Hirdetés
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Ketogén étrend
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bazsi1987
üzenetére
másfeles is jó, legalábbis a tartósból.
De én 3,5-ös laktózmenteset iszom.
Ha krémet akarsz buborékos hab helyett, akkor fontos megpróbálkozni minél kevesebb (lehetőleg nulla) levegőt a tejbe ereszteni. Tehát úgy ügyeskedni a propellerrel, hogy az örvény ne szívja be szörcsögve a levegőt. Megoldható, de kell egy alapmennyiségű tej hozzá és úgy sem egyszerű. Ha megfelel a hab is, akkor nem szóltam
Hideg tejből elég nehéz (nem reménytelen), de a hőfokot nem kell túlgondolni. Ne forrjon fel semennyire, az a lényeg. -
törölt tag
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Automatához én Brita kancsót használok legolcsóbb kompatibilis Tesco sajátmárkás AquaOptima szűrőbetéttel. Így nem kell szűrőpatron a gépbe és vízkőmentes marad a víztartály is. Viszont lerakódik a szénpor egy idő után, nem tudom okoz-e problémát a pumpában, átfolyásmérőben, talán majd tíz év múlva kiderül.
-
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Nekem a Philipsbe beépített van, de a Jurához vettem Emagról desztillálót. Nem valami nagy márka ,( Home) 39 ezer forint volt, de nagyon szépen működik már 2-3 éve. Megtérül az ára elég hamar a vett deszt .vízhez nézve.
Ha jól emlékszem Lidl-ben is volt már kirakva, ott is ilyen árkategóriában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Assetto Corsa Rally
- Gumi és felni topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hővezető paszták
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mr.Csizmás