- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Hello, megint én, visszatettem a Win 8.1-et, és kivettem az Nvidiat, RAM ment a másik foglalatba és kapott egy bios frissítést is, ez meg is oldotta 4-5 napra a konstans kék halálokat. DE:
Van bármi ötletetek ?
Még mindig: (Újraépített gép, amiben a régi P5K lap és a Core 2DUO e6600 lett nyugalmazva)
Lemezes OEM 8.1
Amik újak:
i3-4160
Asus H81M-C
RAMMAX (Kingstonként ismeri fel!?) 4GB 1600mhz DDR3Amik a régiből vannak:
GT710 (most nincs bent)
Chieftec Smar Series 600W
Asus XONAR DG 5.1 PCI-EBármi ötlet? Kezd nagyon idegesíteni a gép a szüleimé, semmi ötletem a géphez, esetleg egy új minőségibb RAM ?
Műszaki Suliba járok a vicc, hogy két szakmai tanárom kérdeztem de ... sincs mi baja...
Egyedül az em008_64.dll-ről értem mi az, azt a NOD32 okozta! De azt sem értem miért, lassan 5 éve használom ezt több gépen is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest