Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrandeP
addikt
válasz GrandeP #3296 üzenetére
Ezen meg be is sirtam...
Köztudott, hogy sok hazai cég mellőzi a túlórák kifizetését, a Mercedes viszont betartja az ide vonatkozó törvényeket. A hétköznapi plusz órákért 50, míg a hétvégiekért 100 százalékot fizet a dolgozóinak, akik elég gyakran túlóráznak. Csakúgy, mint a gyár "felfutási fázisának sajátosságai" miatt a reggel 6-tól 14.45-ig tartó műszakon belül az olykor egyenetlen munkavégzési ütem.
Nincs miert tulorazni, es külön engedely kell hozza...
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
-
csaszi72
senior tag
válasz Norb3rto #3294 üzenetére
az megvan?
Átjártunk anno pizzázni a1/2 1 házára a Zéró pizzériába, kaja végeztével a zenegépet megtöltöttük apróval és mindért a Yodlidili számot kértük úúúúgy ötször hatszor.
szerinted hanyadik után kapcsolták ki a zenegépet?
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
senior tag
válasz alázógyík #3280 üzenetére
Na-Na!!!
Nem fikázzuk kicsiny kis falumat
1000 nem is, de 300 an voltak kb szombaton, valamint kicsivel többen vasárnap
ebből nagyjából 200an akasztóiak voltak, akik tisztelet jeggyel voltak bent, amit a szervezésben való segítségükért kaptak
Szóval ez inkább jótékonysági koncert volt!!
És nem kannás bor volt kint hanem minőségi (Tolnai és Kunsági borok) -
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
aXXon
őstag
válasz alázógyík #3283 üzenetére
Lesz másodikán valami Depeche Mode buli, a Malomban láttam kiírva talán a GSM bolt oldalán, ha érdekel
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
alázógyík
addikt
Sata-s noti hdd-t keresek, min. 100-120Gb-os kellene.
-
alázógyík
addikt
Loool!
Ez volt az a nagy Akasztói buli. Akár 500-1000 ember is elment a 10 fellépő műsorát megnézni a Stadler Stadionba. -
csaszi72
senior tag
válasz alázógyík #3269 üzenetére
mer itt a Ph-n meg rohadtúl le akarják húzni az embert ha egy kis pénzt szimatolnak.
Már majdnem mentem cserélni netbookot lapira mikor benyögi, hát másikat adna amiben két klaszissal gyengébb a proci meg kaka az akku.
Vagy!
Toljak MÉG rá pénzt.
.
.
nafaxom
xaromén a pézt?[ Szerkesztve ]
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
csaszi72
senior tag
EZ jo vétel?
-
csaszi72
senior tag
a csillagos gyárbú hozta lizard
-
senior tag
-
csaszi72
senior tag
Ez a dzsézön sztetem még mindig jól bunyózik/lő/vezet
XXI századi BrúszWilisz[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz GrandeP #3250 üzenetére
Christofelre gondolsz?
Ugyan, kérlek!
Végre, egy jól felépített videoklip, egy dal, ami tele van mondanivalóval, illetve, egy remek hang...
Illetve fogyókúrára is nagyon jó, mert 3 napig nem tudtam enni, és hánytam egész nap, miután megnéztem!! -
bartucc
addikt
'Reggelt!
ELSÖ
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
GrandeP
addikt
Akko nesztek... [link]
-
GrandeP
addikt
Gyerekektől kérdezték mi a kurva szó jelentése.
Eszti, 8 éves
A kurva az az, aki nem tud rendesen parkolni, apu szerint.
Bécike 7 éves
A kurva az a fradi mert apa mindig azt mondja hogy kurva fradi kurva fradi bár nem tudom hogy mi az a fradi de biztos az is nagyon csúnya szó.
Zsófi, 6 éves.
A kurva? Az egy csúnya szó amit apu mond amikor nem megy a számítógépe.
Peti, 7 éves
A kurva az egy olyan néni aki olyan bácsikkal alszik, akik nem tudnak egyedül elaludni mert félnek a sötétben.
Csilla, 6 éves
Apa szokta mondani mikor nézem a barbis mesét, hogy már megint ez a rózsaszín kurva vernyákol a tévében és én ilyenkor mindig sírok és anyu megvigasztal és azt mondja, hogy a barbi nem is kurva viszont apu egy köcsög. A köcsög az pedig az a váza amibe anyu virágot kap de nem tudom miért mondja ezt apának hiszen apa nem is váza.
Botond, 7 éves
A kurva az az, aki nagyon ki van festve és nincs pénze ruhára, ezért áll az út szélén és kéreget az autósoktól pénzt ruhára.
Petra, 6 éves
A kurva az egy olyan néni, aki csak este dolgozik, mert akkor jönnek haza fáradtan az apukák és ő beszélget velük. Én is szeretnék majd kurva lenni. (itt anyuka hanyatt esett...)
Dénes, 4 éves.
A kurva az a szomszéd kutyus, mert hajnalban ugat és apa mérges lesz ilyenkor és azt mondja hogy megöli a kurva kutyát, szerintem a kurva az egy kutya fajta mint például a kuvasz, csak hangosabb.
Brigi, 7 éves
A kurva az az aki pénzért szexel, ezt onnan tudom, hogy megkérdeztem aput. De nem tudom mi az a szexelni, mert azt már nem magyarázta el.
Viola, 5 éves:
A kurva az a nagynéném mert anyáék mindig azt mondják, hogy már megint jön kölcsönkérni az a kurva és akkor megjön a nagynéném. (szülő gyereket tékából kirángat, saller repül...)NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
-
george11
addikt
válasz csaszi72 #3238 üzenetére
akkor úgy mondom, hogy próbált beleállni azthittem, hogy luk lesz benne, de csak egy folt lett, meg egy minimális fénytörés körömnyi helyen.
De azért szólt akkorát, hogy a szomszéd is megkérdezte mi történt"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz csaszi72 #3235 üzenetére
WD40 csak a hűtőtartó gumibakokhoz kellett(alul-felül is fémperselyes gumibak), mert passzentosra csináltam őket, és nem akart belemenni nélküle a helyére.
FBS az suxx, akkor már inkább sziloplaszt, ducktape meg nincs itthonjahh az megvan, hogy húzás közben kiakad az egyik vontatókötél/lánc, majd egy 3 méteres ívet lenyomja beleáll a fiat motorháztetejébe a kampós vége? 10 centi híján a szélvédőmet baszta volna ki a mocitetőn hála égnek csak egy körömnyi folt lett
[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
Jah a a lámpafészkek pöttyet rohadnak majd a bádoghátú(a helyi alkesz lakatos ember) befoltozza 2 liter borért.
Nameghát 16 év és 500.000+km az pont elég ahhoz, hogy ne gyári új legyencsak jelzésképpen, hogy mit hova:
innen indultam ugye [link]
a zárhidat a kipufogósor fogta meg onnan lett kihúzva/kalapálva: [link]
az alsó kereszttartó meg a klímakompresszornál állt meg onnan lett kirángatva [link]
néha már szabályosan fostam, hogy húzatás közben letépem a kocsi elejét[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz bartucc #3231 üzenetére
Ha nem klappolnának, akkor nem lehetne összerakni Elég pontos helye van minden szarnak. Addig bántom, amíg jó nem lesz... a mocitető beállításával, meg a zárhíddal elment kb 5 óra.
Jövő hét végén folyt köv. addigra elvileg meglesz a lökös meg pár egyéb szirszar is."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
Első kereszttartó, zárhíd, lámpafészkek helyretéve(húzatva), mocitető kicserélve zsír új gyárira, vízhűtő+ventilátor a konzolokkal(újragyártva) a helyén. Innentől legalább járóképes a gépállat.
Úgynézki megoldom lakatos nélkül az egész mókát pár kötél/lánc/szorítópofa és a saját autóm segítségével
Az elején ma alul a kereszttartón kb 10 centit húztam ki előre, és 2-t oldal irányba. A zárhídon meg vagy 20-at előre, és 6-8-at oldalra.
Helyrerángatva:
[link]
[link]"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
OP-ToTo
aktív tag
válasz Kálmi18 #3219 üzenetére
Én szoktam. Az egyik legkorrektebb oldal. A hátránya, hogy minimum kifizetés 7500 ft. Statisztikák segítik a fogadásokat. Bár pont most ért véget az összes bajnokság.
Chieftec GPB-500S 85+; Asus M5A97 R2.0; AMD FX-6300; Samsung 840 120GB SSD; 8gb DDR3 HyperX Fury Balck 1600Mhz Ram; Gigabyte RX560 4GB
-
Kálmi18
csendes tag
Valakik szokott fogadni/játszani bwin-en? Szeretnék regisztrálni, de ha van valakinek egy két jó tanácsa , hogy mire is ügyeljek akkor azt elfogadnám.
-
TeeBee73
veterán
válasz M_o_g_y_i #3213 üzenetére
Merre?
Az ABC-benzinkút szakaszon nem láttam, pedig minden este arra kocogok.
Jó, hogy szólsz, majd visszafogom magam, még a végén kapok egy "célfotót".MOD: NagyPé: Sok az.
MOD2: bartucc: Sajna, ez manapság nem vicc...
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
bartucc
addikt
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
OP-ToTo
aktív tag
Ismét eladó a 7600 GT-m. Visszajött a vevőtől szellemkép gyanúval. Nekem tökéletesen működik 1920x1080ban 60 Hzen. 2 db dvi van rajta, az egyik lehet nem működik. Nem raktam most újra a drivert, a 9800 gt óta, de ha működés közben átdugom a másik csatira a kábelt akkor nem jön be a kép, nem látja a kártyát a monitor. Újraindítottam a windowst akkor bejött szépen a kép, csak az ikonok nem valamiért. Mintha más felbontásban lett volna. Igazából 1 monitorra szerintem elég.
Szépen letisztogattam mert jó poros volt, kicseréltem a hűtőpasztát is a venti alatt mert el volt száradva. Zalman VF-700 CU-LED hűtővel eladó. Én DVI kábellel használom, lehet azért jó a kép. A vevő átalakítót használt vga kábelhez, mivel a monitor azt tudja.
Chieftec GPB-500S 85+; Asus M5A97 R2.0; AMD FX-6300; Samsung 840 120GB SSD; 8gb DDR3 HyperX Fury Balck 1600Mhz Ram; Gigabyte RX560 4GB
-
-
-
alázógyík
addikt
Végig olvastam pár nap lemaradást.
Van 1-2 kabbe annak, aki úgy gondolja hogy jár neki. -
GrandeP
addikt
Ilyet veszek Gyíknak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen házat vegyek?
- Új taggal bővült a Motorola filléres portfóliója
- PlayStation 5 Pro teszt
- Digitális Állampolgárság Program
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen autót vegyek?
- Diablo IV
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok