Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fecke78
üzenetére
Nyugodtan tégy tiltólistára, nem haragszom. Ha strand végén a két üvöltő gyerekemmel lesz lehetőségem, szívesen befotózom neked a sarki aldiban (ahová bizonyára te is be tudsz menni) a 15.xFt\kg árú terméket, amely - fájdalom - nem szerepel a linkelt honlapon. Reklamálj náluk.
Egyébként az arany színű por a listád aljáról kotyogóban egész jó, épp azt iszom apámnál.
A személyeskedő részre had' ne reagáljak. Inkább igyál még egyet és fogd a nyuszira.
Viiktor@ elpukkanhatott a kazán tetején a biztosíték, bár az asszem 180 foknál olvad le. Ennek mondjuk semmi köze a tömítéscseréhez.
-
iatti
aktív tag
válasz
fecke78
üzenetére
nézz át a hardkórra
én már onnét lepattantam 2-3hónapja.
nálam max paljoc, impresso, kapucziner kávéi jártak 10-12 rugó környékén. de mostanában elvagyok a goriziani caffe 5-8 rugós cuccaival. aránylag friss anyag az olasz!!! presszó vonalhoz. a savanyát meg sose szerettem. na ezért odaát ment volna a reklamáció
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Óra topik
- Hővezető paszták
- World of Tanks - MMO
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- LED világítás a lakásban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én már onnét lepattantam 2-3hónapja.
nálam max paljoc, impresso, kapucziner kávéi jártak 10-12 rugó környékén. de mostanában elvagyok a goriziani caffe 5-8 rugós cuccaival. aránylag friss anyag az olasz!!! presszó vonalhoz. a savanyát meg sose szerettem. na ezért odaát ment volna a reklamáció
Mr.Csizmás