Hirdetés
Aktív témák
-
válasz Thulcandra #31256 üzenetére
úgy látom átestél a brekin
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
Ariadne
őstag
válasz Thulcandra #31256 üzenetére
Gondolom nem próbáltad ki, hogy véletlenül nem egy elvarázsolt királylány rejtőzött-e benne. A széép szemei alapján akár ez is lehetett a helyzet - igaz elismerem a korábbi dokumentált esetek alapján királyfira nagyobb az esély, szóval kockázatos.
mod: Az viszont biztos, hgy megmutatta volna az utat ki az erdőből, csak meg kellett volna nyalnod (by Grimm testvérek című film)
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
ludsimon
veterán
válasz Thulcandra #31460 üzenetére
WTF?
Hol a kónusz, és pár küllő?Szerk.:
Vagy ez csak valami lom a szemét tetején?[ Szerkesztve ]
undefined
-
peugeotmate
őstag
válasz Thulcandra #31655 üzenetére
Jó kép! (Merrefelé van ennyi szélkerék? Mert kishazánkban még nem láttam ennyit, egy helyen.)
Én is tekertem egész hétvégén (péntektől vasárnapig) napi 30 kilómétert és mindig volt szél (leginkább csak akadályozott...)! De hát ettől edződik az ember! Holnap is megyek, ha időm engedi! Szép időt mondanak...meg persze szelet!meg
-
törölt tag
válasz Thulcandra #31666 üzenetére
Ha közben nem változik a szélirány (és feltételezzük, ugyanannyira kap belénk a szél elölről is, meg hátulról is), akkor elvileg mindegy a dolog, hogy fúj, vagy nem, már ha egy zárt görbét írunk le utunk során.
Virsliguminál, azt mondom, számít, mert ott mikor kap az ember oldalról is lökéseket, az nem túl kellemes, lassulásra kényszerít.
-
törölt tag
válasz Thulcandra #31898 üzenetére
-
törölt tag
válasz Thulcandra #31906 üzenetére
Ezek már túl nagy mellek? Jó, mondjuk én is a kicsit szeretem, meg a jányosabb nőket a naccsasszonyossal szemben, mert egy mocskos perverz vagyok, dehát azért na...
(#31908) dqdb:
Van azért ott jó kép is.
A miniszoknyás (az a bővebb az igazán jó. hátulról legalábbis) biciklis lányokat valahogy sosincs kedvem megelőzni, pláne mikor még ki is állnak a nyeregből, és a szél is besegít...
[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
válasz Thulcandra #32418 üzenetére
Ez nem semmi, még szerencse h nem vándorolt körútra a bogár.
Azthiszem legközelebb viszek szemüveget is. -
ludsimon
veterán
válasz Thulcandra #32418 üzenetére
Tegnap én ilyen 30 km/h felett inkább lehajtottam a fejem, és úgy mentem egyenesen, legalább 10 bogár koppant a sisakomon, bele se merek gondolni mi lett volna, ha az a szemembe köt ki.
Nekem is nagyon gyorsan be kell szereznem szemüveget, mert most már itt a tavasz, jönnek a bogarak, én meg száguldozok szemüveg nélkül.
Memétől várok egy választ, hogy mikor vihetem a Scottot, aztán szerintem beruházok egy cserélhető lencsés kivitelre, ami szűri az UVA, UVB sugarakat, plusz legalább fehér, ill. fekete lencséje van.
undefined
-
fidig
tag
válasz Thulcandra #32452 üzenetére
Én nem alkalmazok ilyen eszközöket. Csak begurultam melléjük és mondtam, hogy nehéz lenne visszasorolni a másik mögé? Aztán tovább álltam. Az út azon a szakaszon teljesen jó minőségű volt. Egyszerűen csak a paraszt változatot képviselték.
Ja és a bringa jogsihoz kötését én sem tartom jó ötletnek. Szimplán csak normálisan kéne közlekedni.[ Szerkesztve ]
A remény hal meg utoljára...mert ő a gyilkos :)
-
dqdb
nagyúr
válasz Thulcandra #32734 üzenetére
499 € [link]
Valamiért nagyon tetszik a felsőcső íve.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
AXisBOLD
addikt
válasz Thulcandra #32739 üzenetére
köszi.
majd lövök egy képet is, hogy milyen, mert szerintem fordítva van, de nem akarom feleslegesen leszerelni(megint) .
egyébként ennek van valami negatív következménye? mert ha nincs különösebb akkor lehet hogy fent hagyom, mert maga a külső gumi nagyon erősen bordázott és úgy érzem hogy nehezebb tekerni(vagy ez az elmélet hülyeség?). ezért inkább veszek egy másikak hamarosan.
Aurea mediocritas
-
Ariadne
őstag
válasz Thulcandra #32734 üzenetére
Nálunk a német színben elérhetőek általában, de a crossok ritkák nagyon, részemről még nem láttam sosem élőben itteni üzletben, de ettől persze még lehetnek. Most nézem, csini fitness bike-ok is vannak pl. ez itt ni, különösen rétisün figyelmébe. Amikor akciós, akkor érdemes venni Specit egyébként, különben elég drágák szoktak lenni.
Tamoo: Váháhá, most megláttam a linkelt akciós listán azt a jó kis női cipőt, ami olyan nagyon-nagyon kényelmes, amilyen horror árban van... Még így akciósan is huszonhéhéhéhét, és idén sem érdemeltem még ki...
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
AXisBOLD
addikt
válasz Thulcandra #32749 üzenetére
és Tamoo
hát eléggé hússzaggató ez a gumi. holnap lövök képet, és megnézem a forgásirányt is.
aszfaltra lenne csak. egyébként sima mezei hauser "mounten bike" amire feltettem(ezen defektig koptattam a hátsó külsőt, jó kis gumi volt, sajnálom). amiről leszedtem az is ilyen csak női és nincs használva, mert nagyon szar volt vele menni(lehet a gumik miatt )
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz Thulcandra #32785 üzenetére
jó lesz az ami itt van, nem cifrázom. körülnézek a városban.
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz Thulcandra #32785 üzenetére
Aurea mediocritas
-
dunc
nagyúr
válasz Thulcandra #32991 üzenetére
Én gyúrmázok,és bringa,futás igencsak húzza lefele a súlyt ami nagyon nem jó annak aki sportos testalakatot akar,én is odafigyelek a kajára,a csirkemell-rízs kombo hibátlan. Én 2-3 kg csirkemellet szoktam venni egyszerre,és szétosztom napi adagokra ,valamint bringázás elötti napon jóminöségű tésztával rizzsel töltőm fel a szénhidrátháztatásom....
-
dunc
nagyúr
válasz Thulcandra #32994 üzenetére
Az is jó !!! Bab+hal stb.... Csirkemell azért jön be mert negyed óra alatt elkészitem változatosan,és reggel 8-kor is be bírom vinni Most amúgy még mindig sonka diétán vagyok
-
rekid
addikt
válasz Thulcandra #32996 üzenetére
Inkabb az idozietessel és a kaja tipusaval van gond tipikus este hazaesős evős.Mar a reggelire es a fix idopontos ebedre raszoktattam magam.. mar csak 3 étkezes van amit valahogy magamra kell tukmalni.
Gyáva népnek nincs hazája!
-
rekid
addikt
válasz Thulcandra #33027 üzenetére
Valahogy nekem ezek a cross kerekparok olyan torekenynek tunnek, pedig pl amire en hasznalnam (meloba jaras illetve hetvegen szabadban) elvileg tökeletes es erre kitalalt. Csak valahogy nemtom nagy balna testemet elkepzelni rajta amint terepen bringazgatok. Pedig biztos nem rosszak.
Gyáva népnek nincs hazája!
-
AXisBOLD
addikt
-
fidig
tag
válasz Thulcandra #33045 üzenetére
Ez érdekelne engem is fizikával utoljára gimiben foglalkoztam, azóta meg jó pár év eltelt fene emlékszik ilyenekre
Úgyhogy ha valaki tudja, kérném, hogy írja le. KösziA remény hal meg utoljára...mert ő a gyilkos :)
-
rekid
addikt
válasz Thulcandra #33045 üzenetére
Hihi 100 korul hmm lehet csak a masikhoz kepest vekonyabb vaz es nagyobb kerekek miatt van bennem ez a gyengeseg erzet a cross felé.
Mi alapjan allitod ossze az etrended? Van valami tablazat esetleg? vagy konkret etrend?Gyáva népnek nincs hazája!
-
KaraDani
addikt
válasz Thulcandra #33057 üzenetére
Bingó, 2010 Hai Impact Rc, vadonat új. Meme jóvoltából
Tegnapi reakciómat videora kellett volna venni, amikor beléptem este 7 kor a boltba. Először megláttam élőben, teljesen le sokkolt a látvány, meg hogy ez az enyém lesz. Próbaúton végig úgy éreztem, mintha karácsony lenen, valami hihetetlen jó, propedal opció a tagon tényleg működik, bekapcsolva semmi pogo, de a nagy úthibákat úgy is kimozogja. Első teló lazán kimozgott 10+centit az első útját. Setupolni még bőven van mit, viszem is a foxokhoz kapott dvd-t melóba, ki kell tanulni őket. Amúgy kölcsönkaptam Ariadne sisakját a rászerelt Hozéval, rákosrendezőn a kocsma meletti padról egy srác kiabál felénk, hogy: "Azok hozék? Elismerésem!"
fidig: tessék megnézni élőben
Tamoo: szerintem életem első rendes montijának, jó lesz. Korrekt belépő bicaj (obi ösztelós bikeot nem számolnám rendes montinak ami évek otthon otthon pihen)
[ Szerkesztve ]
-
rekid
addikt
válasz Thulcandra #33243 üzenetére
Ennek kimondottan örülök. Megnyugtato.
Ha meglesz a bringa kivancsisagbol elkezdek irni egy "naplót" a bringával és futással elért fogyasi adatokrol. Bár érzem a kajalassal és annak betartasaval kökemenyen szenvedni fogok.
Mar enis is mennek tekerni. Sőt asszonypajtas is jönne. Már csak bringát kell venni. Ugy hogy amint megvan, mi is jarnank turazgatniGyáva népnek nincs hazája!
-
AXisBOLD
addikt
válasz Thulcandra #33384 üzenetére
köszi.
azért nem vennék ilyet, mert a bringa nekem 24/7 közlekedési eszköz. de ezt meg nagyon félteném, hogy ellopják. viszont ilyen 30-40k-s csodákat se akarok venni, mert az meg olyan félmegoldás. nagyon szeretek bringázni és szeretnék egy nagyon jó paripát, a mostanit egyébként is már 13 éve nyúzom.
szóval nem tudom mi legyen, nincs ilyen mozgásérzékelős eszköz, amit valahol elrejtek a bringán, nálam meg van egy vevő és pl.: 30m-ig sugároz, ha elmozdítják akkor pedig becsipog .
Aurea mediocritas
-
Manitou
veterán
válasz Thulcandra #33611 üzenetére
íjjj, ezt hogy sikerült vajon összehoznia.
-
peugeotmate
őstag
-
Undoroid
őstag
válasz Thulcandra #33674 üzenetére
Szia!
Nekem is csak most volt lehetőségem hosszabb bringázásra!Nálunk is folyamatosan pocsék volt az idő...
* * *
" hátulra 3k felett felesleges venni " Hátulra bőven elég az 500Ft-os 3 vagy 5ledes cucc!Az is bőben elég fényt biztosít,hogy látszódj!
Előre már más a helyzet!A kérdés az,hogy látszani vagy látni is akarsz a fényénél?!
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Thulcandra #33792 üzenetére
Ezt nem akarod jobban kifejteni, mondjuk egy írásban?: D
Most komolyan beszélek, jól bánsz a szavakkal. -
lorcsi
veterán
válasz Thulcandra #33792 üzenetére
én is az iylen élmlnyek miatt szeretek bringázni
szintén voltam...tóparton megálltam pihenni és közben a vadkacsákat figyeltem
[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Thulcandra #34265 üzenetére
Én meg pont ma akartam menni, mert tegnap nem volt időm. De itt is max sárkányt eregetni lehet. Hegy+szembe szél most nem lenne túl nagy kikapcsolódás
[ Szerkesztve ]
-
raczger
őstag
válasz Thulcandra #34751 üzenetére
Ne viccelj Ez mindennapos dolog, semmi bajod nem lesz tőle, a szemed kikönnyezi aztán kész. Akkor szar, ha egy kis sárdarab szorul a szem és szemhéjad közé, és fáj vagy 2 hétig ha mozgatod a szemed, na az a szar
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
lorcsi
veterán
válasz Thulcandra #35288 üzenetére
máris éget ?
de az alatt meg be fogsz főni, nem ?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
fpeter07
veterán
Tengap 6-kor volt suliba ballagás, miután kiléptem otthonról 2 perc múlva éreztem hogy ég az ingem
Sztem hosszu ujjú, jól szellőző ruha nem nagyon van.
Elő kell venni azthiszem a naptejet.szerk: Ez pedig gyönyörű
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
Naptej?
Tényleg, nagyon érzékeny, fehér bőrre mekkora faktorút vegyek?
Illetve megkérdezem kullancsok, szúnyogok ellen milyen riasztót ajánl a patikus.
Majd valamikor a jövő héten.Jelentem, a kedvem megjött, holnap hajrá lesz!
undefined
-
ludsimon
veterán
válasz Thulcandra #35294 üzenetére
Egyébként én is gyűlölöm a (ragadós) naptejet...
De vannak nagyon jók is, ahogy hallottam rögtön beszívja a bőr, és nem ragad.
Garnier, ha jól emlékszem, nem tudom pontosan a nevét, tavaly jó ha egész nyáron 4x használtam krémet, lehet még sokat is mondok.
Tavaly nem voltam ennyire bringás.
Pedig kell használni valamit, mert bőrrákot nem akarok kapni a fehér bőrömmel.Ennyit meg egy hosszú ujjú pólóra nem vagyok hajlandó költeni.
Nekem egyébként hosszú feszülős kantáros nadrágot kell majd vennem, de egyelőre úgy érzem nem lesz rá szükségem.
Elsődleges most a krém, meg bogár riasztó.
Inkább most nem indulok útnak, mert rövid biciklis nadrágban nem akarok összeszedni semmit Dobogókőn.
Majd jövő héten.undefined
-
fpeter07
veterán
válasz Thulcandra #35296 üzenetére
Honnan lehet észrevenni hogy kullancs van bennem?
-
sestertius
őstag
válasz Thulcandra #35386 üzenetére
Az általad leírt igazságra akkor jöttem rá, mikor rendszeres futás után bringázni kezdtem most egy hónapja, a futást kissé hanyagolva.
Aztán elkezdtem újra futni - a levegővel sosem volt gond, de a lábaim... szinte remegtek... majd össze estem a végén.
Minden sport teljesen különálló izmokat mozgat...Régi ph 88 pozitív negatív nélkül, új ph-n azon felül...
-
Vasinger!
nagyúr
Nekem azért kicsit más a helyzet, nálatok. A lábam eléggé megerősödött, inkább, a tüdőm ami rossz. A tüdőm szinte alig fejlődik a bicózás által. Futás és biciklizás közben mindig a levegővel kezd el baj lenni, a lábaim simán bírnák tovább is...
Bár, ez a jelenség nekem is fent áll, hogyha pl. sok ideig kell befeszíteni a comb izmomat, azt valóban csak kevés ideig bírom.
De a biciklizés nem is azt erősíti.[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Thulcandra #35391 üzenetére
Valóban. Ezzel én is így vagyok.
De ha ennyire könnyű lenne a bicózás, akkor a többi ember miért nem bírja úgy mint én?
Az a fura, hogy az én tempómat nem bírják az emberek. Ami kicsit fura. Nem megyek olyan sokkal, 25-30 között mozog az átlagom.Pl. egy olyan ember, akinek olyan a vádlija és a combja hogy az enyémnél legalább 2x nagyobb és látszik hogy izmos, egész életében sportolt és nem bírta sehogy sem. Bár a dologba az is beletartozik, hogy Ő cigizik én nem.
-
amargo
addikt
Valamikor meg is akartam írni én is, hogy a lábamat leszálkásította a bringázás, mindig olyan popeye-en néztem ki. Az, hogy remegett a lábad adódhat abból is, hogy rosszul tartod magad a létrán. Léteznek remek comberősítő gyakorlatok, amiket gumi szalaggal is lehet csinálni, esetleg próbáld ki azt is. A sziklamászás meg nem kifejezetten erősíti meg a lábat, sőt a legtöbb jó mászónak pipaszár lábai vannak és direkt lefogyasztják, mert az is súly..
Ha combra akarsz erősíteni, akkor félcsőben korizzál, a sok pumpálás miatt, nagyon megerősödik a lábad, továbbá maga az utcai válfaja is erősít, a hajtás miatt.Vasinger!: Vélhetően rövid távon simán lekörözne 2x is, elég csak a sprintereket megnézni és a maratonistákat.
[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
venember83
nagyúr
Javaslom a súlyemelést.
-
amargo
addikt
válasz Thulcandra #35395 üzenetére
Lehet félre értés volt bennem, de úgy vettem ki, hogy a mászástól várod, hogy a lábad erős legyen, ami tipikusan, felső test sport, ebből is hát, alkar és váll. Az alkatod kimondottan ideális hozzá. Én is kb ilyen magas vagyok, 75-80kg között mozgok.
Azért a mászáshoz rengeteg kitartás kell, a gumiszalag pedig az ellentétes izmok fejlesztéséhez kiváló.
A kerékpárt gondolom ritkán szorítod ezért volt lábremegős a létrán Szerintem a lovasoknak kedvez meg a szobafestőknek!
Hozzá teszem a kori erősíti ezeket az izmokat isHa gondolod megérdeklődöm - ha jól tudom Sopron közeli vagy - milyen mászó egyesületek vannak arra felé, kiket ajánlanak. Elsőnek érdemes mászóterembe menni.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
törölt tag
válasz Thulcandra #36146 üzenetére
Érdekes, mennyire mást hoz ki ugyanaz a különböző emberekből, én 3 órán át nem látnék senkit, nem érezném utána túl jól magam, hiába a természet. Ahogy ma is mikor elmentem este háromnegyed 10-körül tekerni levezetésképp, igaz, hogy találkoztam pár autóval, de gyalogosból nem túl sokkal, nem annyira felemelő érzés. Egyszerűen kell a nyüzsgés nekem. Bár azért túl tudom magam tenni a dolgon, túráztam már úgy, hogy sehol senki semerre, de alapvetően nem szeretem. Valószínű a hétköznapot is ezen okból szeretem jobban a hétvégénél. Noha nem vagyok hiperaktív.
Jah, és kezd elegem lenni a nyergemből, a zajai miatt. Pedig most szereztem bele másik csavart (ami összefogja a nyeregcsővel), elvileg jó is lenne, gyakorlatilag meg recseg nekem, annyira illúzióromboló, hogy még. Bár így is túl halkan suhanok, gyalogosok nem szokták hallani, hogy közeledem. Még a racsni zaját sem, elég halk. Azt is ideje lenne meghúzatni.
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz Thulcandra #36982 üzenetére
ha az időkép szerint csak felétek fúj, akkor bizony az időképpel van baj...itt nálunk (zalaegerszeg) is fúj, mint ahogy már lassan egy hete. igaz, eső nem volt 3 napja(!) de ilyen hűvös szélben valahogy nem akaródzik biciklizni
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
venember83
nagyúr
válasz Thulcandra #36982 üzenetére
Csillebérc, 24 óra?
-
ludsimon
veterán
válasz Thulcandra #37144 üzenetére
Én elvből nem tekerek 25 km/h alatt, hogy az ilyen kö****ök ne találjanak be.
Általában ez a sebesség elég arra, hogy az agya ne fogja fel mi történik, csak legfeljebb bes***ik (legtöbbször juj, vagy csak hirtelen mikor elmegyek mellette ugrik egyet), ha épp nem vesz észre.
Ha észrevesz, akkor nincs baj, mert csak nem lesz olyan hülye, hogy elém ugorjon..undefined
-
tekeyagd
aktív tag
válasz Thulcandra #37155 üzenetére
én is belefutottam, szerencsémre volt egy fedett buszmegálloda kéznél
mentem egy 51,17km-es karikát.ja és szereltem. de mekkora mákom volt,h volt egy tartalék nyeregcsőbilincsem a tatyóban, elnyíródott a menet a régi bilincsen,új felrak,megyek tovább. utána még a nyereg pozíciót is állítgattam, majd egy bajbajutott bringásnak szereltünk féket. majd jött az eső, utána már csak csorgás volt,meg fázás, ,de így jár aki otthon hagyja a széldzsekit...
ide katt az adatokért, ja és a 75,1km/h-ra nem tudom hogy került oda
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz Thulcandra #38608 üzenetére
Paprika-spray? A gázból félő, hogy neked is jut. Igaz, nem kell célozni.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vicces képek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Call of Duty: Black Ops 6
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest