyítást soha

-
JColee
őstag
Hagyjuk. Ez az állandó faszméregetés a nevetséges, de úgy látom, ti nem érzitek.
-
JColee
őstag
Ez az egész ilyen-olyan átlag tartható csodabogyók nélkül, de afelett már lehetetlen dolog szerintem kicsit vicces. Kb olyan, mint az akármilyen vga topikban az fps-ek méricskélése.
-
JColee
őstag
Szerintem menj el egy hosszú távú túrára. Ott megérted a dolgok lényegét.

-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
Ugyanaz a két link.
-
JColee
őstag
Mitől mechanikus váltó a mechanikus váltó? Csak azért, mert a láncváltó is "megchanikus". Egyébként az agyváltó a te szempontodból nagyon hasonlít a motorok váltójára.
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
Egy ilyen 400 kV-os távvezeték a távolbahatása sokkal nagyobb, mint gondolnánk. Több száz méterre lévő, párhuzamosan haladó, és hosszú fém (mű)tárgyakban is képes komoly feszültséget indukálni
Ez már tényleg hülyeség. Azért kérdeztem amúgy meg, mert érdekes jelenséget tapasztaltál, de a magyarázata elméletben nem lehetséges.
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
Fateromnak hidraulikus tárcsája van, de én nem vennék olyat. Szerintem több a szívás vele, és körülményesebb szerelni is. Az ő bevallása szerint a fékerő meg nem érezhezhetően jobb, mint a korábbi V fékes bringájával. Persze lehet, hogy ez egy elég alap tárcsafék (Hayes stroker vagy valami ilyesmi a neve).
Xantomas Akkor éri meg, ha évi 10-12E km-t tekersz ugyan azzal a bringával városban, sokat esőben, és unod hogy 2 havonta betétet kell cserélned, évente felnit, mert megette a fékező felületet. Jó, mert igénytelen, és esőben is ugyanúgy fog.
Na igen, ő is emiatt vette.
-
JColee
őstag
Most melyik igen? A kettő nem ugyanaz. Felniszalag ami védi a belsőt a felni durva felületétől (sorja, stb). Defektvédő szalag pedig a szúrásos defektektől védi a belsőt (futófelületen van a belső és a külső között).
XP NINJA Nekünk 200 alatt sikerült, igaz a déli parton nem mentünk végig bringaúton.
-
JColee
őstag
-
JColee
őstag
Aki ezt tervezte, nemigen ülhetett bringán esőben.
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!

- Macbook Pro 14" M1 Pro 2021 - 10 GPU, 14 CPU, 16 GB / 1 TERA - garancia (112)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás - 8/256GB, touchbar - 37 ciklus, garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 2020 - 8 GB / 512 GB, touchbar - garancia (29)
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Workstation bazár - Dell, Lenovo - számla, 6 hó garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest