- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Cathfaern #114970 üzenetére
"szerintem jogos feltételezés, hogy a víz mentes bármi szennyezőanyagtól"
Jogos feltételezés, hogy bizonyos szabvány szerinti mértékben...A nagy kérdés, hogy az a nagyon kevés szennyezőanyag, ami benne marad (vagy a folyamat során/után belekerül!), az ártalmas-e az egészségre, avagy sem. Rajta is van a csomagoláson, hogy DIN 43530 szerint. Sajnos nincs meg nekem a szabvány, hogy tudjam, pontosan mit követel meg.
"És pont emiatt a filter kávé ízvilágát a víz méjobban befolyásolja."
Ez persze igaz.A filterezőket abból a megfontolásból hagytam ki, hogy azért elég sokféle jóminőségű, alacsony ásványi anyag tartalmú víz érhető el, amiből lehet válogatniuk, vagy akár a csapvíz is opció lehet. Egy presszógépbe, ha nem akarsz vízkövet vagy egyéb problémákat, az az elérhető alternatívákat igen jelentős mértékben szűkíti.
#114972 general : Nekem a gyümölcsösebb ízek felé a jól megválasztott hőfok és a szűrő előmelegítése segített még sokat. Innen utolsó előtti bekezdés: #114947.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest