Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeBee73
veterán
Oszt' a csöcsöskép?
D@ni: A Vod(k)a az előfizukhoz hozzácsap nettó 386Ft-ot, nálunk 3 teló van flottában, így majdnem +1500Ft,- lesz a +havidíj, de állítólag ezen kívül nem jön hozzá semmi.
Vikike meg elmehet az ígéreteivel a sunyiba. "Sem a bankok, sem a mobilszolgáltatók nem fogják az ügyfelekre hárítani az adót." Dehogynem.
MOD: Szerintem, egyelőre a T-Mobil meg vár. Egyedül ő nem jelentette be a plusz kiadást, megvárja, amíg pár ezren átpártolnak hozzájuk. Majd akkor.[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
D@ni88
addikt
Telenor szakit keresek:
Számlás 20 tarifával, és családi csomaggal rendelkezem.
Az új adót érinteni fogja a családi csomagon belüli hívásokat is? Illetve ha igen, akkor az a bizonyos 400Ft, a 2500Ft-os havidíjból fog lejönni (mert többségében nem beszélem le a havidíjat), vagy fizethetem ezt is mint a jó katona? -
aXXon
őstag
válasz TeeBee73 #3695 üzenetére
Én a pitéket bírom, de a Jackasst csak akkor nézném végig, ha muszáj lenne
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
TeeBee73
veterán
Engem 4:49-kor ébresztett a tegnapi borsópöri. Rövidtávú futással kezdtem a napot.
Mogyi: Rendőr cimbit megkérdeztem, tényleg vannak fönt térfigyelő kamerák, de a polgárőrséghez vannak bekötve. (Mondjuk, ha valaki 120-al egykerekezik a főutcán, gondolom, átszólnak a yard-hoz.)
Ezen meg besírtam:
"Shalom!
Megkérem szépen,hogy írja meg nekem a legfontosabb zsidó ünnepek dátumait, beleértve az új évet is, és, hogy a jelentésüket értsem magyarul is. Köszönöm szépen. (Klára)Tisztelt Klára!
- A legfontosabb zsidó ünnepek dátumait gazdag kommentárral megtalálja a Magyarországi Zsidó Hitközségek minden évben megjelenő Zsinagógai naptárában.
Megvásárolható a Síp utca 12-ben, a lift melletti kis könyvüzletben."...Nemám' ingyé', online.
Mint a zsidó Mikulás az óvodában:
-Szervusztok gyerekek, megjöttem! Gyertek és vásároljatok ajándékot!MOD: (#3694): NagyPé: Akinek tetszett a Pite meg a JackAss, annak ez is tetszeni fog. Nálam nem nyert hangszórót. Egyik sem.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
GrandeP
addikt
Hmmm... jónak tűnik... [link]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
ÉN már fönn vagyok....
-
KTU
addikt
Jó reggelit mindenkinek!
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
M_o_g_y_i
őstag
Jó éjtet!
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
OP-ToTo
aktív tag
7600 GT-m még eladó PCI-E foglalattal.
Chieftec GPB-500S 85+; Asus M5A97 R2.0; AMD FX-6300; Samsung 840 120GB SSD; 8gb DDR3 HyperX Fury Balck 1600Mhz Ram; Gigabyte RX560 4GB
-
Norb3rto
őstag
-
daninet
veterán
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Norb3rto
őstag
válasz God Vazzeg #3677 üzenetére
Áemdés lapot most adtam, max ivy van itthon
[ Szerkesztve ]
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
-
OP-ToTo
aktív tag
Hogy tudom megváltoztatni az email címem prohardveren? Ezer éves, még jó, hogy egyáltalán emlékszem rá.
[ Szerkesztve ]
Chieftec GPB-500S 85+; Asus M5A97 R2.0; AMD FX-6300; Samsung 840 120GB SSD; 8gb DDR3 HyperX Fury Balck 1600Mhz Ram; Gigabyte RX560 4GB
-
GrandeP
addikt
Ti most ugyanarról beszéltek, mind hárman?
-
mcs
veterán
válasz God Vazzeg #3668 üzenetére
A legegyszerűbb, és legreálisabb ár.
-
mcs
veterán
Kér-e valaki 2 gigás Samsung Micro SD memkarit normális pénzösszegért cserébe? Nyugi, nem ezeöccázra gondoltam.
-
GrandeP
addikt
válasz chipi-85 #3663 üzenetére
Hopp.... dupla...
Na akkor h legyen értelme is, ma olyan levelet kaptam a banktól, h gondolkoztam h magamra gyújtom az autót...
Baaaz, h ezek a köcsögök télleg mindent megtehetnek... a a fix deviza hitelt ők átrakták változóra, mert h nem buli már nekik.... és bammmeg megteheti...
[ Szerkesztve ]
-
Norb3rto
őstag
-
-
GrandeP
addikt
Amugy mindenki tudja mennyire kemeny pötsü is vagyok!
Egyebkent mikor 1-2 eve felnyomott a palankra egy kamion, akkor igenis az volt az elsö h kipattantunk, ö is meg en is, es megkerdeztük, szepen szakszerüen az egeszsegi es csaladi allapotat?
Mi a roman tetves avruk tadanya csinaltal? Elsz meg kotsog?Nyilvan ki igy ki ugy reagalja le, de h senki nem allt meg, az igenis durva....
-
senior tag
Két férfi beszélget a kocsmában:
- Te! Lehet, hogy meghalt az asszony...
- Hogy-hogy?
- Hát, az ágyban ugyanolyan mint volt, de a konyhában egyre több a mosatlan...
by: Csonti Car[ Szerkesztve ]
-
bsh
addikt
-
aXXon
őstag
Nem tudom mit csinálnék ilyen helyzetben, de oké, legyen igazad, bennünk van a hiba, de a többi autós?? Azok is sokkot kaptak?
ui: egyébként igenis kemény f@szú gyerekek vagyunk, nah
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
alázógyík
addikt
válasz God Vazzeg #3643 üzenetére
Elbuktad...
-
God Vazzeg
veterán
Laptopot keresek, jó állapotú érdekel, cam legyen benne, akku működjön! Valami dualcore csoda lenne a cuper Ezeöccá jeligére
-
DeltaPower
addikt
Nemtom de ez nekem is feltűnt, hogy a saját kocsija jobban érdekli, bár mielőtt kiszállt, már akkor látszott, hogy a kamionosnak nem sok baja lett.
KTU: valszeg valami kézremegés-eltávolító képstab szűrőt engedtek rá szoftverből, az szokta levagdosni így a kép széleit.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Chaser
legenda
válasz GrandeP #3638 üzenetére
Lehet kicsit besokkolt? Tudjuk hogy te kemény f@szú gyerek vagy, ilyen szituban az lenne az első hogy ugrasz a másik kocsihoz...
szerk: aXXon: Ezek szerint te is kemény f@szú gyerek vagy
Az eszetekbe se jut hogy azért fogja a fejét mert nem hiszi el hogy ennyivel megúszta?[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
KTU
addikt
a dátum és az idő a "szélvédőbe megy", a jobb oldalon
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
aXXon
őstag
válasz GrandeP #3638 üzenetére
Ugyanerre jutottam én is, valahogy olyan életszerűtlen - vagy sajnos lehet, hogy pont, hogy életszerű és ilyen érdektelen az emberek nagy része...
-
-
DeltaPower
addikt
válasz alázógyík #3636 üzenetére
A lassított felvételen lehet látni, hogy vagy két ember derékig kilóg a kocsi oldalán, és rajtuk fordul át az autó... nem gyenge. Részemről inkább az öv törje el a vállamat, mint egy ilyen.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Chaser
legenda
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
GrandeP
addikt
Megint ebastátok a péhát?
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz WunderKinder #3619 üzenetére
Na ezért nem vettem még ilyet. Mert 6e.-t sokalltam a 60/55W-os HOD-ért, az ebay pedig a 100/90W-os típusokkal van tele...
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
csaszi72
senior tag
válasz WunderKinder #3619 üzenetére
jó van az csak meg kell relézni
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
WunderKinder
aktív tag
válasz M_o_g_y_i #3611 üzenetére
Azért ezzel a 100/80W-os izzókkal vigyázzatok. Nem egy ismerősnél olvadt meg a foncsor meg a lámpatest. Akinél nincsenek lerelézve a fényszórók annál meg a kapcsoló nem köszöni meg a terhelést.
Ami bevált nekem az a GE Sportlight, egész frankón világít még szar foncsorral is. Kicsit talán fehérebb fénye van mint a normálisnak, de nem az a hülyegyerekfehér/kék. -
Norb3rto
őstag
-
WunderKinder
aktív tag
válasz alázógyík #3614 üzenetére
Azért írtam. Akkor is szarul hangzik az ezehaccá köbcenti.
Más a Blizzard f***a m*g a t********t k****s n****s jó é**s a******a r******s v*****t és d****n f*l n**i e*y r****p Diablo 3 d**t a s********k m***é k*******e.
Ki akarom próbálni guest pass-al a játékot, de két nap alatt összesen 20 percet tudtam játszani. Egyszer véletlenül felengedett, na akkor nyomtam azt a 20 percet (ráadásul nem is estem hanyatt tőle így elsőre). Ha ezért adtam volna 15k-t erősen verne a víz. -
alázógyík
addikt
válasz WunderKinder #3605 üzenetére
SPORTautó volt, mint minden Ford
Ez alap. Ki is fejtettem neked, hogy az 1.6-os Cmax is micsoda sporttúrarácsingdragdriftrálly gép.
-
fero02
nagyúr
válasz DeltaPower #3609 üzenetére
Rendben!
A várt hatás megvolt? Minőséggel elégedettek voltak a szürcsölők?
-
M_o_g_y_i
őstag
Rendben, én is keresem.
Én csájnából akarok rendelni, de 99,9%-ban csak 100/90W-ost találtam.
Az pedig nekem túl erős lenne, bár elvileg a hőtermelése ezeknek alacsonyabb valamivel a sima halogénhez képest.4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
DeltaPower
addikt
Fél litert beszipkáztunk szombaton, holnapra egy liter van ütemezve Június közepe felé szerintem jelentkezem a következő adagért
-
bsh
addikt
-
fero02
nagyúr
válasz DeltaPower #3606 üzenetére
Nah, megjött a Fordos Gamfos.
Szeszből fogyott-é mán?
-
WunderKinder
aktív tag
-
GrandeP
addikt
Nekem az egyedi belsőtér basik oda rendesen...
Kék ajtó kárpit, narancs-szürke műszerfal , piros ülésekkel és kályhacsőezüsttel lefújt gumiszőnyeg..
Na mindegy, az a lényeg h "nagyon jó hangja van a kipufnak: ) nem volt hajtva," ami gyakorlatilag olyan jelentéssel bír, mint a szűzqrva...
-
GrandeP
addikt
E... nagyon szép...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest