Hirdetés
Aktív témák
-
rétisün
veterán
31.6-os átmérő, 350mm-es hossz a konyhamérleg szerint 17-18 dkg...
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
rétisün
veterán
-
amargo
addikt
válasz amargo #29610 üzenetére
Levettem a kijelzőt, volt takaró hozzá
De kőkemény 5-6mm nyertem vele, mármint ennyivel került arrébb a fékkar.. ennyit nem ér az egész.
Igaz a szarvat felraktam rendesen, nem lóg már ki. De így meg eltűnt a hely!
24mm foglal el:
Rendesen felrakva:
Amikor kicsit kilóg:Kell egy új kormány?
Elhiszem, hogy ez nem akkora probléma, de azért rendesen megszívat a szarv.. 5cm leszed a kormányból, ami nem is lenne baj, de a most tanuljak meg középső újjal is fékezni (bal kézen azzal fékezek valamiért, így nem akkora erőfeszítés)? De csak létezik olyan kormány, ami nem ennyire vastag felül és még is erős.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Bikeman
aktív tag
válasz amargo #29659 üzenetére
Vegyél egy olyan markolatot, ami végig gumi, nem alu, és akkor neki tudod nyomni a szarvnak, nyertél 1,5-2 cm-tert. Nekem ilyen van, késsel a végét le kell vágni (huplistul), de hamar megvan.
Más: Leadtam ma a bringákat a Nagy Átépítési Projektre. Olyan szerteágazó a dolog, hogy kénytelen voltam egy excel táblát gyártani hozzá..
[ Szerkesztve ]
-
amargo
addikt
válasz Ariadne #29629 üzenetére
Köszönöm a dicséretet, de sajnos tudom, hogy kevés vagyok. Több olyan ember van itt a fórumon, akikre igen csak illik a mondatod!
Pont a napokban véglegesítettem egy döntésem így a boulder/sziklamászást visszafogom - már 2 éve húzódik a döntés hozatal, azzal is csak szétterheltem az ízületeimet.. legalább bringázni tudok majd úgy igazán, de ehhez is idő kell, még tartok a sérülésektől és nem erőltetem magam. Meg táncolni az unokák esküvőjén, ha egyszer lesznekdunc:
Félek ilyen nem létezik könnyűben - nem vagyok gram mániás!, de az összképet sem akarom rontani - és rövidben.Bikeman: Ez is egy megoldás, de ez is rácuppan a kormányra? Noha inkább cuppanjon rá, de kényelmes legyen! Bár már megszoktam, hogy nem kell szenvedni a lehúzogatásával a bilincses könnyen jön.
[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Ariadne
őstag
Gondoltam megnézem, mit alkotott a Santa Cruz idénre, de leragadtam ennél a videónál klikk. A srác hivatalosan vak, 20%-os a látása, vese- és hasnyálmirigy transzplantált.
És nem csak bringázik, hanem Xterra versenyekre is jár klikk.Azt hiszem, hozzá képest semmire nem panaszkodhatunk a világon, ami akadályozhatna a bringázásban...
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Ariadne
őstag
válasz Xantomas #29619 üzenetére
Mit szólnál egy 29-es karbon fullyhoz? Hogy mik vannak, nem gondoltam volna, hogy létezik ilyen...
mindenki: Ez pedig egy nagyon érdekes váz, speciel női, de nem nőiből is van ilyen. Nem tudom, mi lehet jó abban, hogy a láncvilla ennyire fent van, azon túl, hogy nem csapkodja annyira a lánc, rém furcsán néz ki.
Jó a szövegük egyébként: We're not going to try and slap pink paint and floral patterns on a kids bike and call it women's specific. Imádom őket!amargo: Örülök, ha több időd lesz bringázni, remélem azért a szikláktól sem szakadsz el teljesen. A bicózás azért elég kímélő sport (is lehet akár), jó beállításokkal meg meleg cuccokkal az ízületeidet sem fogja bántani, aztán még nyolcvan évesen, lengő szakállal is vígan tekerhetsz, jócskán lehagyva az ifjakat.
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
amargo
addikt
válasz KaraDani #29668 üzenetére
Igazából csak 1x, amikor a kopás miatt cserélem, de most is sokat rendezgettem a fék miatt. Noha most már sok trükköt olvastam, hogy lehet könnyen leszedni.
Közben rájöttem, hogy miért középső újjal használom a féket a jobb kezemmel, mert ott van a hátsó váltó és pöcöktetem a mutatóval.Ariadne: Erre azt szoktam mondani, hogy: "Az unokák esküvőjén tudjak táncolni és boldog ember leszek".
Szerk:
Viszont mostanra mind a két kormányvég dugót eltörtem..[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
venember83
nagyúr
Miket nem talál az ember, s mindezt emberi áron. Bár szegénynek rövidke a nyaka. Nem mintha jelenleg lenne elfekvőben hatvanezrem.
-
KaraDani
addikt
válasz venember83 #29672 üzenetére
Ezek a nyakméretek, hogy vannak homályosítson fel valaki, valami infoval vagy irományról linkel.
-
venember83
nagyúr
válasz KaraDani #29673 üzenetére
Egyszerű, elég hosszú kell legyen a nyaka, hogy átérjen a nyak a fejcsövön, és rá tudjad rögzíteni a stucnit, esetleg megfelelő mennyiségű távtartó gyűrűt is be tudjál tenni a stucni és a fejcső felső része közé. Előző telómnak valami 18 centi volt, jelenlegi valami 20 centi, ennél rövidebb nem kell, így picit magasabban van a kormányom, eddig kényelmes, aztán meglátjuk hosszú túráknál.
-
KaraDani
addikt
válasz venember83 #29674 üzenetére
Eddig ok, és a beépítési magasság, amit szoktak írni, az mit takar? Ezzel azt adják, meg hogy mekkora nyakhosszra vágva szerelheted be?
-
Bikeman
aktív tag
válasz amargo #29666 üzenetére
Simán, kis vizet teszel alá feltevésnél, 1-2 nap alatt megszárad, utána teljesen fix, lefelé fordítva, víz alá (szívószállal pl.) és lent is van. Én azért nem szeretem ezeket az alumínium gyűrűs markolatokat, mert pont ahol átfognál, ott van egy kiálló alugyűrű.
venember83: Hát én egy NASA műholdra gondoltam, és akkor senki nem marad ki belőle, bármelyik földrészen is legyen....
-
venember83
nagyúr
válasz Thulcandra #29646 üzenetére
Egyszerűen rossz néven vette, hogy összekeverted a két bringáját, ennyi.
-
SÜN!
tag
Sziasztok!
[link]
Ez szerintetek megéri az árát? 165cm-hez mekkora méret kell?[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Szerintem nem ,ebben az árba kapsz jobb felszereleltséget is. (pl váltó stb)
(#29683) : Linkeltek jobbak a felár ellenére is,míre fogod használni? Terepre,vagy aszfalt ?
Háromból ezt : Kelly's Oxygen 2009 volt ugyanilyen,de traktorgumi van rajt és aszfalton megörűlsz,megdöglesz.[ Szerkesztve ]
-
-
Tamoo
MODERÁTOR
tényleg jó az a kelly's, egyedül a teló elég gyenge. Ebben a (bringa)árkategóriában a dart-ok nyerőbbek. Gumit azt meg biztos kicserélik a boltba olyanra amilyenre akarod. De még lehet nézelődni, ki lehet fogni egy-két jót. Én a használttól se zárkóznék el. Sokkal jobbat kaphatsz ennyiből.
ludsimon: edzeni kell, normálisan kajálni, nem teljesítménynövelőt keresni.
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
Voltam a Neuzerrel a RideBike-ban a prizmáért, hazafelé csináltam egy nagyon kicsi kitérőt, aztán feladtam a szél miatt, meg az miatt is, hogy most hallottam meg, hogy elkopott a Land Cruiser futóéle, olyan traktor hangja volt teljesen csöndben, aszfalton, hogy nagyon meglepődtem.
Úgyhogy köpenyt is be kell szereznem majd..
De akkor már a lehető legvékonyabb köpenyt fogom venni a CR18-ra.undefined
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás