- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinisi
senior tag
Ha még nem vettél és nem "sürgős" akkor lehet, hogy nálad is számít az, hogy mennyi idő után kapcsol ki a készülék és mekkora a mérete :-).
Nálam járt egy korábban linkelt változat de ez típus jó ha 1 teljes percig húzza kikapcsolás nélkül (bár nekem a 200g / 0,00 változat volt, a linkelt lehet, hogy tovább húzta volna).
Ez viszont 3 perc után kapcsol ki és némileg nagyobb is és 0,00-ás. -
celf
őstag
Szerintem mindennek ellenére ezért a pénzért újonnan ennél nincs jobb gép. 2 év gari is van rá.
Imat Lux kissebb, nekem pofásabb is, de fele ennyi anyag nincs a motorban szerintem.
Nem szabad szétcsavarozni sehol. Ennyi.
A menetekre vigyáznék még. Szerintem vagy nagyon könnyű szétnyírni, vagy tényleg selejtet kaptam.Ja, megkérdeztem: felső kés 4ezer HUF, és a felső kis tárcsa 6ezer HUF.
Csak ha netán cserélni kéne

-
celf
őstag
lehet, hogy a tiedből kaptam meg az alkatrészt

Bazsee71:
igen, abszolut.
de azert ha belegondolok, most racsesztem kicsit.
beleragasztott a srac egy ragasztoszalagot, hogy ossze lehessen szerelni. meg meselt par masik dolgot is. pl sokszor pont annyira magas a rugo h meg pont nem nyomja le a biztonsagi kapcsolot. ilyenkor konkretan oda applikál egy magasítót... -
Bazsee71
őstag
Fragolát keresd, van neki hagyományos is, de a PalmTamp mindent visz, onnan nincs tovább.

celf: Azért egy pár kávét igazán húzhattál volna vele, mielőtt szétkapod.

-
Rush77
aktív tag
Nekem ez van. (Bocsi csak mobilról írok) Ezt még amerikából hozta nekem a tesóm amikor kint volt.
https://www.seattlecoffeegear.com/non-pressurized-portafilter-upgrade-for-saeco-and-starbucks-espresso-machines
Amúgy lehet, hogy ebayen találsz olcsóbban is (csak a paraméterek egyezzenek) vagy vannak leírások, hogy a gyári kart hogyan lehet átalakítani. -
mdav88
aktív tag
Ezért a pénzért általában foglalkozásigényes gépeket lehet kapni, ki lehet fogni persze... Szerencsére az alkatrész olcsó hozzá és van. Nem gyakran meghibásodó konstrukció, bár ezen az én szememben a baby műanyag burkolata ront.(a régebbieket elégedetten használják, de az újakról nem beszélt elismerően nemrég fragola)
-
Lefty
addikt
Még egy dolog, egy ilyen Gaggia platinum milyen a karos, manuális társaival szemben? Itt ugye külön őrlő nem szükséges. Ez mondjuk túl olcsó is.
-
Bazsee71
őstag
Ez nagyon olcsó, ennél olcsóbban biztos nem kapsz. A 20-ast azért írtam, mert ezek azért használt gépek, bármi kiderülhet. Egy kazáncserével pl. biztos ugrik 10-15e. Ezzel sajnos kalkulálni kell. Nem elkeseríteni akarlak, csak reálisan ennél olcsóbban nem lehet kihozni egy otthoni kezdő szettet. Ha neked ez összejön 60e-ből, már az is kisebb csoda.
Plebi: Csak 1,5 éve űzöm komolyabban a kávézást, de ha most kellene újból nekifutnom, biztos hogy az egyik keresett gép a Gaggia Classic lenne, majd sorban a Brasilia Lady, Rancilio Silvia. Szabvány 58-as méret mind, bejáratott konstrukció, bőséges alkatrész ellátottsággal. Nem utolsó, hogy ezeket itt a fórumról több szakember is szervizeli, tuningolja. OPV mindben van, de ott kb. ennyi a lényeg, azt egyszer kell jól beállítani. A gyári extrák nem feltétlenül jobbak, sőt. Lehet, hogy egyre kevesebb az olyan eszköz, ami nincs 57-es méretben, de én pont egy olyan Reneka szűrőt használok már több, mint egy éve. Fájna, ha le kellene mondanom róla, de a fragola féle Palmtampot sem lenne egyszerű pótolni, pláne árában.
-
Bazsee71
őstag
Darálók közül nem kérdés, hogy a CM702. Csodálkoznék, ha a másik espressora alkalmas lenne.
Ez a Gaggia jó lehet, de az elnyírt fejű felsőszűrő csavar nem túl biztató, így nem sokat tisztíthatták. Ha belefér az, hogy rászámolsz 20e forintot átnézésre/javításra, akkor szerintem megvehető. Itt a fórumon is akad megbízható, rutinos szakember.
Aztán ha elkap a gépszíj, akkor ez a kis masina is rommá tuningolható.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xbox One / Xbox Series játékok
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i7-13650HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD IPS 144Hz
- GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ha működik a babtartállyal a helyén akkor hozzá se nyúlnék, amíg nem akarom tisztítani. esetleg ha alátétet akarsz kiszedni belőle még akkor.