Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
[link] 17es érintőképernyős LG monitor nemezeröccá, de talpa nincs
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
daninet
veterán
Használ valaki LastPass-t? Jövő héttől csak egy eszközön lesz ingyenes használni
Gondolkozok, hogy megéri-e a havi 4 dollárt a családi csomag vagy váltsunk vmi másra.
Esetleg tudtok jó alternatívát ami cloud alapú és több eszközös.Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
-
bsh
addikt
android: egy ideje nem jelennek meg értesítések, mikor egy fényképet megosztok/feltöltök a google drive-ba. akár a képgalériából, akár közvetlenül a google drive-on át. előtte meg két értesítési ikon volt. azelőtt meg jó volt. most meg semmi. töröltem az adatokat, újraindítottam IS. minden értesítés engedélyezve van, az androidban is meg a drive app-ban is.
ötlet? -
alázógyík
addikt
Alaplap eladó.
-
daninet
veterán
válasz DeltaPower #105663 üzenetére
ha kiszámolod te is bár egy hónappal beelőzött
én 16év 5hóMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
alázógyík
addikt
Lessetek rá tibibire, az milyen nyugger már.
-
NoLF
veterán
válasz DeltaPower #105669 üzenetére
elég sok kocsma működik országszerte attól függetlenül, hogy a széles közönség nem tud róla
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
daninet
veterán
Igen. Itt alattunk a kocsma is így nyomja. Van lottó ezért ugye nyitva vannak. De sört nem adhatnak csapolva ezért csak elvitelre van. De az persze teljes véletlen, hogy le lehet ülni a padokon a kocsma előtt és az elviteles sört és a kisügyest meg lehet inni.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
faragojof
őstag
Nincs! Oda nem "eltartott kisujjas lábujjhegyen mulatozó" emberkék jártak. Már beszéltük, hogy lehetne "pssztPartit" csinálni. Aztán mikor összeszedtük ki jönne, a főnök inkább nem vállalta!
"Formicate Under Command of the King,,
-
-
AMD1975
tag
Srácok, beszarás minden megvan a kisfiúnak a géphez, de a házban nincsenek távtartó bakok az alaplapnak. Honnan a 3.14 csából lehet beszerezni?
-
daninet
veterán
Ha valaki nem hinné el: [link][ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
TeeBee73
veterán
válasz AMD1975 #105677 üzenetére
Akkor vigyél egy csokor virgácsot is, és kiabáld el magad: "Boldogot a Krisztiánoknak!" :)
(A hsz. bújtatott névnapi üdvözletet tartalmaz. Mogyoró nincs benne. Nyomokban sem.)[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
tibibi
őstag
Ha valaki jogosult a felújítási támogatásra ( én nem ) és feltud használni 400-500k körüli számlát homlokzati szigetelésről az szóljon vagy hallgasson örökre
-
TeeBee73
veterán
válasz DeltaPower #105682 üzenetére
Csak súgom, a megoldás: 42.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
TeeBee73
veterán
Nnna.
Elkezdtem nézni ezt a WunderKinderWoman 84-et, kár volt.
Olyan orbitális f@szságok vannak benne, hogy egy Zsinór utcai buckalakó is felháborodna rajta."4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
TeeBee73
veterán
-
faragojof
őstag
-
alázógyík
addikt
Hatalmasat beléjük!
-
AMD1975
tag
A Józsefeknek pedig Cecil mentes boldogot.
-
gézu
őstag
SándorJózsefBenedek,
baszták hozni a meleget.
Szűkmarkúak évek óta,
hát bekaphassák, így a nóta...Azé bódogat beléjük!4!
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
faragojof
őstag
Köszi köszi, Magyarok! Köszi!
A "meleg hozás" technikai okok miatt elmarad így tavasz március idusán!
Majd nyáron kaptok meleget! 37 fok felett visszaszámolhattok!"Formicate Under Command of the King,,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest