Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
elég jártas vagyok skylake alapú történet lesz valszeg, de majd látom, már i3-nál is elég szépen kiütközik a min. fps, pentiumnál még jobban, és hiába átlag 40fps valami ha néha beugrik 20-25-re, az duuuuuulva' de nyáron max megnézek 1-2 gamet, ennyi, aztán talán majd ősszel ha volt értelmes folytatom, de igazából melóra kell majd a gép ha kell, majd akkor fejlesztem, játék nagy ritkán, nem kötnek már le, de ha akad egy értelmes majd kiderül szánok-e rá időt
750 tudom mit tud és kb termeli az áramot a kicsi, az alatt nem vennék vga-t, nem sok értelme van, alap 750-et se, a 2gb vram ennél a gpu-nál már életképes megoldás
olyasmi mint anno az amd-től az 5670 ddr5 volt, kiciocójó'_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dell Latitude 7280 (12.5 FHD IPS, Intel i7-7600u, 8 GB DDR4, 250 GB SSD, Intel UHD 620, No Akku)
- Samsung Galaxy Buds vezeték nélküli füllhalgató - Újszerű, hibátlan
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 Plus 128GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 Kártyafüggetlen Garancia
- Lenovo Legion Y540-15IRH 15.6" FullHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest