Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
-
Outlander
addikt
Nagyon durva mindmeghalunk köd van, se a telenor se az invitel nem tud átnyiknyikölni rajta.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
TeeBee73
veterán
Juj. Hozott cimbim pályinkát. Közben femerült egy kérdés: az angyalokat felhőben tárolják?
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
TeeBee73
veterán
válasz God Vazzeg #82323 üzenetére
Frappáns elsőzés!
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Outlander
addikt
Aki szereti az időmachinálós filmeket, annak tudom ajánlani az Almanavh projektet, a banális időgép feltalálási történetet eltekintve, egész jól sikerült... nekem tetszett.
-
TeeBee73
veterán
válasz Outlander #82329 üzenetére
Azzal, hogy Májkül Béj volt a producer, előre tudjuk, hogy robbanni fogy az Atyaúristen is.
Mondjuk, nekem bejönnek a "mi lett vola, ha" kategóriás filmek. Az Időgép-et, jó párszor megnéztem (bár annak a végét kicsit elbacták szvsz.), a Pillangó Hatás, pláne a legelső rész, a Holnapolisz-t tegnap néztem meg harmadszor. A Rocco filmeket is szeretem."4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Chaser
legenda
-
MODERÁTOR
Üdv!
Van Kecskeméten olyan fogorvos, szájsebész aki vállal altatásban fogászati kezelést?
Vagy ezt csak a kórházban?
Esetleg mondjuk Pesten?20 éve a Prohardveren
-
Chaser
legenda
válasz TeeBee73 #82332 üzenetére
Téged nem kell félteni
odrif Gondold át, tavaly mandulaműtéttel altatásban majdnem meghalasztottak Először állítólag nem akartam elaludni, utána cserébe nem akartam felébredni. Semmire nem vagyok érzékeny, előtte volt teljes kivizsgálásom, minden bőven átlag fölött jó mintha godnál gyúrnék jó fogorvosnál semmit nem érzel altatás nélkül sem.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
storm3
senior tag
Ajanlom neked a Klenk Dent, semmifele fajdalmat nem ereztem a kezelesek soran, meg az injekciot sem.
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
Chaser
legenda
válasz juhiati #82339 üzenetére
Nyilván ott már erősen aludtam
storm3 Jah, hozzáértő dokinál még a szurikát se érezni. Ahhoz már irtózat nagy gyulladás kell. Amit mellesleg szintén tudnak teljesen érzésteleníteni. A legnagyobb gond itt sztem az, hogy legtöbben csak a zsetonért csinálják, közük nincs az egészhez.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
bsh
addikt
első!
-
Ramius
őstag
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
trebrona
nagyúr
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
poffsoft
veterán
sabbat
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
válasz trebrona #82345 üzenetére
Ha már théma...
Sokszor kellett volna egyedi autóstöltős motyót, lemerült vagy szar aksis állapotban tesztelnem, de pc vagy noti mellett is kellene lennem, plusz kellene h net is legyen... ezek így együtt felvetették a kérdést, hogy nem -e jó lenne venni egy ilyet?!
Viszont én ilyenből csak 12v-500 ma-t láttam csak...
Felmerül a fizika kegyelem kettes kérdés.Hogy ez vajon kiszolgál-e egy olyan töltőt aminek 1,5-3a között kellene kapnia?
Elméletileg ezen csak átmegy a 230 és redukál 12-re nem? Nem kellene h az áramerősséget lefogja / beleszóljon h a pisztoly töltő mennyit vegyen fel nem?!
Szaal, én úgy gyanítom h ez csak sablon szöveg h 12v-500ma de valójában áramerősséget nem befolyásol..
De nem mertem még venni... mert kegyelem kettes fizika...
-
Outlander
addikt
-
Chaser
legenda
válasz Outlander #82348 üzenetére
Elektroból biztos kegyelem kettesed volt Megkapja a 230-at oké, de nem a rádugott eszköz fogja neki megmondani hány A-t enged át. Ez egy egyszerű transzformátor, 0,5A-re tervezett elektronikával. Ha olyat találnál/vennél ami mondjuk tud 30A-t, lefelé nem lenne gond az eszköznek ha pl csak 5 kell neki. A notenak pl 2A-s töltője van, ha 0,5A-sre teszem éppen töltődik, de legtöbbször szimplán bontogatja a töltést, semmire nem jó, nem gagyi, gyári samsung.
Erre a cuccra ránézve, meg az árára, az 500mA is erősen kérdőjeles lehet
Egy normális trafót átdrótozod egy szivargyújtós cuccra és megoldva. Értelmesebb 5A-s DIY kb 2-3k-tól indul bayen. Tudom...sok
Ez meg ezeöccá' lesz_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest