Hirdetés
Aktív témák
-
Sipi16
őstag
válasz EQMontoya #501 üzenetére
Ezt én is használtam már. Nagyon jó megoldás. Csak én amikor így zenéthallgatok akkor néha egy-két jó csaj láttán elbambulok és volt már, hogy a vmi csillingel. Felnézek anyáád! Villamos B*mmmeg!!! Vagyis azóta csak módjával de inkább csöndbe... Úgy talán biztonságosabb...
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
niti
aktív tag
válasz EQMontoya #501 üzenetére
Az a baj, hogy ettől nem esik le neki, hogy nem kéne a bringaúton menni. Mert olyan birkák, hogy fel sem tűnik nekik, hogy az nem járda. Hiába útfestés, tábla, stb, az se számít, csak mennek bambán. És még te vagy a ''szarszemét'', mert majdnem elütötted. Sokan TÉNYLEG nem veszik észre, hogy hol mennek, csak annyi jön le nekik, hogy ''ezek az ámokfutó biciklisek''... Pl itt Kecskeméten is van egy hely, ahol a másfél méter széles rámpa mellett ott van vagy 10 méter széles lépcső, de valahogy sokkal jobban esik gyalog is a rámpán fel/lejönni. Aztán ha neadj' Isten hátulról rácsöngetek, természetesen neki áll feljebb, hogy miért vagyok türelmetlen. Ha meg szemből már messziről látja, hogy jövök, akkor sem menne ám arrébb, nem. Oké, hogy a trialos gond nélkül közlekedik a lépcsőn, de azért a többségnek ez egyelőre problémát jelent. Ja volt olyan is, hogy a trialost szóltak le, hogy mit majomkodik a lépcsőn. Szóval akkor hol közlekedjél?? Na mindegy, akkor is az volt a csúcs, amikor egy egész óvodás csoportot vezettek fel a rámpán, én meg 2 babakocsis anyuka társaságában meg csak néztem bután. Egyszerűen tényleg nem veszik észre magukat, bármit csinálsz.
Aktív témák
Hirdetés
- Autóhifi
- Háztartási gépek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- PlayStation 5
- INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- 3D nyomtatás
- Nem titkolja a Redmi a K80 Pro elit tulajdonságait
- iPhone topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest