Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
aXXon
őstag
válasz george11 #15500 üzenetére
Na ez az a nő, akit nem csinálnék meg..... (már csak mert a múltkor felmerült, hogy nem vagyok válogatós )
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
-
bsh
addikt
ezt gyíknak küldöm
-
george11
addikt
válasz God Vazzeg #15510 üzenetére
Remélem, hogy nem szeretné
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz God Vazzeg #15513 üzenetére
Igazából már mindegy, mert már így is régen sok lett neki a jóból
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz God Vazzeg #15515 üzenetére
Már akinek ...
-
george11
addikt
válasz God Vazzeg #15517 üzenetére
Azt meg úgyis széjjel offoljuk
Vagyis csak én, mert a sok ferdef@szú már régen alszik"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
alázógyík
addikt
Tibibi, Chipi, SPF : Köszönöm.
A szombati pálinka, sör, bor felváltott ivása nincs jótékony hatással a vasárnapi pihenésre ill. evésre. Higgyétek el, kipróbáltam.
-
chipi-85
senior tag
Nagyon hétfő van!
mindenki dolgozik, mint a barom/ vagy másnapos -
GrandeP
addikt
Ugye, nem kell mondanom h tele facebook ilyen fényképekkel, meg a blikknek is beküldtek egy profit, mert hát 10k adnak érte...
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
Az ilyenek miatt tartunk ott ahol.... [link]
-
GrandeP
addikt
válasz Norb3rto #15528 üzenetére
Egyébként érdemes ám olvasgatni a Hitel doktort, sok "érdekes" ember van...
Meg néha vannak okosságok is, amiket jó ha megjegyzel...
33:15-nél járok... és még minsdig, tü-tüdü-dü-tüüü-düüüü-düüüü -düüüüüü, tüdűdűdű-tűdűdű
[ Szerkesztve ]
-
D@ni88
addikt
-
alázógyík
addikt
Mai gyors összefoglaló:
1. Volt bent egy öreg csóka, akinek a rokona kompjúter FORMATIKUS, de nem tudnak megnyitni egy word dokumentumot....
2. DVD lemezt keres egy másik, de olyat ami nagyobb mint 12GB, mert annyi film van a PENRÁJVON.
-
-
GrandeP
addikt
Bartucc-nak hamarest egyéni képe lesz...
Hiába no, térdelni tudni kell!
-
kalapos
tag
100/100 -as 160 Gb-os zsír SATA Seagate winyót cseréljen már el valaki velem valamilyen kb hasonló méretű PATA-ra!
Írjatok privátot!
Inviziböl Dzsizusz
-
alázógyík
addikt
válasz WunderKinder #15541 üzenetére
Öreg is vót, meg szagos is. De nem az amelyikre te gondolsz.
-
faragojof
őstag
válasz GrandeP #15526 üzenetére
Te miről beszélsz? Mert az, hogy ő hitelt hitellel finanszírozott, az csak az ő problémája. Ettől sem a te, sem pedig más hiteles hiteltörlesztője nem fog 3-400%-al megugrani.
Amiről te beszélsz, az a teljes bankrendszer kövér polgárszopatása. És az szerintem egész más.
De most már azért csak elküldöm, hsz-vadászkodás miatt!
"Formicate Under Command of the King,,
-
Jodanovich
senior tag
Van valakinek eladó vga kártyája?
Life is Short... Ride Hard!!!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest