- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
roBEEsz
csendes tag
válasz
Silent77 #5972 üzenetére
Először is köszönöm Silent! Szerinted érdemes a Classicot pidelni?
Egy teljesen más téma..
Ez mi a bánat??
https://youtube.com/shorts/WxrnlD7kumM?feature=share
Most adtam neki egy vízkőtelenítést.. (egyébként kb 5 hónapos gép...)
Hetente kapja a zsírtalanítót , rendszeresen leveszem a felső szűrőt és tartóját.. átmosom mosogatószerrel ..
Gondolom alapvetően ez hatással van a kávé készítésére.. és már eléggé unom, hogy többet takarítom, mint amennyi kávét készítek rajta..
-
looser
addikt
válasz
Silent77 #4930 üzenetére
Ezt a fajtát ajánlottad? EU raktárból vagy Kínából jön? ÁFA, szállítás kerül rá, vagy ennyi a vége?
-
looser
addikt
válasz
Silent77 #4708 üzenetére
Hú, kicsit összezavarodtam... Nem két év a szavatosság kávéra? Ha erre csak egy, akkor igen friss, ha kettő...akkor az már kicsit sok nekem :-) De benne lennék, ha tényleg ilyen friss. Akkor még egy ember? :-)
(#4710) pető bá': én most adtam el az Iberital Challenge-et, ez "végtelen" fokozatú (
) és bár hozzá képest a Vario-nak "csak" 200 fokozata van, de ezzel is szépen el lehet játszani. Szerintem ha van kedved és pénzed, vágj bele, de talán egy tárcsás őrlőre lenne érdemes rámenned. Nemrég volt 35e-ért egy Compak K6 a KVX-en, az elég jó vétel volt.
-
looser
addikt
válasz
Silent77 #4705 üzenetére
Erre gondolsz? A feliratból ítélve csehektől jön. A 4000Ft/kg-os ár tényleg jó, főképp ha friss.
-
iatti
aktív tag
válasz
Silent77 #4006 üzenetére
nálam is marad. lehet örökre. /nem nagyképűségből/, keret lenne valami nagyobb dögre,de minek melegítsek egy-egy kávéért 3-5dl bojlereket. bár most ezen a rézbojleresen elgondolkodtam
vagy majd egyszer fragolával csináltatok. persze ha szőrén ellehetne cserélni,akkor indulnák érdre
-
-
CB
senior tag
-
törölt tag
válasz
Silent77 #2379 üzenetére
Na és 2-3 perc alatt ledarálod a kávét például kézivel?! Először is kiveszed a szemeket a mélyhűtőből és várni kell vele, hogy a szoba hőmérsékletét átvegye! Tudod én csak párszor olvastam ott de így is látom mi folyik náluk. És többen is mélységesen lenézik a kotyogósokat és többi ilyen sokak által használt főzőket, kávékat és ezt nem én találtam ki.
-
Mortein
tag
válasz
Silent77 #2177 üzenetére
Nehéz eldönteni kinek van igaza
De most az eredmény jobb, mint akkor, amikor a talpába forraltam a vizet vagy forralt vizet öntöttem bele, viszont megjelent egy kis savanykás íz is, amit furcsálltam. Ahogy jön a rendes kávé azt fogom használni, de ez pont jó kísérletezésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Micro Four Thirds
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Series X|S
- Steam Deck
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Tymo Rovy mélyhullám hajsütővas
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- Air Jordan 1 Retro High OG GS Black/Medium Grey-White, 44,5 méret
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest