Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Kerékpárosok, bringások ide! - Archívum V. (téma lezárva)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:49:52

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49567) Stauffenberg válasza Mr.Csizmás (#49564) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Nem, álló helyzetben nem tudom reprodukálni, akkor sem ha rázom, mint a diófát. Első körben én is arra gondoltam, hogy lötyög valami, de rángatásra semmi sem történik. Csak nagyobb tempónál (30km/h felett) jön elő. Olyan mintha az első kerékagy vagy a kormány felől jönne.

A másik meg a hajtókar felől (mi annak a "tengelynek" a neve ami a két hajtókart köti össze?), szóval valahonnan onnan. Ezt lehet szét kellene szednem, mert laikusként azt mondanám, hogy valami elkopott, mert ez csak terhelésre (nehezebb fokozaton) kezd kotyogni meg durvábban kattogni. Könnyű fokozatban zajtalan az óránként egyszer eleresztett kattanást leszámítva.

Oké, ez csak az olcsó munkába járós bringám, de jobb hiányában "edzésre" is ezt használom, nem akarok valahol az isten háta mögött lerohadni. Az irodából még haza tolom (3 km), de azért széjjel gyilkolni nem akarom.

Szerk: Többieknek is köszi a tippeket. Lehet szerviz lesz belőle. Összegányolni nem akarom. Mondjuk kétlem, hogy találok olyan szerelőt aki hagyná, hogy végignézzem az operációt, hogy később esetleg magam is karban tudjam tartani. :D

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Kerékpárosok, bringások ide! - Archívum V. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.