- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
fasyrt
őstag
Mennyire lehet ferde az első kerék? Ki kellett vennem, de a gumi a függőlegestől ca. 2mm-nyit eltér. Belefér?
Másik: Tekeréskor szűk km után elkezd kattogni a bicaj. Úgy vettem észre, hogy valami hajtás elején lehet, mindig akkor, amikor a pedálok egy bizonyos állásban vannak. Szervizbe elviszem holnap (mert a kötelező pár100 km-es szerviznél elállították az első fékem - mélyen fog), megmutatom nekik mindkettőt, de jó lenne, ha épkézláb módon el tudnám mondani, hogy mi baja a bicajnak.
A tekeréssel kapcsolatban pedig: valahol olvastam, hogy az ideális pedálfordulat 60-90/min. között van, ellenben én végig valahol 40/min-es fordulat környékén tekerek (sík aszfaltról van szó). Ha gyorsabban tekerek, elfáradnak az izmaim, gondolom nem kapnak elég oxigént. (Ez csak tipp.) Valaki tud erre okot mondani? Származhat valami gond abból, hogy ilyen módon hajtányolok? (Attól eltekintve, hogy elég lomhán gyorsul a bicaj, de ezt általában gyakori válthasználattal ellensúlyozom: indulás 2x4-5, folyamatos tekerés 3x6-7).
No még egyet. Mit csináltok, hogy ne izzadjon a fejetek a sisakban? Fél óra tekerés után izzadságban fürdik a fejem, pedig a sisak jól szellőzik, csak gyakran meg kell állnom a forgalom miatt. Nem szoktatok valamit a sisak alá tenni?
Köszi a válaszokat előre is, egybe írtam, mert külön-külön nem érnek meg egy postot.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Energiaital topic
- Hunt: Showdown
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged