Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Beni2360
félisten
-
roBEEsz
csendes tag
válasz Silent77 #5972 üzenetére
Először is köszönöm Silent! Szerinted érdemes a Classicot pidelni?
Egy teljesen más téma..
Ez mi a bánat??
https://youtube.com/shorts/WxrnlD7kumM?feature=share
Most adtam neki egy vízkőtelenítést.. (egyébként kb 5 hónapos gép...)
Hetente kapja a zsírtalanítót , rendszeresen leveszem a felső szűrőt és tartóját.. átmosom mosogatószerrel ..
Gondolom alapvetően ez hatással van a kávé készítésére.. és már eléggé unom, hogy többet takarítom, mint amennyi kávét készítek rajta..
-
looser
addikt
válasz Silent77 #4930 üzenetére
Ezt a fajtát ajánlottad? EU raktárból vagy Kínából jön? ÁFA, szállítás kerül rá, vagy ennyi a vége?
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
looser
addikt
válasz Silent77 #4708 üzenetére
Hú, kicsit összezavarodtam... Nem két év a szavatosság kávéra? Ha erre csak egy, akkor igen friss, ha kettő...akkor az már kicsit sok nekem :-) De benne lennék, ha tényleg ilyen friss. Akkor még egy ember? :-)
(#4710) pető bá': én most adtam el az Iberital Challenge-et, ez "végtelen" fokozatú ( ) és bár hozzá képest a Vario-nak "csak" 200 fokozata van, de ezzel is szépen el lehet játszani. Szerintem ha van kedved és pénzed, vágj bele, de talán egy tárcsás őrlőre lenne érdemes rámenned. Nemrég volt 35e-ért egy Compak K6 a KVX-en, az elég jó vétel volt.
[ Szerkesztve ]
-
looser
addikt
válasz Silent77 #4705 üzenetére
Erre gondolsz? A feliratból ítélve csehektől jön. A 4000Ft/kg-os ár tényleg jó, főképp ha friss.
-
Gibo
senior tag
válasz Silent77 #4697 üzenetére
Mea culpa..igen elírtam, 2023 nem 21.
Sajnos nem találtam sehol leírást arról, hogy egy adaghoz mennyit őröl a gép, de ez már az erősebbik lehetőség volt (két erősségi fok közül lehet választani).Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro
-
iatti
aktív tag
válasz Silent77 #4006 üzenetére
nálam is marad. lehet örökre. /nem nagyképűségből/, keret lenne valami nagyobb dögre,de minek melegítsek egy-egy kávéért 3-5dl bojlereket. bár most ezen a rézbojleresen elgondolkodtam vagy majd egyszer fragolával csináltatok. persze ha szőrén ellehetne cserélni,akkor indulnák érdre
-
nagyúr
válasz Silent77 #2426 üzenetére
Nézegetem a csicsó dolgait, de németesen túl vannak árazva.
Volt pár termék, megnéztem, de a szép bolton és igényes csomagoláson kívül nem sok különbséget látok sok téren.
Pár ruhatermék ötletes és jó, de gépes cuccokban alkalmasint cicomás olcsóságok.[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
törölt tag
válasz Silent77 #2379 üzenetére
Na és 2-3 perc alatt ledarálod a kávét például kézivel?! Először is kiveszed a szemeket a mélyhűtőből és várni kell vele, hogy a szoba hőmérsékletét átvegye! Tudod én csak párszor olvastam ott de így is látom mi folyik náluk. És többen is mélységesen lenézik a kotyogósokat és többi ilyen sokak által használt főzőket, kávékat és ezt nem én találtam ki.
[ Szerkesztve ]
-
Mortein
tag
válasz Silent77 #2177 üzenetére
Nehéz eldönteni kinek van igaza
De most az eredmény jobb, mint akkor, amikor a talpába forraltam a vizet vagy forralt vizet öntöttem bele, viszont megjelent egy kis savanykás íz is, amit furcsálltam. Ahogy jön a rendes kávé azt fogom használni, de ez pont jó kísérletezésre.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI AVATA 2 Fly More Combo (Goggles N3) drón - 3 akku, garancia, Care Refresh
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett - garancia, kijelzős távirányító (32)
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- DJI Mini 3 Fly More Combo drón szett - újszerű, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest