- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
Aktív témák
-
bsh
addikt
-
george11
addikt
-
csaszi72
senior tag
ha már MW akkor november8
-
csaszi72
senior tag
-
csaszi72
senior tag
ezen tuti bexartok,
Grande! Csakis origin! -
Norb3rto
őstag
válasz
GrandeP #31085 üzenetére
Onb Bak 3 xarabb mint a sok évi átlag
Ha piszkos a képernyőtök, próbáljátok ki ezt ingyenes szolgáltatás!
-
GrandeP
addikt
válasz
DeltaPower #31086 üzenetére
Nem, ma jelent meg a boltokban a szinkronos dvd... de olyan igazi, moképos szinkron hangokkal...
-
GrandeP
addikt
Filmes beszámoló!
Onb Bak 3 .... az igazi 3...
Nem értettem miről szól, nem tudtam h ki kivel van, nem tudtam megkülönböztetni a jót a rossztól, de sztem egy ember játszott mindenkit, kivéve a főszereplő csajt az viszont sunáztam volna...
Ősszegésében, mint az összes filmjét Tony mittomén kinek, ezt is csak a verekedések koreografikájjájáért néztem meg... az viszont hően a többi részhez nagyon ott van...Másnaposok kettő!!
ATOM-ZSÍRSRÁLY-MEGACOOOOL! volt.... talán voltak benne erősebb részek az előzőhöz képest, de tudtak újat mutatni, sírva röhögős!
Még azért megnézem majd firectorcut verziót is...
-
george11
addikt
-
george11
addikt
Egy 18 éves lány bevallja az anyjának, hogy teherbe esett. Az anya elkezd hisztizni és sírni:
- Ki volt az a disznó, aki ezt tette veled? Tudni akarom! – toporzékol.
A lány erre előveszi a mobilját, és telefonálni kezd. Fél óra múlva egy Ferrari áll meg a ház előtt; egy őszülő halántékú, finom úr, Armani öltönyben kiszáll, és kopogtat az ajtón. Leül a nappaliban az apával és az anyával szemben, és közli velük:
- A lányuk most értesített a problémáról. Sajnos nem vehetem el őt családi állapotom miatt, viszont gondoskodom a születendő gyerekről. Először is fizetem a lányuk összes kiadását élete végéig. Ha lánya születik, biztosítok számára két kereskedést, egy családi házat, egy tengerparti villát, továbbá 5 000 000 $-t a bankszámláján. Ha fiú születik, neki adok néhány gyárat és 10 000 000 $-t a bankszámláján. Viszont, ha elvetél, nem igazán tudom, akkor hogyan segíthetnék. Önök mit javasolnak?
Mire az apa, aki eddig néma csendben hallgatta az előadást, ráteszi a férfi vállára a kezét, a szemébe néz, és így szól szelíden:
- Akkor megdugod újra. -
Ramius
őstag
Grande, ezt csak neked: [link]
-
Chaser
legenda
válasz
Ramius #31072 üzenetére
Máshol is megy, de más világ a low gravity és hook páros, és persze a q3dm17 pályán. Ebben a verzióban nincs gyorsabb FPS pálya a mai napig, ha tudsz akkor mondj. Amíg top10 emberkék nem aláznak le csak elenyészően addig lehetek májer
Aki tényleg szereti a pörgést ezen a pályán van, többire csak beköszön.
-
csaszi72
senior tag
Van itt COD4 guru?
Miért nem hoz be egy szervert sem??? -
Norb3rto
őstag
-
GrandeP
addikt
Na akik beszótak, azoknak itt a bünti....
-
george11
addikt
Csak a művészeti érték kedvéért
-
Chaser
legenda
Valahol a városban pl, iszunk egyet közben teszt
De egyelőre storno, hűtőpasztát nem hoztam. Van egy gépem aminek elvileg 4GB ram limite van, de azt mondják ez 3. Eddig core duo volt benne, az tényleg annyit is lát max, de szereztem egy c2d-t, lehet azzal már menne 4 is, ezt akarom megnézni.
-
OTee
aktív tag
-
Ramius
őstag
Nesze nektek gyűrődési zóna: [link]
-
george11
addikt
Itt azt írják a 90-es(vagy 9.0 hol így hol úgy írják), hogy:
In some cases, 90 means Power On Sequence (PONSEQ), which enables the hardware monitor & Fan EQ. Generally, hanging at 90 means a failed overclock.If the system fails during the Power On Sequence (PONSEQ), the system would also force a Power Off Sequence (FPOFSEQ).
Thus, if users encounter this issue, please also report the post code before 90 if possible. This will help us to quickly determine the cause of the problem.
Egy masszív bios reset megoldhatja a problémát(előtte húzd le a tápcsatit).
(bár én nem értek hozzá, de a polírgépnél mindig ez van
)
-
OTee
aktív tag
Hali!
939-s procija van valakinek?
Kölcsönbe is jó, kipróbálni, mert kaptam másik alaplapot (KN8 helyett AT8, mind2 Abit)
de ugyanúgy nem csinál semmit, elindítom, venti pörög, síri csend, no csipogás, vgan sötétség.
Az AT8-n van szupi LED kijelző, beáll 90-re oszt ennyi.
Szóval kellen 1 csere/próbaproci.
Most vmi Athlon 64 3000+ van benne.THX: OTee
-
-
poffsoft
veterán
válasz
ekrisztian #31004 üzenetére
Sejtettem, de nem tudhattam...
Amúgy igen, a postás fix áron bárhová, nem is értem a sok pöstit, hogy kűfődre/a susnyásba miért nem lehet? -
Chaser
legenda
Holnap tud nekem kölcsön adni valaki egy 2GB-os so-dimm ddr2 modult? Csak pár percre kell.
-
Szlovi
senior tag
-
akom
őstag
-
GrandeP
addikt
-
GrandeP
addikt
válasz
daninet #31021 üzenetére
De figyimán... a szereplők borzalmasak, a cselekmény borzalmas, az utolsó 20 percben meg az van mintha az összes Stalonne-Swárzi filmet egybevágták volna...
Tüsszentésre felrobban a tanker hajó, ami épp egy olajfinomítónál dekkolt, ahol épp tankolták a Super Airbus jettet kerozinnal, közben meg jött a Postás Jószi gázpalackkal...Egy valami förtelem volt... imdb-t sem értem a film átlagát, megkérdezel bárkit bármilyen filmes topikban ugyanezt hallod vissza..
Mondjuk lehet h én írtam mindenhova de akkor is...Egyébként most ez nekem télleg új, h valakinek ez tetszett, és még ajánlja is...
-
daninet
veterán
válasz
GrandeP #31019 üzenetére
családi filmnek készült kölkökkel nagypapával együtt.. hepi endes kötelező sztori, szerelmi szál stb.. nem te vagy a célközönség ezek szerint.. dolby digitállal megküldtem a házimozimnak, majd kiborultam a székből mikor a vonat felborult.. azért a jelenetért már megérte
van egy projektorom, koszos és izzócsere kell hamarosan.. harcedzett acer pd520 egy tálca sörért valaki elviheti táv, tápkábel és egy VGA-M1a átalakító van hozzá
-
aXXon
őstag
válasz
TeeBee73 #31016 üzenetére
Szerintem - magánvélemény - eltalált címe van. Azonkívül ez nem a magyar címe, hanem az alcíme, ugyanis a teljes magyar cím így hangzik Silent Hill - A halott város.
Mint említettem, magánvéleményem
-
TeeBee73
veterán
Most nézem a "Silent Hill"-t, nemrég hozta a postás.
Mi a francért kellett magyar címet adni neki "Halott város" néven.
"Alien" szindróma. -
george11
addikt
Ez zsír
-
george11
addikt
Ezt benéztem
-
titko
tag
Én is találtam egy hirdetési gyöngyszemet a ha.hu-n. A leírást érdemes elolvasni, szinte nincs olyan szó ami helyes lenne. Ezek után az ember jó szívvel megvenné
Ráadásul még drága is -
GrandeP
addikt
-
aXXon
őstag
-
Norb3rto
őstag
-
TeeBee73
veterán
Ne b*sztassátokmán' szegény gyereket. Tényleg nagy grafikai teherbírása van a kártyának. Nekem is volt ilyen, a WoW 1024-ben High-on döcögött, de 800x600-ban már bírta!
A passziánsz meg egyenesen hasított!!!4négy! -
ekrisztian
őstag
válasz
poffsoft #30998 üzenetére
No mivel én kamionozok, beszélem ezt a nyelvet
lefordítva: a posta nekem is pénzbe kerül,mint a benzin és/vagy útiköltség annak aki feljön érte,ezért senki ne mondja nekem azt, hogy nem jön el személyesen ezé a szaréui. gyereket felkék világítani elemlámpával, hogy 400Ft a benzin 2000Ft egy 90km szakasz vonattal a posta meg 990Ft bárhonnan
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Lenovo G710 laptop (17,3HD+/intel/8gb/128ssd/Magyar)
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged