-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
Ariadne
őstag
No hírt adok magamról én is, gratula mindenkinek, aki még résztvett.
Dirtyz-t távolról láttam bemelegítés idején, Manitou-t és raczger-t viszont esélytelen volt kiszúrnom, lévén még nem találkoztunk.
Valahogy a sípályán felmászást nem nagyon irigyeltem tőletek...
Tracket még nem töltöttem fel, de magamhoz képest nagyon jót mentem, és iszonyúan élvezetes volt a pálya, ez volt az eddigi legjobb! Volt sok nagyon jó egynyomtávos ösvény, kicsit köves meg gyökeres, de nagyon élvezetes. És az a tényleg DH szakasz a végén le egy patakátkeléshez 15 centis kő meg gyökér "lépcsőkkel", áááá, jó volt, majdnem végig lementem rajta, fotó is készült, kíváncsi leszek rá. A végén az emelkedőn befutó kis köves szerpentinnel meg lépcsővel felfelé azért nem esett jól, de összességében részemről ötöst adnék a pályára meg a szervezésre.
A Footstrongosok is kitettek magukért, ötletes volt pl. elágazásoknál a rossz irány megjelölése az X-en kívül egy kőporos fehér csíkkal is (külföldi maratonokon szokás ez, úgy tudom), a felsőcsőre ragasztható szinrajz, volt dinnye a frissítőpontokon, stb.
Egyedül az a bizonyos rámpa nem tetszett, mert azon tényleg kevesen tudtak lemenni szerintem, ráadásul egy nagy fában végződött, még letolva is igen csúszós meg meredek volt. Nem tudom, nem lehetett volna freeride-osan megoldani (falécekkel kirakva és elkanyarodva a fánál) vagy elnyújtani a rámpát...
2:30 alatt végeztem (saját idő 2:17) eddigi legjobb eredményem, abszolútban (női rövidtáv) 95-ből 69., korosztályban 34-ből 26. Igaz volt segítségem, aki húzott felfelé és ment előttem a lejtőkön meg a technikás részeken, de ez ugyebár teljesen szabályos.
qdqb: Hát így egyetlen alkalmak után szerintem a Mátra a legélvezetesebb, Dunánál technikásabbnak tűnt, de összességében mégis könnyebbnek, Bükk unalmas volt, bár a táj ott is szép. Szóval szerintem Duna a legnehezebb, Mátra könnyebb és Bükk a legkönnyebb. De ez csak az én kis szubjektív tapasztalatom.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy ruhás topik
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- TCL LCD és LED TV-k
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest