Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adriankoooo
senior tag
válasz
mdav88
üzenetére
Kúpos csavarokkal van rögzítve a kés? Nálam eredetileg sima laposfejű, Fragola ajánlotta, hogy használjak kúposat, az majd középre húzza a kést.
+egy minimálisan dob nekem is, de nem foglalkozok vele. Persze ha van értelme vele foglalkozni /szavályoztatni/ akkor lehet én is megcsináltatnám.
Danettitől még nem jött válasz.
-
Bazsee71
őstag
válasz
mdav88
üzenetére
Ha jól emlékszem más is járt már így a K6-tal, hogy visszatéve a kést az nem került a helyére. Szerintem fuss neki újra, csak jó lesz az.
(Barátomnál - aki a Wegát vette - olyan trehány módon volt összerakva a tökéletesen működőnek mondott gép, hogy a kés pereme alatt vagy fél mm őrlemény volt. Teljes takarításig így nem is tudta az espresso minőséget, utána viszont szinte liszt finomságig le tudtunk vele menni.)Ha a szemedre alapozod, hogy síkban üt a kés - excenteres -, akkor azzal azért óvatosan. Elég egy pici őrlemény a tengelyen, vagy a kés peremén, és egyből optikai illúzió áldozata leszel.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest