Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramius
őstag
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
aXXon
őstag
Valamiért rögtön Krapulax jutott róla eszembe
Gyerekek, nézem az Iron Sky-t és hát annyira szar, hogy már jó, szerintem kult film lesz a maga nemében
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
Fantomas80
tag
Valakinek nincs egy eladó hálókártyája?
Úgy néz ki csak az lesz a ludas a facebook be nem töltődésért. Új op rendszerrel is ugyan az a hiba.
Teló internet megosztását használva semmi gond. Ami wifin kapcsolódik a routerre.
Ha valakinek van eladó Kecskeméten jelezzen!Googlemaps frissíthetne már! A házunk helyén Avarkori sátrak és temető látható! :)
-
george11
addikt
Az igényes alatt azt értettem, hogy az illesztések/vonalak szépen futnak. Tehát profi volt aki csinálta, csak a megrendelő volt egy pénisz.
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
aXXon
őstag
válasz Fantomas80 #5117 üzenetére
Melyik szolgáltatónál vagy? Nekem anno volt olyan, még a megboldogult fibernetnél, hogy a szolgáltató DNS serverei nem akarták az igazságot bizonyos weboldalaknál. Valahogy véletlen jöttem rá, kicseréltem azt hiszem a nagy T dns servereinek a címére és rögtön betöltött minden oldalt rendesen
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
george11
addikt
-
-
george11
addikt
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
bartucc
addikt
válasz george11 #5127 üzenetére
Hát tud valamit, az biztos.
Hanem a sz@rt drágáé átalakítás kategóriában egy esélyes versenyző... Használati értéke nulla, de cserébe nem volt olcsó az átalakítás.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
M_o_g_y_i
őstag
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
george11
addikt
válasz M_o_g_y_i #5131 üzenetére
Én ezt nem értem ám. Van egy nokia nemtommim, amin rajta van a navi, nem kell hozzá net meg ilyenek. Amikor kell, akkor használom, de jobban nem mentem bele.
[ Szerkesztve ]
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz george11 #5132 üzenetére
De Te nem tiltottad le a teló GPS-elérését.
Amúgy voltam tegnap Nagykőrösön, de félúton jutott eszembe mit is felejtettem el... Persze a telefontartó nem volt nálam.
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
george11
addikt
válasz M_o_g_y_i #5133 üzenetére
Leszedtem a térképet wifin, aztán onnantól mindent tiltottam mondjuk ettől még nem értek hozzá, de működik a dolog
Holnap leszek elvileg ezercsillió felé. Ha nem jön közbe semmi, akkor megcsörgetlek délelőtt
[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
Meglátszik, hogy nincs tanítás. Laki után még volt ülőhely a buszon.
MOD: Fantomasz: Leírtad a varázsszót: Invitel.
Mazochista-e vagy?MOD2: Mogyi: Ma, holnap, és csütörtökön kint vagyok a reptéren. Meló után egy sörözés?
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
GrandeP
addikt
Reggelt... [link]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
gabe_
őstag
Magyarország fejlődése:
Sovány szakácsban sose bízz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest