- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolla
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy általam még életemben nem tapasztalt jelenséggel kérdésem a számotokra.
Adott a gépem:
alaplap: Gigabyte P35DS3
proci: C2D Q6600
ram: 2x2Gb Kingmax és 2X1Gb Kingmax
VGA: Gainward GTX460 2GB
hangkártya: Audigy SB2
PCI hálózati kártya (a hiba okán vásárolt, de megoldatlanul): Realtek RTL8169/8110 Gigabit Ethernet Adapter
táp: Corsair CX600
DVD: Asus ATA
Op. rendszer: Win7 64 bitRendszertelenül lefagy a gépem. A jelenség csak internetezés, böngészés közben történik
és a windows felületen való mozgás közben (ablakok nyitogatása). Teljesen random
magyarázat nélkül lefagy az egér és meg sem mozdul a gép, de még azt sem tudom megmondani milyen mozgásra fagy mindig le. Amikor épp olyan kedve van. Ezután 3 féle jelenség szokott lenni:-valamikor csak úgy újraindul
-0x000000124 kékhalállal újraindul
-lefagy pár másodpercig, aztán megy tovább!!!Ha játszom, vagy filmet nézek avagy zenét hallgatok nem csinál ilyesmit, még youtube
zenehallgatásnál filmnézésnél sem, csak ha pusztán böngészek. Jellemző még hogy a
különböző kurzor alakzatok, mint pl.: a mutató kéz, az ablakkiszélesítő nyilak beragadnak
és nem váltanak vissza a mutató kurzor alakzatra egérmozgatás közben. Firefox, Chrome és Explorer alatt is csinálja.
Az érdekesség az, hogy minden hardver le van tesztelve és egyik sem hibás, nincsen
túlmelegedés sehol, a tápegységem is terhelés alatt nem éri el a 40 fokot. Húzással
sincsen probléma mert húzás nélkül is jönnek a jelenségek. Minden illesztőprogram friss
és kb 3szor telepítettem újra a rendszert, illesztő programokat különböző verziókkal és
nem használt egyik sem. A wincheszteren cserélve lett a Sata kábel és kipróbáltam több
SATA aljzatot az sem segített. Az UTP kábel is cserélve lett. A vírusirtó sehol nem talált
semmit (ESET Smart Security és a NOD32 sem)Viszont nagyon fontos dologra jöttem rá a napokban. Van egy USB-s NETGEAR internetes wifi
adapterem amivel nem csinál semmit csak időközönként (egy hónapban 3-4-szer) azt érzékeli
a gép, hogy nem működik rendesen az USB-s eszköz, és emiatt nincs is net. Ezt úgy
orvosolom, hogy kihúzom újraindítom a gépet és bedugom, aztán működik megint. Ilyenkor
arra gondoltam, hogy belerakok egy PCI-os hálózati kártyát, mert az USB-s jóval lassabb
netet képes fogadni, és letiltom az alaplapit. Sajnos a probléma nem oldódott meg.
Ellenben a multiplayer játékok gond nélkül mennek, akár órákon át (BF3, MW2/3).
Mi lehet a gond???Itt egy kép a kékhalálról: link
Ha valaki tudna tanácsot adni, hogy merre keressem a hiba forrását, akkor azt nagyon
megköszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest