Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Internet fejlesztés országosan!
- Asszociációs játék. :)
- Üzenet az országnak
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mi történik egy netes csalás után?
Aktív témák
-
ludsimon
veterán
válasz spartan1 #21551 üzenetére
Ha még egyszer 8k körül kellene vennem lámpát Cateye helyett inkább egy ilyet vennék.
Tartó pedig itt.Nagyon barátságos áron van! ... és igen erős.
Összesen 9900Ft-ért postával együtt megéri!
Teszt róla ugyanitt.
Nagyon szépen szórja a fényt, mintha biciklire találták volna ki.KaraDani-val beszélgettünk este, hogy Ő nem annyira bízik az ilyen kínai rendelgetésekben.
40 pozitív visszajelzésem van, ebből minimum 20 HongKong-i rendelés, hanem több..
Eddig 1x fordult elő, hogy kellett 2 hetet várnom, most nyáron, az összes többi 7 nap alatt hétvégével együtt megérkezett.
Nekem nincs negatív tapasztalatom ezzel a kínai rendelgetéssel kapcsolatban.Arra baromira kell figyelni, hogy ne noname-t vegyünk kintről, mindenképp legyen valami márkája.
A noname mind hamisítvány, koppintás, és egy átverés. Egyszer én is belebotlottam ilyenbe, de aztán kerültem a noname márkákat, és azóta teljesen meg vagyok elégedve a cuccokkal.[ Szerkesztve ]
undefined
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy tab A 6
- Klipsch R-121SW
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest