Hirdetés
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Szólánc.
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mára elég volt a reklámokból
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdav88
aktív tag
Ez inkább:
valójában expobar -
mdav88
aktív tag
Van egy elado BWT patronhoz valo szurofejem 3/8" csatlakozasokkal, bontatlan allapotu. Piaci ar alatt 10e forintert vesztegetem.
-
mdav88
aktív tag
válasz Sic.Transit #82102 üzenetére
Lehet nem ugy tomit mar a vasmagon levo cucc, vagy alaszorult valami szmotyi. Tersonettes visszaoblites lehet megoldja.
-
mdav88
aktív tag
Szakmai kérdésem lenne, nem sok információt találáni róla:
Vannak a HX masináknál is különböző megoldások a hőcserélésre, érdekelne, hogy melyik a leghasználhatóbb közülük, vagy teljsen mindegy?Látom, hogy a bezzera/pasquini érdekesnek mondható rendszert használ, de van egy csomó fajta orientáció, van ahol egy "vízzsák" a hőcserélő... Szóval ezt talán éremes lenne boncolgatni, ha van érdemi tudásanyag...
Köszi!
-
mdav88
aktív tag
válasz Peti...(16v) #82419 üzenetére
Nekem annyira nem, szerintem akad ettol jobb, barmannyire is kedvelem paljocot. De hogy on is legyek nekem a beanon tt8020-a jott be.
-
mdav88
aktív tag
Egy olasz gaggia classic haromjaratu szelep teste eltavozott az elok kozul... A menete elszakadt, mar kifele is edekesen jott, de befele jott a meglepetes.... Mi a legolcsobb potlasi metodus?
Hatha valaki jartas benne...., Vagy rendelkezik potalkatresszel....
-
mdav88
aktív tag
[link]
Ezeket ismerjuk? Korrektnek tunik az aruk. -
mdav88
aktív tag
Bréking!
Ha valaki csendesebb rezgopumpat szeretne, akkor figyelmebe ajanlom a feher ulka pumpat, mely ex4gw kodon fut.
Ha nem is extrem mertrkben, de sokat javit a zaj problemajan. multkor ajanlottak az expolygonban, de csak legyintettem ra... Most viszont vettem egyet magamnak es lass csodat majdnem paljoci magassagokba repitette a kis ascaso-t -
mdav88
aktív tag
válasz Rush77 #82639 üzenetére
Ezen az árszinten talán még a Spaziale Vivaldi/mini vivaldi is jó lehet, ha szeretne egy fokkal komolyabbat, akár roto-val.
Az Ascaso thermoblokkos gőzzel rendelkezik, ha van idő nem rossz, de én nem rajongok érte, ezért nézelődök feljebb mostanában, de még nem jött el a pénztárcámnak is tetsző ajánlat. (ascaso duo prof régi van most itthon)
Szoros vetélytárs a QM Silvano, kvázi azonos tudással.Lelitet valaki használ irodai szinten itt és emlékeim szerint szereti, dedikált gőzbojler van benne.
Kávé tekintetében az Ascaso-QM-Lelit azonos végeredményt fog produkálni, mindben a 3decis faema kazános bojler és fej van.
Profitec pro 300 is játékos még kb 1200 font.
[ Szerkesztve ]
-
mdav88
aktív tag
Ki tud valaki segíteni rézcsöves GC + Rex C100 jól működő pid paraméterekkel?
Valamiért az autotune nem akarja az elvárásaimat teljesíteni.Előre is köszi!
-
mdav88
aktív tag
Expolygonba érkezett pár újdonság, mint csészék és vst cuccok:
[link] -
mdav88
aktív tag
Ascaso Duo Prof DualBoiler masinám eladóvá vált.
Ki van maxolva, amennyire kisgép lehet: XMT7100 pid, k hőelem, ami a víztérben mér, rézcső, tágulási tartály,nyomásmérő, nyomásszabályzás, szűkitők. Friss benne a pumpa (halkabb fehér ulka), ipari az opv, a gyári gőzkar iparira cserélve. BWT patronnal volt használva, s rendeszeresen vízkőtelenítve.Standard 3 decis faema kázan + thermoblokk a végtelen gőznek, illetve forróvíz vételi lehetőség.
Esztétikailag egységes, de sajnos az elején van két mély sérülés, nekiüthettek valamit. A napokban elpukkant egy visszajelző LED, helyettesítve lett egy nem hozzá illővel ideiglenesen, de úton van már a csere, ez is jár hozzá nyilván.Tartozékok:
-Naked kar tölgyfa nyéllel, vagy igyén esetén fekete műanyaggal.
-Vakszűrő
-7gr LM stílusú szimpla szűrő
-16gr mikroperforált dupla szűrő
-21gr mikroperforált tripla szűrő
-18-20gr IMS Superfine Kosár
-IMS felsőszűrőAlku szándéka nélkül érkezők jutalma egy 16gr Reneka kosár!
Ára: 170e forint
Képek:
[ Szerkesztve ]
-
mdav88
aktív tag
Jelen!
A Behmor-ral szerencsére még profilozni is tudok, de el kell engedjem a babok hőmérsékletét 220-ig, hogy jó legyen. Pont a legutóbbi 90/10es AVX blend muzsikált úgy, ahogy leírod. (és szeritem jobban, mint amit már pörkölve kaptam ) 400gr bab 15 perc alatt készül el mindennel, 21-23% közti RAO értékkel.Szóval én is elégedett vagyok
-
mdav88
aktív tag
válasz fragola.6035 #82925 üzenetére
A márka mentségére legyen mondva, hogy a sok másik gyártó is nagyjából ugyanezel a technológiával épít. Aktív felhasználóként én nem érzem, hogy a víztertíés annyira rossz lenne, de tény, hogy a GC ebből a szempontból példás.
Kisgép nincs gyárilag, ami teljes egészében tökéletes. -
mdav88
aktív tag
válasz Bazsee71 #82935 üzenetére
Ez otthoni szinten eleg kemeny akadalyokba utkozik valoban.
A kos porkolok kb ugyanannyira korlatosak mint a kisgepek, tuning nelkul nehez kontrollalhato vegeredmenyt kapni, vagy nagyon sok tapasztalas kell hozza, ami nem tul gazdasagos.
En meg a 400 grammos adagonkenti pprkolest is kevesnek erzem, itthonra jo lenne egy kilos, de leginkabb egy ketkilos gep....
-
-
mdav88
aktív tag
Ascaso még itt...
Nem egészen értem, kb 6an írtak érdeklődők, de utána nem válaszoltak semmit arra, amit írtam. Egy ember már jött megnézni, de ő nem érzett akkora előrelépést, bár szerintem az általa hozott bab nem volt jó....
Keresztapper:
La Spaziale Vivaldi.[ Szerkesztve ]
-
mdav88
aktív tag
válasz sz.zs. #83090 üzenetére
Férfiasan bevallom, hogy PY etióp volt, viszont a zacskó aljáról kb 4 duplányi.
Szvsz ledöglött, de javasoltam neki, hogy hozza el a Kinu örlőjét, és nézzük meg, nem-e az én őrlőm volt a gyenge pont.(egyébként sikerült belőle gyönyörűt rántani másodjára olyan illata volt, hogy beszarás, de az ízében volt valami kesere)
-
mdav88
aktív tag
válasz Nyufiful #83149 üzenetére
AVXen hirdetnek egy La Scala eroicát 165e forintért, szerintem annyiért jó vétel. Roto,e61, 2literes bojler + vízhálózat, de kannából is itatható.
Más:
Hölgyek urak, a kezdeti magas érdeklődés az ASCASO DUO PROF iránt kicsit megcsappant ezért vágok az áron:
165e forint Tadamm tamperrel, vagy 155e forint nélküle![ Szerkesztve ]
-
-
mdav88
aktív tag
És pont eladó
Igen, egyes Vivaldi, de kevés módosítást kapott a kettes, amiért számomra érdemes lett volna.
(ott van programozható előáztatás, de igazából egy kapcsolóval áramot adva a fej szolenoidjának hálózati víznyomással akármennyit tudok)
Más gőzcsővéget kapott, kicsit más a hőmérséklet kijelzése, szóval apróságok.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- Könyvajánló
- F-Secure termékek
- Honda topik
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- Fujifilm X
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest