Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tökéletes töketlenség
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Jéghorgászat
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
Van itthon 2db ilyen tablet, egy fehér és egy fekete: [link]
Nem mai darabok, de mindkettő tökéletesen működik. Ha valakit érdekel, ingyen elvihetőek, nálam csak porosodnak. Töltőt nem adok melléjük.------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Zeki
nagyúr
M1 déli Híradóban láttam, Kecskeméten hőkamerás drónokkal figyelték az éjszakai kijárási tilalmat, osztották a büntetést csellengő fiataloknak, autósoknak.
-
313313
addikt
Napi fogós kérdés. Adott egy 4m*6m nappali+vele egy légtérbe 2,5m*6m-es étkező+lépcsőház. Filmezésre, zenehallgatásra keresek valamit a jó öreg Genius 5000 helyett. Igazából 3-ból lenne valamelyik:
Samsung HW-R450
Samsung HW-R470
Logitech Z906HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
tibibi
őstag
válasz alázógyík #103378 üzenetére
kipróbálom,de ha nem jó,rád iratom a kocsit
-
TeeBee73
veterán
"Egy nagyon egyszerű kéréssel fordulunk idős honfitársainkhoz:" [link]
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
daninet
veterán
Klíma fertőtlenítő spray-t látott valaki valahol, hogy árulnak? Annyi pénzt fizettem mostanában futárköltségnek nem vagyok hajlandó több 1000ft-os dolgot futárral rendelni
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
kalapos
tag
Feladvány:
"Sajnálom de meny Vista a feleséged hösz ne vájytok el meny vissza a kis fiához sajnálom téleg"
Melyik zenei videó alá kommentelték a fenti mondatot?
Inviziböl Dzsizusz
-
daninet
veterán
válasz Dinter #103370 üzenetére
Én nem, de a március 15.-e utcán van egy pénztárgép szerviz ahol javítanak mindenféle audio cuccot is. Én 3x javíttattam már ott erősítőt az elmúlt 10 évben, mindig megcsinálták.
[link][ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Dinter
addikt
Sziasztok!
Ért itt valaki erősítőkhöz, foglalkozik javítással?
-
daninet
veterán
válasz aXXon #103368 üzenetére
Az a gond, hogy nem tiszta forgács, hörcsög alá nem jó.
Van benne némi MDF por, faragasztó itt-ott. Ha elbaszom még aluminium reszelék isMérnökködés az megy még
Ez hobbi teljesen, építettem egy CNC marót télen unalmamban, most üzemelem be.ZetorGumi: na az szuper. Nézd meg légyszi. A visszahúzós hosszabbítókat egyébként is gyűjtöm rossz porszívókból, úgyhogy ha egyben van jöhet. Tök jól lehet használni mindenféléhez.
[ Szerkesztve ]
-
aXXon
őstag
válasz daninet #103366 üzenetére
Kifulladt a mérnökösködés?!
Milyen tisztaságú forgács, a gyerek pusztulat hörcsög ének jó lenne? Mi a terved vele?
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
daninet
veterán
válasz aXXon #103365 üzenetére
Faforgácsot elszívni vágás után.
Néztem az agrokeres csöveket, de eléggé merevek.
Mindegy, rendelek netről, csak ez tipikusan olyan amit kidobálnak az emberek, nem akartam a globális műanyagszemetet növelniMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
aXXon
őstag
-
aXXon
őstag
Keresek eladó tabletet, minimum 2giga ram és 8 coll, de ha nagyobb, azt se bánom.
Köszönöm.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
Zeki
nagyúr
A műanyag nyílászáró ablakot hogy lehet állítani? Nem a kar vízszintbe tekerésénél nyit, hanem hamarabb. Vízszintnél már majdnem bukó-nyíló.
-
trebrona
nagyúr
Amiatt felesleges, mivel eleve eddig is csak alapos indokkal lehetett elhagyni az otthonunkat. A gyorsulási verseny nem az, tehát ugyanúgy büntethető volt.
A másik az, hogy tele van a város lófrálókkal, egymás szájában állnak sorba a fagyizóknál, ezeket akkor miért engedjük? Ezért írtam, hogy biztosan fertőzőbb este tíz és hat között...
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
KTU
addikt
Kecskeméten
"Péntek éjféltől reggel 6-ig, szombaton este 10-től reggel 6-ig, valamint vasárnap este 10-től éjfélig tilos lesz mindenkinek közterületen tartózkodni.
Kivéve, ha valaki munkahelyre vagy gyógyszertárba megy, illetve, ha valakinek orvosi ellátásra van szüksége. – Az alapvető szükségleteket nem korlátozzuk – mondta a polgármester."
[link]"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
daninet
veterán
Ha valakinek útban van valami régi porszívócső átvenném egy csokiért.
-
TeeBee73
veterán
Köszi mindenkinek!
Akkor ez most kilőve. Szerencsére találtam helyben egy könyvelőt aki elintézi az Adobe Vallásomat.
-
-
tocsek18
senior tag
-
TeeBee73
veterán
Üdv Urak!
Help nekem.
Regisztrálék az ügyfélkapura, de valamit nem jól csinálok.
Regisztrációhoz kéri a személyi számát, oké. De mi a nyüves 11 jegyű azonosítót adjak meg neki, (azt írja, amit az igényléskor kaptam). Hol lehet külön igényelni? Nem találtam meg.
Priviben is jöhet.
Előre is thx!"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
TeeBee73
veterán
Köszönjük!
-
tibibi
őstag
köszönöm mindenkinek igyatok az egészségemre csak ne én fizessek
-
KTU
addikt
Sok boldog névnapot a Tiboroknak!
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
alázógyík
addikt
Isten éltesse a Tiborokat!
-
AMD1975
tag
Éljenek a Tibik
-
Yofej75
aktív tag
Boldog Tibit!
Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...
-
aXXon
őstag
Keresek eladó tabletet, minimum 2giga ram és 8 coll, de ha nagyobb, azt se bánom.
Köszönöm.
-
313313
addikt
válasz tibibi #103318 üzenetére
Egy a szerencse már hálózatosok is kapcsopnak be H tarifát, lehet egszerre felrakják a két órát
A klíma ami hőszivattyú, hanyas téli jóság fokú? Mert már lassan 4-nek kell lennie.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
gabe_
őstag
Régi telefonhoz keresek micro usb töltőt, akár 1-1.5 Amperest, akinek van a fiók mélyén, (ne tartsa magában) kicipénzért,
csokiért átvenném.Sovány szakácsban sose bízz!
-
313313
addikt
-
tibibi
őstag
Basszus az előbb majdnem elütöttem egy futóbolond gyrosost
-
313313
addikt
válasz daninet #103305 üzenetére
A dobozt a partner rakja le,az órát a NKM rakja fel. Gondolom ideiglenes vételezési pont le van rakva, földkábel be van forgatva a szekrénybe...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz ZetorGumi #103303 üzenetére
A kivitelezőnek kell készre jelenteni, ha az megvan máris egyeztetnek és megyünk. Most készre jelentés után kb 2-3 hétre megyünk.
Szerk.: bár ez a kecskeméti régió, többi jóval lassabb...
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz tibibi #103300 üzenetére
Persze, szereztek ba vagon védőeszközt, kapjuk az igét mit-mikor-hogyan, aztán pörögjön a bolt...
Új fogyasztó bekapcsolás, teljesítmény növelés (bár ez lehet csak nagy fogyasztónál) meg HMKE minden mennyiségben...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest