Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VHS digitalizálás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
aradebil2
senior tag
válasz
konzumpro
üzenetére
Ez teljesen oké, magára vette, elfogadom, nem tudtam/emlékeztem hogy a konkrét típust custom gyártatta-e vagy sem. Mint írtam, kb 2 éve nem követtem ezt a piacot, elvoltam a kotyogóssal meg az AP-szel. De miért nem lehet érdemben válaszolni, linkelni a német, lengyel, vagy holland vásárlók visszajelzéseit? Legyen jó vagy rossz? Szeretnék venni egy Hófehérkét, de egyszerűen lehetetlen róla bármit találni olyan emberektől, akik mondjuk már 2 éve használják.
-
krono.
tag
válasz
konzumpro
üzenetére
Nincs ezzel baj, engem mindössze az zavar, hogy minden hsz, ami kérdésként szerepel a gépekkel kapcsolatban inkább támadásként csapódik le ott.
Szerintem teljesen jogos kérdés, hogy van-e független tapasztalat a géppel, hiszen ő maga mondja, hogy EU-ban kivételes, hogy 200 EUR alatt van ilyen tudású gép. Kedvező árfekvés és nagy tudás mellett egy tudatos vásárló szerintem joggal próbál utánajárni vannak-e buktatók.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

pont ezert szarok az automata gepek. Marmint az eversys kategoria az nyilvan nem.
Mr.Csizmás