- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuzpenge
őstag
válasz
TheProb #8554 üzenetére
Na ez a kérdés engem is érdekelne.....most állok vásárlás előtt...és el is vettek az orrom elől egy használt cm702-est ~27 ért...
Szóval érdekel a szakik véleményem ebben a témában...
Szerk: látom idő közben megjött RetepNyaraB véleménye is. Sz.Zs írását is olvastam régebben...várjunk hátha valakinek van még véleménye / tapasztalata pl az avx-el..
A greaf is kínában készül (valószínűleg a tervezése nem), de pl az avx kialakítása esetleges moddolhatósága ha ugyan olyan mint a greaf akkor meg lehet spórolni 10 ezret, bár nem valószínű hogy ezen a tizesen múlna...szóval én valószínű a greafet választom, ha újat veszek... -
válasz
TheProb #8554 üzenetére
Ahogy sz.zs írta pár napja, a kiskúposak belülről nagyjából ugyanazok. A körítés (pl. állítás) változhat és az nem mindegy. A Graef bevált, ismert, működik. A Tchiboval ami tapasztalat itt megjelent az nem meggyőző (nem igazán presszóképes, a mérlege vicc) az avx meg átmatricázott kínai, ami meg nyilván valaminek a koppintása, ki tudja milyen. Pl megveszed és referálsz 🤷
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban, garanciával
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest