Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-12-18 22:59:26

LOGOUT.hu

Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#106464) xavix13 válasza alázógyík (#106463) üzenetére


xavix13
senior tag

+1 a Gurmanra, ha hambi kell akkor a vágódeszka is jóféle, illetve a korábban említett Sörház (itt van nápolyi pizza is). Pizzázókból nem rossz még a mathias sem a rendőrség mellett.
Petőfi sándor utcán a kebab factoryban is finom a döner, bár nekem a kedvencem akkor is a már bezárt duna döner marad. :O
Puccosnak azért nem hívnám, de mindenképpen a klasszikusabb vendéglátás kategória a kecskeméti csárda.
Ezt eddigi tapasztalataim alapján nagyon ajánlom, óriási, már-már túlzó adagok, de elcsomagolnak mindent, ami még ár-érték arányban sem teszi rosszá, és ha szereted a magyar konyhát akkor nem fogsz csalódni, eddig akármit ettem itt minden nagyon finom volt.
Legutóbbi abszolút pozitív tapasztalatom róluk, hogy nem azt az ételt kaptam amit rendeltem, azonnal készítették a másikat, azt pedig megkaptam elcsomagolva ingyen, majd pedig a számlarendezésnél szóltak, hogy az eredetileg rendelt ételre is a vendégük voltam.
Respect, manapság ritka az ilyen hozzáállás... :R

#106460 alázógyík: na igen a másik véglet, először és utoljára rendeltem múltkor tőlük, nem elég, hogy majdnem 2 órát késett a rendelésem a pizzám amit kimertek hozni konkrétan kormosra volt égetve és jéghideg volt, a futár gyerek szó szerint a kezembe b@szta és annyit nem böfögött oda hogy bocsánat a késésért, pedig nem kell messzire hozni, majd amikor telefonon azért panaszt tettem először az új rendszerükre hivatkoztak, majd a végén már kb. nekik állt feljebb, hogy hogyan mertem onnan rendelni, van ezer másik hely is ebben a városban. Szégyen gyalázat ez a hozzállás szerintem, gurmanból múltkor pl. 20pet késetek csúcsidőben, ajándék üdcsit hoztak. (Nem kötelező elvárás részemről az ingyen ajándék, de ne én legyek már lebaszva ha szóváteszek valamit)

[ Szerkesztve ]

One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.