Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
gippazoid
üzenetére
Nekem az a tapasztalatom, hogy ha egy kávés kütyü nem néz ki kávésnak, akkor tiszta is.
Szóval én kotyogóst is csak melegvízzel szoktam elmosni, mosogatószer nélkül. Ha rögtön főzés után kiöblíted, akkor szinte semmi se marad rajta. Ha mégis, vagy csak pár órával később mosod el, akkor ami már rászáradt az meg ujjal / tiszta szivaccsal simán lejön. Szóval így nem kell mosogatószer és mégse marad rajta semmi kávémaradvány vagy olaj
"Klasszikus" használás esetén, amikor csak következő főzés előtt mossák el, ez már kevés és akkor csak egyre vastagabb réteg épül fel. Egyszer megpróbáltam egy évekig így használt kotyogóst tisztára pucolni, azon a mosogatószer se segített már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone Air 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
"Klasszikus" használás esetén, amikor csak következő főzés előtt mossák el, ez már kevés és akkor csak egyre vastagabb réteg épül fel. Egyszer megpróbáltam egy évekig így használt kotyogóst tisztára pucolni, azon a mosogatószer se segített már.