Hirdetés
Aktív témák
-
Ariadne
őstag
válasz KaraDani #16808 üzenetére
Ez a váz annyira egyedi, hogy fiúság lányságtól függetlenül sokaknak tetszik. Meg pont annyinak kifejezetten nem. Bringavilágban nézegettem őket tavaly előtt, de nem bánom, hogy az a hegesztési gyengeség eltántorított, mert azért egy monti mégiscsak többet kap, mint egy városi.
Lopásilag meg a munkahelyen nálam is furán néznek, hogy hú, ennyit letekersz, meg miért járok bicóval. Az meg, hogy mennyire féltem, mindig is érthetetlen lesz annak, akinek nem volt még 10-20.000-nél értékesebb bicaja. Ha meg véletlenül párommal megállunk egy üveg vízért valahol és az üzlet előtt letámasztjuk a bringákat, nem vicc, de ő marad ott vigyázni rájuk, mert egyszerűen tartok tőle, hogy két jó monti láttán jöhetnek olyanok az utcán, akik tőlem lányként elszednék... De talán vannak, akik tőle is.SLX meg a korábbi LX-et helyettesíti montiban, ha jól tudom, mivel az LX-ből csúcsabb cross/trekking márkát csináltak idéntől.
mod: Ja és ami még gond lehet a Crossbow-val, hogy a felsőcső helyetti két vékonyabb cső elég távol van egymástól, ami szerintem akár zavaró is lehet. Bár fiúknak ráesni lehet, hogy jobb egy fokkal, mint a normál csőre...
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest