Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surda-
őstag
válasz
vicces
üzenetére
Ne kezd újra please!
Egy kezdő nem tudja még,hogy mit és hogy fog használni az új gépéhez,nem tudja,hogy akar-e majd más szűrőt, ezért jó,ha valaki felhívja rá a figyelmet,hogy ilyen akadályba ütközhet.
Ezen az sem változtat,hogy te nem vettél hozzá másik szűrőt.
Még az is lehet,hogy rosszul tetted és ha vennél imádnád.
-
Gravity1234
tag
válasz
vicces
üzenetére
Pontosan errol beszeltem tegnap is, meg multkor is hogy egy atlagos felhasznalo szamara akik legyunk oszintek sokkal tobben vannak mint a sufnituning orultek teljsen jo valasztas lehet.
Nekem is mondtak anno, hogy "de ez 57-es" megkerdeztem itt is, ezen a forumon, avx-en is, privatba is es szakuzletekben is, mindenhol azt a valaszt kaptam, hogy amennyiben az extra kiegeszitok nem erdekelnek akkor teljesen mindegy hogy 57 vagy 58, ugyanolyan jo kavet fogok vele tudni fozni.Ha nem is eloben, de ad nemi ralatast: [link]
Meg azt is felajanlottam "kicsiny, de osszetarto" kozossegunknek, hogy szivesen megvendegelek vele valakit, legalabb ismerkedunk is, talalkozhatunk egymassal, mar aki szeretne, kavezgatunk es meghallgatjuk egymas tapasztalatait, tanacsait.
G.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest