- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
TecK
tag
Sziasztok!
Nos,a következő lenne a gondom.Beinditom a gépet,minden oké...pl-ul elkezdek jáccani egy gamevel az is rendben,kilépek,jó...Ha viszont a Call of Duty 2 vel játszok és kilépek akkor kapom a kékhalált
nemtudom mért . a végére mindig ezt irja hogy beginning dump of physical memory meg még esetleg fincsiségnek dxg.sys vagy valami hasonlo hibát,de mivel csak felvilan a képernyő és rebootol a gép utána igy ennél többet nemtudok mondani...csomoszor ujratetem az op rendszert,drivereket,mindent amit el tudtok képzelni kipróbáltam,még a ramokat is ösze visza cserélegetm egyenként kiprobáltam,stb ... ugyanezt csinálja akárhányszor kilépek a codbol...de nekem még meg el se számol 100%-ig,a gép az nemrégi,a ramok is viszonylag ujak minden zsir uj benne...azon filózok h a ramok a rosszak vagy a wincsi vagy passz...pls help mer már kibaszottul bassza a csöröm és nemtudok mit kezdeni már ezel a géppel..
Cuccok:
Intel Core 2 Quad q6600
9800 GX2 XFX
4x1 gb ram kingmax 800 (egy két darabos kit,egy új kingmax ram,meg egy haszált,az ucso ketönek száma elöször megegyezik aztán vmiben nem,de dual chanelbe vannak...)
asus p5kpl/1600
320 gb wincsi samsung
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB 1 év garancia
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest