- Fórumok
- Egyéb
- Kerékpárosok, bringások ide! - Archívum IV.
- (téma lezárva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
Elvielg bármelyik bicajboltba de a vázat jobb ha elviszed mert ott meg tudják nézni, hogy melyik passzol rá.
-
Sipi16
őstag
Vizes úttal vigyázzon mindenki én is azon csúsztam meg. (Egy kis segítséggel) :S
Jeannie - Nekem Giro Skyline-om van meg vagyok vele elégedve. Ajánlom, hogy ha lehet bogárvédőhálósat vegyél. Mert nekem egy eléggé méretes állat ment múltkor a fejem és a bukó közé és kicsit érdekesen néznek ha tekersz és közbe vered a bukót
[Szerkesztve] -
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
Nah tegnap sikerült áltélni az ideji első esést... Mentem a népligetnél a buszvégállomás mellett. Bicikliút ojje... Erre 3 kisebbség nem azon korózótt? Jó kikerülöm őket... Erre a szélső beijeszet. Kormány elránt és vizes úton szép csúszás. Szerencsére a kesztyű megvédte a tenyerem. A térdemen nem volt semmi csak bőr. Nah az egy kicsit megkopott. Vagyis most egy picit gyógyulok és megveszem a gázdudát csengő helyett... Akkor talán észreveszik magukat.
-
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
Látom a fékügyben nem sok válasz érkezett.

Talán most. Tervezem új gumedlik vásárlását a bringára. Sokat megyek asztalton de nyárra be van tervezve pár kirándulás is. Kisebb dombocskák a Velencei-tó körül. Vegyek tök sima trekking gumit? Vagy estleg olyat aminek az oldalfala erősebb és a dombokon a kanyarokba segít?
A fékkérdében még megköszönném a segítséget. -
Sipi16
őstag
Hali!
Egy olyan problémám lenne, hogy nem vagyok megelégedve a fékteljesítményemmel. V-fékem van. (Bike+itive) A régi bicómon nagyon jó vol fékhatás. A mostanin pedig nem annyira .
(szervízben állították be) azon gondolkoztam, hogy valami minőségibb fékpofa segítene-e áthidalni ezt a problémát??? -
Sipi16
őstag
Nah sikeresen hazaérkeztem a kis gellérthegyi ''túrámból''. Sajnos azt kellett észrevennem, hogy az autósok nem tudják, hogy be kell nézni a bicikliútra. Többször nekem kellett megálnom és az arogáns autósokat megvárm míg továbbhajtanak. Ezeket leszámítva jó volt, sikerült felmászni. A Citadellánál nézelődtem egy kicsit utána kitekertem még a Moszkva térre és onnan irány kőbánya vagyis haza....
-
Sipi16
őstag
Mindjárt indulok a Gellért hegyre... Kíváncsi leszek, hogy bírom majd a mászást...
Élménybeszámolót este tartok.
-
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
Azt nem mondtad, hogy mindegy az árkategória. Azért te egy 2-szer drágább sisakot mutattál én meg a Giro-t 8500-ért vettem. Szerintem a fejkendő hülyeség. Mert ha kell lefényképezem belülről annyira kicsik a szivacsok, hogy nincs annyi ,hogy sokar beszívjon... A hungarocell meg pláne nem szív... Vagyis nekem is csurog a homlokomról a víz.
Integra: A kreatin az inkább a gyúrásnál jön be. Vagyis nekem ott jött be. Csak abbahagytam és -10kg
Én nem bírom a tejet. A fehérjét is csak vízzel ittam de nagyon eltelített (vert a víz és szédültem). Ezért gyorsan el is adtam. -
Sipi16
őstag
Ez a bukó amit néztél eléggé zártnak tűnik. Én Giro Skyline-t vettem és teljesen megy vagyok vele elégedve.
Integra: Ennyire belemerülsz a táplálkozástudományba???? A bikemagba volt egy táplálkozásos cikk. Ott azt írták, hogy tök felesleges külön aminosavat bevinni mert a szervezet eleget tud előállítani....
[Szerkesztve] -
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
Most megyek a bicómért ha hazaértem rakok fel képeket!
-
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
Nah elvittem a bicót szervízbe elvileg holnap hívnak, hogy mikor lesz kész. Vettem ma egy Giro Skyline sisakot. Így 17 év után sisakkal érdekes lesz közlekedni de mindent meg lehet szokni.
-
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
Erre varrjatok gombot:
Összerkatuk a bicót. A Váltót félig beállítottuk. Elindulok, megyek Kőbányáról lefele 1 Km-t semmi gond. Jön a felüljáró Felrakom Mega Range-be tekerek 10métert és nagy kattanás... A váltót tartó papucs kettétört. A lánc tropa a vázról a fényezést helyenként alumíniumig leszedte
Most mit csináljak?
Vegyek egy váltópapucsot??? Vagy vigyem vissza az egészet... Mert, hogy élete első kilóméterénél már jött is a gixer.
-
Sipi16
őstag
Nah elkezdtem csinálni a bringát. Ha minden jól megy estére kész is lesz és akkor rakok fel képekt is.
-
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
Ha négyszögtengelyes a monoblokkod akkor megeshet, hogy amiatt is. Az egyik haweromnak is így kattog. Cserélt monoblokkot is de megmaradt. A szervízben azt mondták neki, hogy a négyszögtengely miatt. Lehet, hogy csak ''marketing'' mert ha veszel másfajta monoblokkot (Asszem valami csillagos van a négyszögtengely helyett.) Akkor kell új hajtókat is az megy 10000 és fölötte. Lehet, hogy csak meg akarták malmozni a sráccot és azért akartak veteni vele új cuccokat, hogy a bolt gazdagodjon...
-
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
Hawerom vett SR telót és valami gumiizét kellett kivágnia hogy kimozogja a 80-at....
Ennyit erről. (Alsó kategótiás teló volt.) -
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
maszek megoldás: Vágj szét egy belsőt és a külsőbe illeszd bele. (Csak a futófelületnél.) Ezután csúsztasd be az a belsőt amit használni fogsz. És mindezt a felnire rakd fel úgy hogy ne mozduljon el. Van aki ezt az alternatívát használja több-kevesebb sikerrel.
Jobb külső? Aminek vastagabb a fala? Mondjuk a nagy tüskének semmi sem állhat az útjába. -
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
Egy mali mamba vázam van. Haveromnak mali cobrája van ő meg tudta csinálni. (A két váz között ha jól tudom csak a szín ami külömböző.)
Mentem a haver bicójával és bejött. Lehet hogy hegynek felfelé izmosabb egy picit de az esősödés sose árt
Lefele meg nem is baj ha nem tudok gyorsítani legalább van esélyem a túlélésre 
-
Sipi16
őstag
Hali
Most így betegen könnyű elmélkednem milyennek is szeretném megcsinálni a bicómkat. Egy olyan kérdésem lenne, hogy a singlespeed-et szerintetek érdemes megcsinálni? Mert a régi bicómról a váltókat nem tudom átrakni.
Maximum a hajtókart az első fogaskeréktárcsával. Most nem állok úgy anyagilag, hogy új váltókat + váltókarokat vegyek.
Szerintetek gáz így közlekedni vagy elviselhető??
Néha mennék túrázni de többnyire budapesti közlekedésre használnám a bicót. -
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
Mennyit gondoltál érte?
-
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
Nah itt vagyok én is. Kicsit körbenézegettem neten. Vagyis egy bolt oldalát néztem meg ami az örsnél van. Ez a Big Bike azaz [link]
Itt találtam neked egy cangát. Ami Carpine márkájú és fedőneve: MTB-Cherokee. Pont 40ezer egy ilyen kis kerékpár vagyis az árával nincs gond. Amiért megakadt rajta a szemem mert csak őt láttam 40ezerért duplafalú felnivel. Vagyis félsiker nincs teleszkóp de felni van benne gyárilag.
Itt van a bicó: [link]
Ha valaki talál ennél jobbat akkor ossza meg a fórumba!
[Szerkesztve] -
Sipi16
őstag
A teleszkóp nem hülyeség.... A duplafalú felni... Abból ne engedj mert én 50kgmal is tudtam 8-as tenni a sima felnibe.. (Ezt nem azért írtam, hogy a testesebbeket cikizzem.) V-fékek... Ma már ez alapnak számít vagyis a biztonságod érdekébe ebből se engedj. Az aluvázas dolog az tényleg pénz kérdése. (Ha sokat akarsz költeni akkor alap.)
A lámpa meg kilóméteróra pumpa és barátai valamilyen szinten szerintem ráérnek még. (Vagyis a lámpa akkor nem ha késő este érsz haza vagy korán indulsz. De az extrákat később is be tudod szerezni.) Szerintem a bringán se spórolj meg sokat mert ha gagyit veszel akkor csak elmegy a kedved az egésztől.
Azért szerintem sok fórumozó megköszönné ha írnál egy összeget amit rá tudsz szánni és akkor jobban tudunk segíteni.
[Szerkesztve] -
Sipi16
őstag
Apum felhívott, hogy pithon vagy mamba? Suliba voltam köpi-nyelni nem tudtam. Mondta hogy a pithon ugyan olyan mind a hydrám (színileg) és mondtam hogy akkor legyen inkább a másik.
De nagyon tetszik kíváncsi vagyok ha elkészül milyen lesz. -
Sipi16
őstag
Egy zöld Mamba vázat kaptam...

-
Sipi16
őstag
Én ma kaptam egy vacsi új Mali vázat lassan kezdem majd összépíteni. Kíváncsi vagyok milyen lesz.... Sram hátsó váltót szeretnék venni. Szerintetek jó vétel?? (Alsó kategóriás asszem 5.0-ásat néztem ki.)
Valakit nem érdekel egy acél magellán hydra váz merev villával? -
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
-
Sipi16
őstag
Hali
Így a tegnapi CM után megjött a kedvem a bicózáshoz...
Valaki tudna nekem segíteni teleszkóp ügyben? A vázam a legkisebb kormányizével rendelkezik. Valami kis olcsó kéne vagyis 10k-nál többet nem nagyon szánok rá.
Ha valaki tud segíteni előre is köszi!
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Kerékpárosok, bringások ide! - Archívum IV.
- (téma lezárva)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Két év múlva jöhetnek az első DDR6-os memóriamodulok
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Bomba ár! HP 250 G7 - Intel N4020 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest