Hirdetés

Aktív témák

• Thulcandra

senior tag

válasz venember83 #21878 üzenetére

Köszönöm, mielőtt elindultam ma esti tekerésre kicsit jobban megnéztem, találtam rajta egy "tekerentyűt" ami a tárcsa állását módosítja, ezzel pillanatok alatt behangoltam nyekergés mentesre. (életem első tárcsaféke, tanulgatok :D )

Más:

Ma esti tekerés : ugye milyen jó meglepetés ha a jómunkásember szakaszonként felszántja az utat amerre az ember épp tekerni szeretne ? :D

És még egy kérdés: le van írva valahol, hogy a bringázás különböző fajtái - mármint trekking, downhill ilyesmik - pontosan mit takarnak? Mondjuk a downhillt azt vágom, de a többit azt hiszem nem pontosan. Azért érdekel, mert ha v.kinek simán azt mondom bringázás akkor a legtöbb ember úgy gondolja, hogy valami aszfaltos úton töketlenkedünk :D Mi az amikor az ember eszetlenül hajt mindenféle földúton, árvízvédelmi töltésen, erdőn - mezőn, ott is ahol nincs is út? :D Tájbringázás? (ez egyébként a trekking magyar neve? )

" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

Aktív témák

Hirdetés