Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
válasz DeltaPower #65499 üzenetére
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz WunderKinder #65494 üzenetére
Marr "meg erté" be nézzn i eszert a fantaktifus "enber" (???) eért.
(asztabüdösk.rv@ )
bsh: de szíp!!!
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
bsh
addikt
-
Outlander
addikt
Azt az agyoniskolázott eget...
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
alázógyík
addikt
Ez valami guglifordítós szöveg?
-
WunderKinder
aktív tag
Hogymi? -
Ramius
őstag
és a nap végére: [link]
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Ramius
őstag
-
Devid_81
félisten
válasz God Vazzeg #65480 üzenetére
God, wazze...akarmibe is kell csereljed le sata-sra a gepet, mert az IDE 2.5" amikor abbahagytam az adok-veszek dolgot mar akkor is arany aron ment, mert senkinek nem vooot de mindenkinek kellett.
...
-
God Vazzeg
veterán
Ide-s notiwinyót keresek még mindig! Akinek van eladó, privi!
-
TeeBee73
veterán
Ideért a mai mindmeghalunk.
MOD: Gyíkbá, mi a véleményed? Nekem elég érdekes.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
KTU
addikt
válasz Outlander #65474 üzenetére
Fel szeretném hívni figyelmedet ua. az adón mint tegnap, nemsokára 19h-kor kezdődik, szintén mély mondanivalóval bíró film.
Gyilkos cápa vs. óriáskrokodil
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Outlander
addikt
Szeptemberre kaptam forgalmi vizsgaidőpontot..
Ennyire nincs/nem dolgoznak a vizsgabistosok, vagy ennyi ember csinál jogsit most?
-
bsh
addikt
-
Ramius
őstag
válasz DeltaPower #65468 üzenetére
Akkor nekik itt egy kép, hogy helyrebillenjen a lelki egyensúlyuk: [link]
-
mcs
veterán
Na elkelt a Samsung monitor 10ért, és nemsokára hamarosan egy 250 gigás Samsung HD252HJ (Spinpoint F1) vinyó is elkelő félben lehet, ha nem produkál gyári hibajelenségeket az újdonsült egy terás Seagate.
[ Szerkesztve ]
-
Ramius
őstag
-
alázógyík
addikt
-
alázógyík
addikt
válasz WunderKinder #65458 üzenetére
-
bsh
addikt
válasz WunderKinder #65458 üzenetére
-
WunderKinder
aktív tag
válasz DeltaPower #65457 üzenetére
Az elég sovány, esetleg az izzítás meg az hogy beinduljon mind az öt henger belefér. Majd több részletben lesz feltöltve. A jobb alsó sarokban meg nem a másodpercek lesznek, hanem egy naptár.
-
DeltaPower
addikt
válasz WunderKinder #65456 üzenetére
Ha nem vagy ilyen prémium júzer akkor aszem 20 percet. Az elég lesz Mengelének a 100-hoz?
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
WunderKinder
aktív tag
válasz alázógyík #65452 üzenetére
Megnéztem és megállapítottam, hogy Mengele és egy X6M között alig van különbség a 0-300-ra gyorsulásban. Egyik se éri el önerőből soha...
Majd forgatok ilyet én is, csak 0-100 között. De előbb meg kell néznem milyen hosszú videót enged feltölteni a youtube, mert lehet hogy kifutok majd az időből.[ Szerkesztve ]
-
alázógyík
addikt
Kis, 2 magos gépeket keresek. Akinek van eladó, írjon már p.ü.-t.
-
-
alázógyík
addikt
-
DeltaPower
addikt
válasz WunderKinder #65447 üzenetére
Nem kell, tőlem számítva a 2. legközelebb levő züllesztő (Obsitos névre hallgat) is hasonlóan gyönyörű kultúrhely. Ha szereted a 60ft-os kisfröccsöt mindenképp látogasd meg Egyébként nálunk is van "Körülszaros" nevű kocsma ha még be nem zárták.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
alázógyík
addikt
válasz WunderKinder #65447 üzenetére
Mondjuk a Kerék külön helységét(VIP termét Lool ) ki lehet egy slaggal takarítani.
-
WunderKinder
aktív tag
válasz DeltaPower #65445 üzenetére
Tudom én vagyok a finnyás kis sznob hercegnő. De azért nálam a jó kocsma ott kezdődik, hogy nem kell előtte tetanuszt beadatni, utána meg kidobni a ruhát amiben voltam. A kerék meg a csöpi meg pont ilyen kultúrhely. Elvinnélek Kalocsán a "Körülszaros" fedőnevű helyre lehet az is bejönne, de sajnos eldózerolták (szó szerint) vagy 10 éve.
-
DeltaPower
addikt
válasz Outlander #65444 üzenetére
Nem sznobkodni jártunk csicsás bőrfoteles pubokba, hanem inni. Mondjuk aki 1 sör után hazamegy annak tökmindegy milyen a kocsma, nem?
daninet: lehet hogy az volt
-
Outlander
addikt
válasz DeltaPower #65440 üzenetére
"Kerék, Csöpi, és volt még egy a Széchenyivárosban aminek nemtom a nevét mert 1x voltunk ott összesen. Ja és persze a Hullám, de az hivatalosan étterem."
Ez még viccnek is erős és rossz volt... hirtelen nem is tudom, h melyik putribb?!
-
daninet
veterán
Jégvirág a legjobb kocsma széchenyiben. Intellekuálist társaság van, mert csak alkoholista orvosok vannak ott (meg mi ). Illetve 190 az ászok, bár egyes infók szerint nagyker áron 200-ra jön ki a korsó hordóból, úgyhogy ezt nem kell elhinni
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
bsh
addikt
ezek buzis helyek. én könyvtárba járok. a balettórák után.
-
-
DeltaPower
addikt
válasz Chaser #65438 üzenetére
Kméten három vagy négy normális kocsmát sikerült találni 4 év alatt: Blekket, Kerék, Csöpi, és volt még egy a Széchenyivárosban aminek nemtom a nevét mert 1x voltunk ott összesen. Ja és persze a Hullám, de az hivatalosan étterem.
-
TeeBee73
veterán
válasz Devid_81 #65436 üzenetére
Dehogynem. Itt Hungarisztánban ma, koraeste mindmeghaltunk.
MOD: Csézer: Mifelénk is van 1-2 faja késdobáló.
Legutóbb Anyák Napján (nálunk akkor van a Búcsú is) volt az utolsó késelés.
(Neménvótam.)[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #65437 üzenetére
Ugye milyen sz@r mikor az embernek van összehasonlítási alapja? kméti korcsmák viccek a centrumhoz képest, az olyan amilyennek egy korcsmának kell lennie nem mondom hogy itt nem lehet beülni valahova, de közelébe se érnek...
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
DeltaPower
addikt
válasz Chaser #65435 üzenetére
Sőt az utóbbi kb. két évben 4 egész tűrhető kocsmát nyitottak. Már csak valami igazi jó lealjasodós rockmetálaprítós hely hiányzik.
-
Devid_81
félisten
Filmajanlo, csak nektek
...
-
D@ni88
addikt
Mi kétszer is meghaltunk!!!
-
Chaser
legenda
válasz TeeBee73 #65424 üzenetére
Nehogy elvigyen már, mi lesz a kis gépeddel
Tényleg tv...
40" FHD Toshiba regza. Bekapcskor bal legszélen 2-3mm függő csík, tőle pár cm-re szintén. Kb negyed óra múlva eltűnik. Egy éve ilyen, 1 hó garit adok rá. k_varcmentes 1k/"...gyengébbek kedvéért 40k_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
TeeBee73
veterán
-
Devid_81
félisten
válasz God Vazzeg #65419 üzenetére
A csavo egy varazslo, eskuszom el kell kezdjek tanulni tole, hiaba vagyok kurva oreg es borzalmasan tapasztalt, semmi ilyen jellegu rutinom nincs
...
-
Devid_81
félisten
válasz Chaser #65416 üzenetére
Azt irja eggyel lejjebb, hogy nem mosogat soha, igy sok ideje van TV-t nezni.
Nem ertem ezt a mosogatos temat, en ha fozok, elmosogatok, eskuszom nem tobb extra 4-5 percnel az egesz.
Ezekszerint neki ez a 4-5 perc extra elonye van csak, es megis raaldoz masfel orat egy egy ilyen "csodara"
Barcsak nekem ennyi idom lenne, de majd egy kovetkezo eletbe...
-
Outlander
addikt
Jaaj ne már bammeg h megint Mindmeghaltunk444!
-
WunderKinder
aktív tag
válasz DeltaPower #65404 üzenetére
"Műszaki garancia használt autóinkra, az állapotlap aláirása után, nem érvényesithető, valamint autóinkat külsős szervizbe elvinni nincs lehetőségünk." - Ez de gyönyörű, tipikus rádmelegítjük a szart típusú neppertanya lehet. Olyasmi mint a Márc. 15. u. végén van.
-
DeltaPower
addikt
egyre jobbakat találok
GOLYÓÁLLO ÜVEGEZÉS MINDEN ABLAKON KIVÉVE A NAPFÉNYTEŐ!
AZÉRT NEM 4000000 MERT EL AKAROM ADNI
ezeket a drága kocsikat tényleg ilyen kretének veszik/árulják?"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
DeltaPower
addikt
válasz Outlander #65401 üzenetére
és ez? Összképe is mutatja hogy az autót nem lehet összekeverni leharcolt, utcalányokat őrző társaival.
vagy ez? Hibátlan motor és futómű, S-Optika, kis váltóhibával de orvásójuk!egyébként mi most kezdtünk mindmeghalni, nálatok mi a helyzet?
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen program, ami...?
- Eurós ártippek a Redmi Note 14 családhoz
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation Plus 2024 Extra/Premium - A teljes decemberi lista
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.