- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
- Ivqkzy-: Eddig
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Aktív témák
-
poffsoft
veterán
Azz a boaj....
-
aXXon
őstag
válasz
distvan1 #2893 üzenetére
Ez a lényege az objektív felelősségnek, hogy nem vagy köteles vallani (illetve ha jól értem akkor a faterod nem köteles) a családtagodra, de, hogy a bírság mégis behajtható legyen, az autó tulajdonosát megbírságolják. Hogy erre így hogyan kell kitölteni az adategyeztető levelet, mert ha jól értem azt kaptatok, nem tudom, de ott biztosan tájékoztatnak a lehetőségekről.
-
distvan1
tag
Helló!
Kérdésem lenne hozzátok:
2010 március 12.-én lefényképeztek Tiszafüreden 50 helyett 73km/h-al.
Közigazgatási eljárást indítottak.
Father nevén van az autó,én vezettem.
Fathernak a jogosítványa 2014 04.22-én jár le,viszont hátul a "kategória érvényességében" 2009 01 05 van.A kérdés...szerintetek melyikkel teszek jobbat?
Ha bevallom,hogy én voltam,vagy ha sem..
Mit jelent ez a kategória érvényessége?
Ha azt mondja hogy nem ő vezetett,köteles e megmondani hogy ki vezetett?
Esetlegesen milyen ürügyet lehetne keresni?
Mondjuk valakit vittem kórházba,stb...
Fatherom mozgáskorlátozott...
Esetleg erre valami?Hallottam olyat is,hogy valahol utána lehet nézni neten,hogy áll az ügy...
Erről tudtok e valamit?Köszi!
-
gabe_
őstag
-
Szlovi
senior tag
-
Garfield
aktív tag
2x1gb ddr2es 800as ram még mindig eladó
-
whisky75
tag
nah indulás van suliba bakker....
-
whisky75
tag
diamond monster felolvadt.ismét eladó.
-
whisky75
tag
diamond monster egyenlőre jegelve.
-
whisky75
tag
eredeti diamond monster 3d fx pci 4 megást találtam a szekrényben, teszteltem műkszik. Valakinek kell e?
-
whisky75
tag
valakinel ólcsó laptop táskája nincsen e véletlenül ?
-
whisky75
tag
meg egy Ati silencer 2-es is eladó. Kompatibilis :ATI 9600 ( pro és xt ) karikra.
-
whisky75
tag
artic cooling accelero s1 csavarjaival, távtartóival eladó vagy cserélhető ddr1 memóriára.
-
Maxon
tag
-
OTee
aktív tag
Mindenki alszik?
Akkor az 1. és 2. és 3. helyet is ezennel elbitorolom.
OTee
-
fero02
nagyúr
válasz
Jodanovich #2853 üzenetére
Én nem olvasom végig, mert még a végén magamra veszem.
Majd jön a God, jól elolvassa és dönt a sorsodról (Tajgetosz, vagy senem)
-
kondor
tag
válasz
De honnan jött ez az egész?
-
Steve1979
aktív tag
válasz
-
Jodanovich
senior tag
Dagadt kecskemétiek- környékbeliek zsírból fogyni akarók figyelem!
Itt a strandszezon! Gondolom többen elkezdtetek koplalni amit diétának neveztek! Itt egy kis leírás okosságokról---->
Diéta ( nem a neten összehordott baromságok )
Röviden és tömören aki fogyni akar zsírból nem izomból az jó minőségű nem feldolgozott kajákat egyen! Egyáltalán ne egyetek telített zsírt (állati eredetű) se lisztes kaját, vajakat meg ilyen szarokat! Muszáj, hogy elfelejtsétek a rossz minőségű "tápanyagokat"!
Aki zsírból szeretne fogyni az áljon rá a rendes kajára mert az hogy koplaltok 90 meg nem tom milyen idióta időn át az baromság, és csak a zsírt raktározza a kúra és izom vesztéssel jár! Nem a mérleg mondja meg, hogy mennyi zsírod van hanem a tükörben látod, hogy megy e le rólad a zsír...
Egyszerű a kaja rizs- sok zöldség- hal vagy csirkemell (a húsokat nem disznó zsíron sütjük)
(oliva olajon) és aki betartja az el is éri pár hónap alatt (fölöslegtől függően) a zsír deficitet, de persze ha utána vissza áltok a szemét kajákra akkor ugyan úgy vissza jön a zsír! A legfontosabb, hogy nem kell koplalni, egésznapra el kell osztani a kaját! Sok vizet igyatok!
Mozgás forma csak séta legalább napi 1 óra monoton séta! Futás nem jó izmot éget!
Aki télleg elszánt és fogyni akar az nagyon figyelmessen itt olvasson utána a dolgoknak! Bővebben írja le a fent megfogalmazottakat...
És itt egy videó is aki lusta olvasnide a bővebb okosságok a szöveges linkben vannnak!
Egy gyúros napja (videó)Sok sikert minden elszánt zsírt égetni akarónak!!!
ui: nekem sikerült 3 évi felhalmozódott zsírt leszedni, nemsokára a kockák is látszanak már a hasamon végre újra - 2 havi diéta után
és nem volt sanyargató koplalás!
Tibi
-
daninet
veterán
-
vikcsi
senior tag
alakul alakul
-
alázógyík
addikt
lejárt dolog, de ilyenkor mindig felmerül benne, hogy miért nem szerveznek olyat nyilvánosan, hogy most minden rendőrt ráállítanak a lopásokra, betörésekre, emberölések felderítésére?
Pedig egyszerű. A trafiból dől a pénz a vérszívó államnak, míg ha elfognak egy betörő bandát, abból egy hatalmas 0 bevétel van. Meg százezer papírmunka, újabb ingyenélő a börtönben, .......
-
vikcsi
senior tag
3 napos eu-s trafipax razzia van mától, az összes trafis kocsit, rendőrt kiküldik az utcára stírölni a kocsik sebességét.
így hát eljött a bankrablások, lopások betörések időszaka, mert minden zsaru az utat lesi
szal vigyázzatok...
lejárt dolog, de ilyenkor mindig felmerül benne, hogy miért nem szerveznek olyat nyilvánosan, hogy most minden rendőrt ráállítanak a lopásokra, betörésekre, emberölések felderítésére?mod: új hirdetés ismét, hen tápok ittenieknek még mindig csak 3k/db áron megy
-
Garfield
aktív tag
nah 6K-s ajánlat már van
-
Garfield
aktív tag
8K magasságában valahol
a két ram
-
D@ni88
addikt
!!!Eladó cuccok!!!
E5200
2x512DDR1 400mhzChaser: akkor biztos menni fog 333 fölötti fsb-n egy E7300?
-
Garfield
aktív tag
Eladó 2x1GB Kingmax DDR2 800as memória is
Olcsón
Tessék jelentkezni érte
-
poffsoft
veterán
frissen sült kenyérgyárat tessék...
aXXon: ok, értem. Csak nehogymán valami hitelrontást rám kenjenek...
Amúgy a "visszavonulás"-ról , minőségváltozásról csak hallottam, az üzletpolitikáról (ha jól emléxem, a HVG-ben ) olvastam, még régebben (nov.-dec. ???) -
Maxon
tag
válasz
7Heads Drago #2806 üzenetére
ment PÜ !
-
aXXon
őstag
válasz
poffsoft #2824 üzenetére
Nem mondtam, hogy bármit állítottál volna te, vagy bárki, csak szerettem volna olvasni erről valahol, nem csak úgy, hogy valaki hallott valamit és gondoltam hátha megtudjátok mondani, hogy pl baon.hu, vagy ilyesmi
Azért vastagítottam ki, hogy el ne sikkadjon a sok duma között
-
aXXon
őstag
Valakinek valami írásos forrása erről a fibernetes dologról van-e?
-
poffsoft
veterán
őőő, tudomásom szerint "átszervezik" csak....
Túl durva volt a terjeszkedési politikája, oszt kicsit lenyomták a konkurensek...
plusz a szolgáltatás színvonala khmmmm.... lett
de bezárásról nem olvastam....
mindenesetre erősen megcsappantak az előfizuik... itt-ott... meg itt... -
bartucc
addikt
Keresek SB Audigy hangkarit! Jó áron, persze működőképest!
-
daninet
veterán
-
vikcsi
senior tag
válasz
GrandeP #2817 üzenetére
Szerencsére engem kitiltottak, persze nem megfelelő komment miatt vagy mi... node a lényeg, hogy amikor 300ft körüli összeg összegyűlt, már utalni kellett azonal, vagy letiltanak, felszólítanak... tehát nagyjából minden üzlet után még 200ft az utalásra számolandó
ezeket a szabályokat nem emberek hozzák? vagy mitől nem életszerű??
persze ha nem tetszik nem kell regelni, de régen azért nem ilyen volt, nem erre regisztráltam be.
5ft-os feltöltési díj vajon megvan-e még?mert ezzel szépen megcsappant a kínálat filléres cuccok terén, 60ft-os terméket ki rak fel, ha 5ft-os kell fizetni egy feltöltésért? szánalom a köbön
-
GrandeP
addikt
Én is kaptam egy ilyen levelet... mondjuk én csak 3XX ft-ért... de ez már télleg dúrva volt...
Kifizetem és töröltetem is magamat a vateráról.. ez volt a végleg az utsó csepp, a múltkor meggyanusítottak h a saját pdf-em, egy warez copy... ami miatt még mindig nem kértek elnézést és az emiatt meghiúsult akcióból származó "bevétel kiesést" se nem térítették meg, se nem kértek elnézést!
Végleg feladom.... marad az expressz meg az irányár....
Hangsúlyozom a követélésük valós, a 3xx ft... de takarodjon már, nehogy már 3000 ft körüli összeget küldjenek ki "adminisztrációs díjnak"... mindazon álltal 3xx ft -ot többe kerül elutalni mint 1000ft-ot.
Ez azért pofátlanság a javából....
Nem akarok Csegevára lenni, de sztem mindenki nyugodtan törölheti onnan magát, mert ez dúrva...
-
trl_master
tag
továbbá:
400gb-os hibátlan SATA2-es asztali winchester - 8k
500gb-os 100/98-as 1bad sectoros SATA2-es winchester 7,5k
Samsung ES15-ös digitális fényképező tokkal, garanciával, dobozában - 13k
320GB-os Packard Bell külső winchester 2,5"-os új, bontatlan - 14kérdeklődni privátban!
-
vikcsi
senior tag
ki kell őket hívni, hogy nézzék meg hol a gond. kb 6e ft ha nálad a probléma, ha nem, akkor simán szerződésbontás. router vagy hasonló móka közbeszólhat, azt vedd figyelembe, de gondolom tudod
esetleg egy másik géppel is próbáld ki.
homar.blog.hu ha gázosodik a helyzethasonló cipóben járókat is találhatsz az írások között...
-
Ramius
őstag
Van valaki aki otthon van a fogyvédős témákban?
Mikortól lehet beinteni egy szolgáltatónak meg a hűségszerződésnek? Konkrétan az a gondom, hogy minden nap este menetrendszerűen elmegy a net. A szolgáltató szerint természetesen minden rendben, és nem tudják mi a hiba. Ráfogták, hogy szar a modem. Most másik modemmel csinálja ugyanezt.
Ja, miért is ne írnám le, a Deltakomról van szó. -
D@ni88
addikt
válasz
7Heads Drago #2806 üzenetére
commodore 64?
-
7Heads Drago
veterán
Van valakinek eladó konfigja 15-20 k-s kategóriában?
-
bartucc
addikt
Ha fémhulladék alatt a próba nélküli régi cuccokat érted, átvenném, vagy jelképes áron. Régi memóriából ha van sd, jöhet mind.
- EPoX EP-4PEA9I alaplap házban, valami procival a gyári hűtés alatt, meg SB Live! 5.1-es hangkártyával. Ez tényleg nem volt kipróbálva, csak ismerőstől elörököltük.
Elsősorban ház nélkül.
Aktív témák
Hirdetés
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,nVmeSSD,
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged