Hirdetés

2024. június 30., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-12-18 22:59:26

LOGOUT.hu

Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6388) george11 válasza titko (#6382) üzenetére


george11
senior tag

A régi (magyarul jól működő) kromofágot még novemberben betiltották. A boltokból is vissza lettek hívva ...
Helyette van új kromofág, ami arra jó, hogy lemosod vele az autót, mert a festéket nem oldja, de cserébe 2X annyiba kerül.
Helyettesítő szer nincs.
Vagyis van. Milesi lakkmaró gél. Cirka 4000ft 1kg. Ez ugyan úgy működik, mint a kromofág, csak négyszer annyiba kerül, és pusztán egy jogi kiskapu miatt maradt forgalomban.
Betiltottak minden létező, és működő festéklemarót, bármilyen alternatíva nélkül. Merthogy EU, és meghalnak a bébifókák ... persze bazmeg ... nem attól, hogy csak a franciák kb 90 kísérleti atomrobbantást csináltak a tengerben.... :(((
Én most ott vagyok, hogy egy galvánüzemet bíztam meg a festék lemarással, mert ami anyagok maradtak, azok az erős marólúgok, amit nem szeretnék használni...ezek nettó 10X károsabb cuccok, mint a kromofág, de nembaj, ők okosok ott fennt a nagyházban. :W
Ha szánsz rá pénzmagot, akkor a halasi úton van egy Milesi márkabolt, ott holnap dél körül lesz lemaró, mert ma kifogytak belőle. (úgy kérd, hogy lakkmaró gél. LSC 1331 vagy mi a makk a kódja)

"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.