Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
faragojof
őstag
válasz faragojof #22188 üzenetére
Semmi gond. Halottnak tettem magam. Bevált a mimikri. Bár most meg nem tudom hova lett anya, és egy csomó ismeretlen iszik a nagyszobában. És úgy köszöntek, hogy szia Józsi bácsi. Megátkoztam őket, úgyhogy sokáig részeg leszek, és lesz egy csomó kutyám. Vagy más állatom...
"Formicate Under Command of the King,,
-
Kloss
őstag
Valakinek egy eladó vezetékes telefonja?
-
fero02
nagyúr
-
csaszi72
senior tag
ééééééééééééééééés igen!
szerk
bár biztos lex rereg, mint eddig......[ Szerkesztve ]
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
fero02
nagyúr
Troll on: Ingyen! Nézz be!!
-
bartucc
addikt
Kutyásra meg: nálunk is szabadon, örzi a házat, vigyáz a lányokra, ha nem vagyok itthon. Ha van valami, akkor meg becsukjuk a ketrecébe, de láncon nincs sose. Bár nagyon ritkán van sétáltatva, ez tény. Lakásban állatot, azt mondjuk én se preferálom, esetleg aranyhalat, de azt is pórázon.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
faragojof
őstag
-
TeeBee73
veterán
Ezt benéztem.
(Részemről, a körte+szilva kombóra voksolnék.)
MOD: ekrisztian: Dobd ki azt a szárazfát, és vegyél egy gitárt helyette.
Nevelés ügyben nem vagyok illetékes, nem ismerem a lyányod.[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
OTee
aktív tag
HiAll!
Köszönöm a jókívánságokat!
Iszom is rögtön az egészségetekre 1et.
Csak még nem tudom mivel kezdjem: Barack(2010) vs. szilva(2011) vs. Törköly(2012) vs. Barack(2008) vs. Körte(2009)
Asszem ez lesz a sorrend ...OTee
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
-
alázógyík
addikt
OTeenek Boldog Születésnapot!
-
TeeBee73
veterán
-
TeeBee73
veterán
válasz csaszi72 #22168 üzenetére
Voltam kint, reggelit kellet adnom az ebeknek.
Itt vendégeskedik hétvégén a lányom meg a vőlegénye de Ők lusták felkelni. (Nem csodálom, ha még hajnal 4-kor nyekeregtették az ágyat.)
Itt még csak eső esik, bár már kezd kásásodni.
Lassan seperni kell.MOD: Megyek, csinálok egy rántottát. (Szalonnával, paprikával, ahogy illik.)
[ Szerkesztve ]
-
csaszi72
senior tag
Bodog negyvennegyet OTee!!!
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
csaszi72
senior tag
válasz TeeBee73 #22167 üzenetére
Mint mondtam, vannak kimondott ilyen tenyeszetu kutyak.
Fiam kb 20 perce birkozik ebbel a nappaliban.
Most esik valami jeges izé. Nem hinnem hogy kimenne hozza a 0 fok kozeli hidegbe az udvarra.Vegyel szepen esokabatot, sapka salat es mennyel te is ki.
Teny nem vizsla, dog masztifok meg hasonlokrol beszelek.
Fagypont közeli magassaguakrol. Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
TeeBee73
veterán
válasz csaszi72 #22166 üzenetére
Nálam csak akkor vannak láncon az ebek, ha ki kell állni a kocsival.
Egyébként, szabadon futkározhatnak ~700m2-es kertben.
Mifelénk nem mérgezik a kutyákat, mert ha meglesz az elkövető, azt a gazdi lapáttal agyonveri a tárgyalás előtt.MOD: Még mindig azt mondom, ebet/macskát csak kertes házba. (Mert egyébként kurva büdösek tudnak lenni.)
MOD2: Aki kertes házban láncon tartja a kutyát, azt meg péklapáttal megtanítanám, hogyan is kell háziállatot tartani.
[ Szerkesztve ]
-
csaszi72
senior tag
válasz TeeBee73 #22165 üzenetére
Sajnos kozhelyel kell, hogy reagaljak.
Melyik a jobb?
Panel, masodik emelet, naponta minimum ketszer seta, napkozben jatek foglalkozas.
Vagy
Kertes, negy meter lanc, jobb esetben futtato, lapattal etetes.
Bar van udvarunk, a legtobb idot a hazban van a kutya. El kell fogadni,vannak ilyen kutyak, igy lettek kitenyesztve. Bár van udvar, naponta ketszer el viszik a gyerekek setalni.Valtozatos, szocializalodik.
Eleinte en is idegenkedtem tole.
De inkabb így minthogy ezt is lemergezzek. Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
TeeBee73
veterán
válasz faragojof #22164 üzenetére
Most én mit szóljak, 3 amerikai Bulldog+1 utcai koktél mellett?
Anyáméknál 17(!) macsek volt, 4 maradt. A többivel játszottak az ebek.
Másrészt, szvsz. nem kertes házban kutyát/macskát tartani kimeríti az idiotizmus fogalmát.
Lakásban csak pókot tartunk.
Abból is csak picit.[ Szerkesztve ]
-
bsh
addikt
ezt meg a kirándulás cicával című hősi eposzra reagálva gondoltam belinkelni.
-
Chaser
legenda
válasz alázógyík #22158 üzenetére
Jóóóó, de azt legalább egy elfüstölés erejéig tudta volna használni De b+ ilyet kérdezni, hogy kisebb helyre befér-e nagyobb valami, ehhez már iq huszárnak kell lenni rendesen Lehet újra elmegyek boltba dolgozni, telepítek szépen egy saját camot, az ilyen marhákat meg összeszedem, összevágok egy jó kis filmet aztán csilliárdos leszek ha beperelnek is a bevétel biztos akkor is sokkal több lenne...
szerk: egy másik iq betyár
"Az Ön által felkínált ultra-pata 9.5mm-es ultra-bay caddy jó az SSD memóriákhoz vagy csak a SATA?
Üdv."[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
Azt kifelejtettem, hogy ez sata keret, ami a csókának kéne p-ata. Végülis igaza van, hátha ez a keret ellenáll a fizika törvényeinek Úriember módjára válaszoltam, kb 3000-rel többért tudok hozni olyat ami neki kell.
Sztem a büdös életbe nem hallok róla_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
Sztetek ha megkérdik tőlem, hogy 9.5mm-es optikát tartalmazó gépbe be lehet-e építeni 12.5mm-es keretet mit válaszoljak?
1. Persze be lehet.
2. Nem tudom, megkérdem az ügyvédemet.
3. Azt mindig is tudtam, hogy kib@szott nagy a jó Isten állatkertje, de mindig akad valaki aki bebizonyítja hogy rohadtul alacsony az a qrva kerítés...
4. Kizárt dolog mert nem tudom.
?_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Szlovi
senior tag
Jeah!
-
csaszi72
senior tag
válasz God Vazzeg #22141 üzenetére
upszika, itten van nagyságos úr?
Hogy szolgál a kedves egészsége? Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
Ramius
őstag
És még valami: [link]
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Norb3rto
őstag
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
Ramius
őstag
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
TeeBee73
veterán
válasz Chaser #22106 üzenetére
Gondolom, a "frissítés"-ben benne volt eg 60GB-os SSD is. Úgy már korrekt az ár.
MOD: Jáúzsi: Milyen egérré? Milyen szenzorral?
MOD2: (#22131): Csaszi: Józsinak Ivói vénái vannak.
MOD2: bartucc: Húzd már vissza a papírzacsit a fejedre, ez a rajzfilmtigrincs nem passzol, szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
faragojof
őstag
válasz csaszi72 #22126 üzenetére
Egyszer olvastam valahol.
Ha egérré változnál, a macskád szó nélkül megenne. A kutyád megismerne, és megvédene egy macskától.Ehh.. Miért nem érzek késztetést, hogy drámát írjak a kutyáim huncutságairól még akkor sem, ha állapotban vagyok?
Pedig ma van fiam szülinapja.
Ajuszííííí.. Dehogyisiszoooom... Ajuszííííí...
"Formicate Under Command of the King,,
-
csaszi72
senior tag
Ó ha Grándé itt volna........
[ Szerkesztve ]
-
aXXon
őstag
válasz daninet #22122 üzenetére
Hát azért karácsonyra csak nem vennék már neki azért használt motyót, bár a hangfalak, amiket hoztál még nincsenek használatban.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
daninet
veterán
Énmegmondtam vagymi.. de ezt biztos a szocik intézték, ez a propaganda, mostantól csak azt lehet hallgatni
De mondjuk 10ezerből már valami leharcolt régihifi-t is vehettél volna itt ph-n, igaz mp3 nem lett volna.
Bosch cuccokhoz volt akció multkor, 30 körül értékben vettél csavarbehajtót, kaptál hozzá egy ilyet:
építkezés rádió, akkus, ütés és koszálló, és van rajta egy kis ajtó ahova beteheted a telefonod, hogy arról menjen a zene. Elég pöpec cucc Bár itthon építkezésen nem sokáig szólna
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
aXXon
őstag
Vettem tegnap apósomnak egy cd-s rádiót, tud mp3-at, usb-ről is. Nagyon megörültem neki, mert ugyan Technika márkájú, de csak 9k volt és minden támasztott feltételt teljesített, még kazettás is, hogy az öreg tudja hallgatni a Jimmy kazettáit. Korábban volt már szerencsém a Technika tescos márkához, nem volt vele bajom. Mielőtt még azzal jöttök, miért nem áldoztam rá többet, hát azért, mert műhelybe kell, oda elég ez is, így is gyorsan megtelik porral, vasporral, egyebekkel, oda tökéletes. LENNE. A kazettás részt ugyan nem állt módomban kipróbálni, de a cd-t igen - hibátlan, az USB szintén. Még tűrhetően is szól egyébként. De hogy a szájbaketekert jó édes egyenesági felmenőjét a büdös kis távolkeleti vágottszeműnek, aki a rádióját csinálta.... Ahhoz már hozzászoktam, hogy itt a nagy körúton sima kis szoba antennával csak a Gong jön be, ezt még úgy nagyjából EGYSZER sikerült is behangolnom, bár így utóbb meggyőződésem, hogy csak véletlen, mert bárhova tekerem, csak és kizárólag a Klub Rádió jön be rajta, ha meg mégis más is hallatszana, elnyomja a Klub.... Ennyi frekvencián nem is sugározzák azt a szart Ráadásul itt talán csak a 97,7-en kellene fognunk.
Na most arra jutottam, hogy kiviszem ma magammal Orgoványra, valahogy elcsalatom az öreget a műhelyből, azt kipróbálom, hogy ott mi a helyzet, mert ha ott is ez, akkor viszem vissza, azt inkább dobok hozzá pár ezredest, de ez így szar
Ő lenne az.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
Pacák
senior tag
-
Chaser
legenda
válasz DeltaPower #22115 üzenetére
Köszi Itt csak olyat lehet, hogy x évre foglalás, olyan nincs végleges?
-
E_richard
csendes tag
Ócsóbb lett a guma [link]
Jelenleg nem tartózkodom Hungarisztánban...ha egy forint lesz a CHF szóljatok, indulok haza ;)
-
Chaser
legenda
Hol/kinél érdemes domain nevet regisztráltatni? Pontos meghatározását nem tudom hogy hívják ezt, de van pár cím amit le akarok foglalni.
-
daninet
veterán
Új emil rulez album meghallgatható online ha valaki szereti esetleg
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Chaser
legenda
válasz bartucc #22108 üzenetére
Jó ár/érték arányú gépről volt szó. Na most egy elavult, ddr2-es x2 konfig ami pár ezerrel olcsóbban jön ki mint egy ivy bridget is támogató cucc amiben ddr3 van az sok minden, csak nem jó ár/értékű gép...
-
daninet
veterán
"Ahová mi megyünk Marty, többé nincs szükség utakra"
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz ekrisztian #22103 üzenetére
Lapot+G550 dobozost beszerz áron tudok hozni 19-20k közt valahol. Ramot meg vga-t össze kell kukázni apróból. Vettem már többször is 4670-et 6-7k-ért, szóval nem lehetetlen. Ram meg, újan 1x4 gigát 3.5k-ért tudok hozni, használt árakat nem nagyon szoktam nézni, múltkor 2x4GB volt fenn 5k-ért apróban amit láttam. És akkor kis ráfordítással van egy zömében új géped, ami ráadásul sokkal erősebb mint az eredetileg elképzelt. Bővíthető is, akár ivy bridget is kezel a lap.
szerk: Hobbiból származó ártalom Előbb felhív ismerős csaj, beszélt vkivel, hogy ne kelljen új gépet vennie az a csákó kicserélné az alkatrészeket újakra 60k-ért. Hinnye' mondom Ezer éves amd gépe van, nyilván még SD ramos...múltkor taglaltam neki, hogy a házat éppen meg lehet tartani, a többi kuka. Tehát minden fő alkatrészt cserélnék, max táp és hdd lenne használt, de azokból is yooofajta, 40-45k lenne. De most ez a csávó neki 60-ért megtenné ugyanezt és így nem kellene új gépet vennie /mert a ház maradna az eredeti /
[ Szerkesztve ]
-
csaszi72
senior tag
válasz DeltaPower #22102 üzenetére
na mi van, vegyek új pólót is?????
-
Chaser
legenda
válasz bartucc #22099 üzenetére
Ha ár/értékben jó gépet akar eladja a lapot amennyiért tudja /4-5k/ . Vesz egy belépő asrock s1155 lapot meg valami g540/840-et amit épp talál olcsón aprón. így kb 10k-val többet fizet, mintha megtartaná a mostani lapot meg venne bele egy x2-t. Viszont kap egy új lapot, cpu gyalulja az x2-t, fogyasztása is kisebb. De most jön a poén, a "min 3GB ddr2" árán vesz 2x2-t gombokért és még marad is belőle, tehát összességében lap+cpu+ram trióra ráfizet 7-8k-t max az eredeti elképzeléshez képest.
Neménvótam'szerk: Lapnak pl h61m-hvs
G840 11k postával
És ezeknél azért olcsóbban is meg lehet csípni procit[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest