Hirdetés
Aktív témák
-
aXXon
őstag
válasz distvan1 #2890 üzenetére
Szerintem mindegy, ígyis, úgyis ki fogják fizettetni a 30 ropit. Gondolom adategyeztetés céljából küldtek egy levelet, vagy rögtön a bírság jött?
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
válasz distvan1 #2893 üzenetére
Ez a lényege az objektív felelősségnek, hogy nem vagy köteles vallani (illetve ha jól értem akkor a faterod nem köteles) a családtagodra, de, hogy a bírság mégis behajtható legyen, az autó tulajdonosát megbírságolják. Hogy erre így hogyan kell kitölteni az adategyeztető levelet, mert ha jól értem azt kaptatok, nem tudom, de ott biztosan tájékoztatnak a lehetőségekről.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
distvan1
tag
válasz distvan1 #3614 üzenetére
Még annyi ami lemaradt,Hogy ET18-as.
Padkázva nincsenek a felnik,feketére fújták őket.
Ha végig húzod az újjad rajta,akkor érződik 1-2 apróbb sérülés...Ár: Érdeklődj pü-ben,egyezkedni is lehet velem
[ Szerkesztve ]
Szeretem a sört,szeretek vezetni,szeretek sörrel a kezemben vezetni :P 06706112288
-
DeltaPower
addikt
válasz distvan1 #3780 üzenetére
az igen nálunk a 10 megás net és a majdnem maxos (hbo ilyesmi nincs) kábeltévé nincs összesen 13k
Grande: most jut eszembe, a galaxis útikalauzban volt egy fickó aki tudtán kívül esőisten volt, viszont utálta az esőt
[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
-
aXXon
őstag
válasz distvan1 #3928 üzenetére
Apám, akkor jó hírem van!
Kondor kolléga mesélte, hogy a Digi megvette a Pr-telecomot, vele már újra is kötötték a szerződést!
-
_seth_
veterán
válasz distvan1 #4274 üzenetére
Mi kellene? Lényegében van egy komplett autó de mindent ugye nem teszek fel mert soha sem érnék a végére a vatera meg belőlem élne
Vectra B ülésem csak az van amit használok
Írd le mi hiányzik és meglátjuk
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
válasz distvan1 #4278 üzenetére
Szárny az van amit linkeltem. Elvileg valóban rámegy gyakorlatban passz.
Fékeim 236-osak voltak pár ezer kilométert futottak de elkeltek. A hátsó híd pedig dobfékes így az is kiesett.Kompletten pedig a használtautón keresgélj de ha nagyon át akarod alakítani akkor jobban jársz ha inkább eladod és veszel pl egy astra gsi-t amin már minden alapból rajta van. Hidd el olcsóbban kijössz sokkal Én csináltam rohadófélben lévő 1.3S kadettből c20ne gsi kadettet teljes átalakítással, kasznis melóval külső optikával stb de elment rá egy f astra gsi ára...
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Steve1979
aktív tag
válasz distvan1 #4278 üzenetére
Van egy Pontiac Firebird TransAm hátsószárnyam eladó.
Szép méretes darab
Anyaga masszív gumi, de alakítható. Le van csiszolva, alapozni kell és fényezni.
Kméten megtekinthető, nem adom sokért.
Ha érez valaki ezirányban belső késztetést írjon privit.COMMODORE gépeket veszek ! C128 és AMIGA előnyben !
-
-
KTU
addikt
válasz distvan1 #4569 üzenetére
vinyó kivesz és letesztel, vagy esetleg a helyén teszt
milyen USB kábel csúszott, rossz a csatlakozó vagy avval rántották le, vagy mi van"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
DeltaPower
addikt
válasz distvan1 #4571 üzenetére
lásd amit KTU írt, ki kell tesztelni hogy fizikai hibás lett vagy csak rosszul írta ki az adatot valamiért. bár mindkét esetben valszeg kuka az elveszett adat, én azért egy getdatabacket ráengednék, és lehetőleg minél előbb.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
poffsoft
veterán
válasz distvan1 #4571 üzenetére
1.) működő gépet nem illik xarráverni, mert adatvesztés lesz a vége.
2.) melyik winyó? a belső, vagy usb-n volt külső?
Belsőnél van esélyed, külsőnél nem nagyon...
Bármilyen adatvisszaállító szoftver jó lesz hozzá, csak sokáig tart...OFF:
ASUS m2v hátlapja van-é valakinek elfekvőbe, kicsipézé? annyira hiányzik nekem egy...[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
fero02
nagyúr
válasz distvan1 #5557 üzenetére
Lehet jobban járnál, ha ezt az Opel topikban kérdeznéd.
-
GrandeP
addikt
-
TeeBee73
veterán
válasz distvan1 #32889 üzenetére
Azbiza'.
Az előző kommetedre:
"Valaki belép a kerítséseden,és te nem engedted be?
Még lop is...?
Nem fejbe lőni,csak lábon...ne tudjon elszaladni!
Aztán utána becsukni a dutyiba,pár évre... "Itt csak a kisebbségnek vannak jogaik, nekünk csak kötelességünk van.
Egy másik fórumon épp azt vesézték, hogy egy gyorshajtásért többet ülsz,
mint egy cigány, emberölésért.
Másrészt, ha 10 milliót lopsz, tolvaj vagy, ha 10 milliárdot, akkor "üzletember". Ja, és ehhez illik "orrnehéz"-nek lenni.
Várom a bant, ha nem jogos.[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest