Hirdetés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
george11
addikt
vajon milyen műsor lehetett ez ?
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz Jodanovich #23497 üzenetére
Nem látok sunásképeket az oldalon.
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
DeltaPower
addikt
válasz Jodanovich #23497 üzenetére
De kár hogy bezárták az OPNI-t...
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Jodanovich
senior tag
Az egyetlen magyar ellenzék Magyarországon, olvassátok! TEMPO
Life is Short... Ride Hard!!!
-
TeeBee73
veterán
válasz faragojof #23490 üzenetére
Ja, meg még valami:
Egy bankrabló max. annyi pénzt tud elvinni, ami a kasszában van.
Egy bankár meg annyit lop Tőled/Tőlünk, amennyit nem szégyell.És most nem politizáltam, mert ez a mindenkori kormányra érvényes.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
gabe_
őstag
-
tibibi
őstag
e zt meg küldöm a szomszédoknak
-
TeeBee73
veterán
De jó másnaposan melózni...
Sebaj. Közel van a Dominó, majd mindjárt 'aznapos' leszek.
MOD: Faragojof: Lereszeltem, megmikróztam.
[ Szerkesztve ]
-
gabe_
őstag
Vegyetek 1gb ddr3 kingston ramot laptopba, vagy minipc-be, vagy telefontartót autóba! Jelige: ezeöccá
Sovány szakácsban sose bízz!
-
laci80
tag
válasz bubi92 #23454 üzenetére
Szia!
Az egyik kollégámnak van egy (szerintem)egész igényesen tuningolt Stiloja. Jövő hét elején tudok vele beszélni ha gondolod.
Nekem van egy 2-es golfom, csúnya is szar is, esetleg ellenpéldának jó lehet, adna egy kis kontrasztot"Olyan egyszerű vagy, hogy a százas szög hozzád képest integrált áramkör."
-
TeeBee73
veterán
Tehervonat? Az nagyot üt.
MÁS:
Fiúkáknak, csajokcskáknak egy kis zenemuzsika.
(Tudom, vótmá', én linkeltem másfél éve.)MOD: Meg még egy kis nosztalgia a végére.
MOCSOKSOKMOD: Ha valamelyiket linkeltem volna az elmúlt pár nap alatt, azt csak a kannásbor hiteti el veletek.
[ Szerkesztve ]
-
bsh
addikt
-
aXXon
őstag
válasz DeltaPower #23476 üzenetére
Már lemehetnek a gázos motyók is.
[ Szerkesztve ]
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
válasz WunderKinder #23470 üzenetére
Ami nekem nagy és hosszú, azt én csak simán f.sznak hívom
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
george11
addikt
válasz WunderKinder #23477 üzenetére
-
DeltaPower
addikt
válasz george11 #23475 üzenetére
A túnying gázosladák alapból ki vannak tiltva onnan
Bubi az enyémet is lefotózhatod, van rajta spójler és nyári kerekek!!!
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
george11
addikt
-
george11
addikt
válasz WunderKinder #23473 üzenetére
Az enyém túúnying, csak nem kívülről
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz WunderKinder #23470 üzenetére
Teleobjektív?
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
aXXon
őstag
válasz WunderKinder #23466 üzenetére
Na pont az ilyen kontrasztok "megrajzolása" miatt gondoltam erre
-
alázógyík
addikt
válasz WunderKinder #23466 üzenetére
-
alázógyík
addikt
válasz WunderKinder #23464 üzenetére
C-Max az elég tunyingos?
-
aXXon
őstag
válasz poffsoft #23460 üzenetére
Nem is, mert a Mi autónk
Elképzeltem GrandeP-t, ahogy jelentkezik a fotózásra, első kérdése : a mélygarázst fizeted?
Wunder : egyszer csinálhatnánk egy olyan sorozatot, hogy koppra egymás orrához állunk (mármint autóval)
-
george11
addikt
válasz bubi92 #23459 üzenetére
Az a szopó, hogy ilyenkor már nem fognak rajongani érte. Egyrészt mert mindenki a csoffadt nyári kerékkel jár, ami nem kicsit rombolja az összhatást, másrészt van, aki télen nem is használja az épített autóját, harmadrészt a malom parkolóba le sem tud menni a java ezeknek a gépeknek
Tudok amúgy jópár embert, aki látott már tuning autókat, de ilyenkor nemtom mennyire érdekelné őket"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
bubi92
őstag
mid van?
nem télen akarok, szeptember óta keresek embert, csak pesten nem találok senkit se, úgy látszik mindenkinek vannak jó minőségű képei, és nincs szüksége egy ingyen lehetőségre
mit jelent? nem ilyen need for speed meg halálos iramban szintre gondolok. malom parkolós képekre gondoltam amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
aXXon
őstag
-
aXXon
őstag
válasz WunderKinder #23446 üzenetére
Nagy dilemma után egy helyre beneveznék, feltéve, hogy Ramius nem autóval jön
-
bubi92
őstag
nem tudtok valakit, akinek van tuningolt autója kecskeméten, és szeretne képeket róla?
-
Ramius
őstag
Azért szerintem nem ártana tisztázni, hogy a Bibliára, vagy a Káma szutrára gondolsz, mint könyv, már csak hogy mire számítsanak az utasaid...
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
bsh
addikt
futómű jó már? hány kerék maradt meg végül?
-
KTU
addikt
Kadafalva jáccik?
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
george11
addikt
válasz fero02 #23438 üzenetére
"De hogy a túró mi a véres faxt keres pizzán, azt viszont én nem értem. "
A juhtúró az alapja(ez nem olyan túró, amit a közértben megveszel, és teszed a túróscsuszára ). Aztán jön rá a gyros hús, sonka, mozarella, póréhagyma.
Magyarul nem mit keres rajta, hanem a paradicsomos alap helyett van, és teljesen jó. Nem a tipikus olasz ízvilág, de attól még lehet jó.A lángoshoz meg pláne passzol, ahogy a tejföl is.
-
DeltaPower
addikt
Az eredeti hawaii pizzán nincs kukorica, az csak sonka-ananász-sajt. Különben nem rossz, változatosságként szoktam enni néha.
A kukoricáról sokat próbált asztalos haverom mondta meg a konkrétat: "én ember vagyok, a kukoricát egyék a disznók"
Juhtúrós pizza az valami görög receptes lehet. Nem rossz, de vigyázni kell honnan rendeled, mert egyszer Pesten az egész brigád olyan fosást kapott tőle hogy hihetetlenMás, az usában lányt akartak csinálni egy lányból [link]
-
Chaser
legenda
Mi az a f@szbuk? Jó tudom, ott is fel lehet mondani
Kellene sürgébe 19" wide v nonwide lcd monitor. Csak 100% hibátlan, leharcolt vagy talp/kábelek nélküli nem érdekel. Akinek van eladó privát. Thx.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
aXXon
őstag
Én szeretem a juhtúrót, de ettől függetlenül nem értem mivel van, vagy miért lenne kevesebb keresnivalója az említett ételeken, mint a sajtnak, vagy a tejfölnek??
-
-
aXXon
őstag
válasz M_o_g_y_i #23428 üzenetére
Azt még mi sem tudjuk, hogy lesz, de vasárnap estére csak kitalálunk valamit. Addig is, aki még nem szavazott, legyen olyan jó és tegye meg, aki megkapta a meghívót, de még nem jelzett vissza, az jelezzen vissza és szintén szavazzon.
Akinek meg nincsen FACEBOOKJA: (az nem ember) (<----természetesen csak poén)
a karácsonyi évzáró topiktali időpontja mához egy hétre, 2012.12.21-én, pénteken este 19 órakor lesz.
A helye még egyelőre ismeretlen, de vasárnap estére kiértékelem a szavazatokat, aztán kiírok valamit és jó lesz. Utána már úgyis odamegyünk ahova csak akarunk
[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
válasz faragojof #23434 üzenetére
full mindegy hol lesz, mert lehet mindenki teleporttal megy haza
(juteszembe a juhtúrós pizza is finom itt aZuccába)
-
aXXon
őstag
válasz Norb3rto #23398 üzenetére
Suzuki létére meglepően jól bírta az összecsapást, pedig ez még Swiftből is a gyengébbik kasztnis, 96 előtti.
-
csaszi72
senior tag
-
george11
addikt
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz george11 #23429 üzenetére
"Táncoscsaj" lesz-e?
Amúgy meg óccó PCI-E VGA-t is keresek, ami tud HD-film/flash gyorsítást.
Szint: a Farmerama és egyéb böngészős játékok menjenek vele egy 3GHz-es P4 társaságában.[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
KTU
addikt
válasz izomhod #23414 üzenetére
ha annyira eladó miért nem linkeled a hirdetéseid [link]
amúgy meg 1 termék 1 hirdetés, megyek is modi topikba, ja nem kell mert itt minket marhára megfigyelnekÉs Kecskemétre csak posta
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
izomhod
őstag
Orion HT 500 Házimozi rendszer. Divx-es DVD lejátszó 5.1 hangfallal
Divx DVD lejátszó + 5.1 hangfalszett.
Dobozában, papaírjaival, távirányítóval, megkímélt állapotban eladó.9900 ft
BONTOTT THINKPAD alaplaphibás THINKPAD R51E egyben vagy külön is eladó
256 belső+512 mb ram
magyar billentyűzet 5500ft
kijelző 5000ft, szalagkábel 2000ft
cd író/dvd olvasó kombó 4200 ft
gyári ibm töltő 4200 ft
thinkpad táska 3900 ft -
TeeBee73
veterán
-
george11
addikt
mikor lesz már nyááár ?
Székely ember gondolkodik, hogy kaszálni kéne a birtokán, s ehhez kölcsön kérné a szomszédja kaszáját. Át is megy hozzá.
- Komám, adja mán kőcsön a kaszáját !
- Adnám én, de van egy kis probléma : ha kőcsön adom, maga kicsorbíjja, akkor mérges leszek.
- Ha nem adom, maga lesz mérges.
De van ám itten egy áthidaló megódás !
- Mi vóna az ?
- Hát fogja magát, oszt hazamegy a picsába ![ Szerkesztve ]
-
DeltaPower
addikt
válasz God Vazzeg #23403 üzenetére
Ideális villanyszerelő
-
God Vazzeg
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Horgász topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7450 (14FHD/I5-G5/8GB/500HDD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Dell Latitude 3460 laptop (14/i3-G5/8GB/500HDD/Magyar/Excellent)
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Kis hibás Dell Latitude E5470 (14FHD/I5-G6HQ/8GB/128SSD/Good)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest