Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- Asszociációs játék. :)
- DPD tapasztalatok
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- A fintech árnyoldalai - a fordított bankrablás
- Milyen Ebook Reader-t vettem 2024-ben?
- Szólánc.
- Klímaváltozás, természetszennyezés
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
válasz mokasirs #40099 üzenetére
A két daráló majdnem ugyanaz. Különbség a babtartály, és a szemcseméret allítás. Ez utóbbi a Lelitben fokozatmentes, ezért én azt venném (a Luxon is megoldható utólag, de elvész ezzel a garancia).
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
soldier2
őstag
válasz mokasirs #40105 üzenetére
Nekem Lux volt amit utólag fokozatmentesítettem, ami így már mondhatni Lelitnek felelt meg. Graefem nem volt, de mindkettő elég nagy fokozattal dolgozik, és nem is hallottam, hogy ezen változtatni lehetne. Viszont valamivel csendesebbek (kb mint egyik porszívó a masiknál, akkor hallod a különbséget ha egymás mellett vannak).
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
vicces
addikt
-
soldier2
őstag
válasz mokasirs #40149 üzenetére
Csak azt ne. A rizs (még az itthon kapható előfőzött is) túl kemény a darálók nagy részének. Ha már mindenképp takarítani szeretnéd, akkor szedd szét, és egy kefével tisztítsd. Hogy milyen gyakran kell? Majd valaki megmondja, én nem tervezem túl gyakran.
Parci: csak győzzed kivárni.
[ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
válasz mokasirs #40149 üzenetére
graef cm 701: ami könnyen lejön leszedem, a többire ott egy baromi erős matracpumpa. visít mint állat, cserébe kikap minden beragadt szutykot a pici fúvókával. konyhában nem ér fújni, erkély, terasz erősen ajánlott. mert ott száll minden mindenfelé.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
-
soldier2
őstag
válasz mokasirs #49102 üzenetére
Ahogy gubabela is írta, kérdezz rá mit ad el. Van Gaggia classic rozsdamentes acél bojlerrel, azt kerüld. A képen látható Gaggia Baby ha rendben van, működik akkor vihető.
-
szaszandras
csendes tag
válasz mokasirs #49103 üzenetére
Nekem ilyenem van, szeretem. SiD által felújítva, eleve PID-elve vettem: "másfél decis réz Imat bojler, krómozott réz bajonett, 57mm-es krómozott réz szűrőtartó (Imat szabvány, az 58-as kosarak nem jók bele)".
Nincs benne háromjáratú szelep, így nincs visszaöblítés sem, viszont a csapolás után nem ajánlatos egyből lekapni a szűrőtartót. :-)
Az 57-es méret miatt egy picit korlátozottak a későbbi továbblépés lehetőségei (extra szűrők, tölcsér, maroktamper stb.), de ezzel együtt lehet élni, ha jó áron tudod megszerezni. -
adp
őstag
válasz mokasirs #49241 üzenetére
Masikat hogy akartad turazaskor hasznalni? Ahhoz aram kell.
Ez sztem jobb valasztas ilyen celra, viszont ez is elegge megosztja az embereket.
Itt is ervenyes az a szabaly, hogy bolti sz@rbol nem lesz jo kv. Kellene hozza meg egy kezi orlo,frissebb kv. Vagy valami jobb pod ha belemegy.
Hogy melyik tipus a jo fogalmam nincs mert van 30e tol- csillagos egig[ Szerkesztve ]
-
soldier2
őstag
-
Rendo84
senior tag
válasz mokasirs #60179 üzenetére
Jól tudod, EU-n belül nem kell fizetni semmit. Bár vannak esetek mikor egy EU-s cég-en keresztül rendeled meg pl amerikából, vagy pedig kínából, (amit nem biztos hogy feltüntetnek neked), de vélhetően ez már az online fizetésnél ki kell hogy derüljön, mert egyből ráteszi ezeket az összegeket is. Akkor természetesen fizetni kell a jogszabályoknak megfelelően.
Ha van rá gyártói garancia, akkor abban az esetben, abba az EU-s országba kell neked postáznod, ahol van kihelyezett telephelye a cégnek. Természetesen kell hozzá a számla is. Posta nem olcsó dolog 5-15e Ft körüli összegre kell számítani, attól függ hová küldöd milyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest